Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 9:41:36
|
|
|
|
Anonimen
|
abc, sej veš da more it najprej čez "tašča detektor"
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 9:42:18
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB ojla punce, kiaj se kej dogaja tuki gor?? Slikce s piknika sem zanč gledala, full so dobre, res je blo luštn. A vam povem eno lepo novico, Tin že 3 ndni zapored mi celo noč prespi , res pa je da gre ob 11-ih spat, ker hodva z matjažem v šolo za zakonce pa pridemo pozn domov. Sem pa tko naspana, ker potegne še do 8-ih. 2 questinons: a kjera že ma tmale odzuni v kratkih hlačah?? Pa če katera ve kako to zgleda v cerkvi, da se le en cerkven poroči??m Matjaž se bo, jaz pa ne, ker nismo verni: A bom tm k sveča?? Bravo Tin za spanje. Jaz ga še nimam v kratkih hlačah, ker pri nas še kar ni ful toplo. No na sonce je že vroče, samo ga nimam na soncu, v senčki je pa še hladno. Moja prijatelja sta se tako poročila, pa je izgledal čisto normalen obred. Pač zate ta cerkvena obveza ne velja, tako sem si jaz razlagala.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 9:42:46
|
|
|
|
April
|
dobro jutro, ja fajn se je blo včer načvekat z zalenko. Brez da te kdo priganja, prav paše. Tjaška, tak cuker, da bi jo kar pojedu. Janez, lušten fant. Pa mobilen. Bravo. Sarči, saj bo bolje. Bojo kmal zobki zunaj, Mami nej pa le mal vidi kako je, ko se ponoč ne spi. LadyB, super. Jaz se lahko tud pohvalim. Danes mi ej spal od sedmih do šestih. Kar ne morem verjet, da sem se prej zbudila. Pri Benu tega nisem bla vajena. Pajac, srečno pot in fajn se imej. Lina, čimprej se pozdravi, da boš na sončku lahko uživala. Tisa, cukrček mali.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 9:44:44
|
|
|
|
tikca
|
Janez res raztura, ta bo še srca paral pravi osvajač je Men je tut prva oblekca , mislm, da bi ti bolj pasala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 9:45:12
|
|
|
|
Anonimen
|
abc-kolk je corti Janez Tako odraslo deluje.Pa super da titakole pri posodi pomaga Dej se Poopsika mal pomir.Niso več tisti časi,ko so starši zbiral Lahko da bo eno od mojih vzel
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 9:45:37
|
|
|
|
Talika19
|
Joj, kolk sem vam fouš, ko vam začenjajo tako lepo spati. Saj vam privoščim, pa sebi tudi. Mark se je pa od 23h pa do 2:30 zbujal na eno uro, potem že na pol ure, nato sem ga dala k sebi in se je samo še enkrat zbudil ob 4h, se podojil in spal do 7h. Edino pri meni malo lepše spi, to pomeni, da se zbuja samo na 3h.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 9:46:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika abc, sej veš da more it najprej čez "tašča detektor" jebela ti boš taka tašča kot je moja Jaz nisem poskusa opravila
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 9:46:45
|
|
|
|
Talika19
|
Poopsie, meni je tudi ta prva ful lepa oblekica. Janez je pa res neverjeten, kako je živ, pa pravi frajerček je ratal.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 9:46:48
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB ojla punce, kiaj se kej dogaja tuki gor?? Slikce s piknika sem zanč gledala, full so dobre, res je blo luštn. A vam povem eno lepo novico, Tin že 3 ndni zapored mi celo noč prespi , res pa je da gre ob 11-ih spat, ker hodva z matjažem v šolo za zakonce pa pridemo pozn domov. Sem pa tko naspana, ker potegne še do 8-ih. 2 questinons: a kjera že ma tmale odzuni v kratkih hlačah?? Pa če katera ve kako to zgleda v cerkvi, da se le en cerkven poroči??m Matjaž se bo, jaz pa ne, ker nismo verni: A bom tm k sveča?? Baje sploh ni vidt razlike... Vsaj moj tko prav...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 9:46:52
|
|
|
|
April
|
poopsika, kake obleko. Ta prva je res fantastična. Men je redkokatera ful všeč, to bi pa tud jaz imela. Ful lepa barva, pa čipka...res Jaz, ko se peljem domov po dolenjki zmeraj v tist poročni salon bulim. Sem enkrat prov rekla, da se ustavim pa se mal na šipo nalimam. Imajo res luštne oblekce, pa vsakič kaj drugega.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 9:47:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Janez res raztura, ta bo še srca paral pravi osvajač je Men je tut prva oblekca , mislm, da bi ti bolj pasala ani luštna no? men na velko dogaja
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 9:48:50
|
|
|
|
tikca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Joj, kolk sem vam fouš, ko vam začenjajo tako lepo spati. Saj vam privoščim, pa sebi tudi. Mark se je pa od 23h pa do 2:30 zbujal na eno uro, potem že na pol ure, nato sem ga dala k sebi in se je samo še enkrat zbudil ob 4h, se podojil in spal do 7h. Edino pri meni malo lepše spi, to pomeni, da se zbuja samo na 3h. Joj ma res se mi smiliš, mene bi pobral ob takem tempu Mark je tolk luškan pa priden v družbi, ponoč pa takle....cccc Mark Talika, sej bo....enkrat, če prej ne, k bo večji
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 9:48:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April poopsika, kake obleko. Ta prva je res fantastična. Men je redkokatera ful všeč, to bi pa tud jaz imela. Ful lepa barva, pa čipka...res Jaz, ko se peljem domov po dolenjki zmeraj v tist poročni salon bulim. Sem enkrat prov rekla, da se ustavim pa se mal na šipo nalimam. Imajo res luštne oblekce, pa vsakič kaj drugega. a ni no...men je tako čudovita ta taprva..si kr predstavljam kako bi jo lepo nosila, res je fenomenalna Jst biom tud šla pogledat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 9:48:59
|
|
|
|
April
|
Me zdajle par dni tok prespi. To sovpada s tem, da čez dan ful poje. Cel krožnik kaše za večerjo. Tud zjutraj se en zbudi tok lačen.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 9:50:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** abc-kolk je corti Janez Tako odraslo deluje.Pa super da titakole pri posodi pomaga Dej se Poopsika mal pomir.Niso več tisti časi,ko so starši zbiral Lahko da bo eno od mojih vzel prste stran
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 9:50:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: poopsika abc, sej veš da more it najprej čez "tašča detektor" jebela ti boš taka tašča kot je moja Jaz nisem poskusa opravila si ne predstavljam kako more bit to grozno... hvala bogu za mojo taščo!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 9:51:07
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April poopsika, kake obleko. Ta prva je res fantastična. Men je redkokatera ful všeč, to bi pa tud jaz imela. Ful lepa barva, pa čipka...res Jaz, ko se peljem domov po dolenjki zmeraj v tist poročni salon bulim. Sem enkrat prov rekla, da se ustavim pa se mal na šipo nalimam. Imajo res luštne oblekce, pa vsakič kaj drugega. a ni no...men je tako čudovita ta taprva..si kr predstavljam kako bi jo lepo nosila, res je fenomenalna Jst biom tud šla pogledat ja res imajo krasne, pa tko fajn zmeram izložbo narejeno. Se splača pogledat. Tam zraven petrola je to. Midva bova pa jesen v plesne začela hodit. Mi je moj obljubil. Se že ful veselim.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 9:52:30
|
|
|
|
April
|
mali pišek se je zbudil, pojeva, potem pa po saskijinem vzoru na hrib.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 9:55:53
|
|
|
|
LadyB
|
Popsika, res hudi obleki. Kej tazgas bi še jaz mela. Kje pa je ta trgovina? Ne obleke še nimam, sem šla že gledal, pa mi spet ni blo nč všeč . Čas pa tko hit leti
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 9:56:40
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April poopsika, kake obleko. Ta prva je res fantastična. Men je redkokatera ful všeč, to bi pa tud jaz imela. Ful lepa barva, pa čipka...res Jaz, ko se peljem domov po dolenjki zmeraj v tist poročni salon bulim. Sem enkrat prov rekla, da se ustavim pa se mal na šipo nalimam. Imajo res luštne oblekce, pa vsakič kaj drugega. a ni no...men je tako čudovita ta taprva..si kr predstavljam kako bi jo lepo nosila, res je fenomenalna Jst biom tud šla pogledat Poopsika če bi si rada še mal sline cedila lahko na najini strani za stranke vtipkaš še dve gesli. Eno je spela, drugo pa alenka... Sam pazi da ne bo tipkovnica crknla zaradi poplave
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 9:58:10
|
|
|
|
*lenc@*
|
ojla, sva s sitematskega. zdravje je že mal bolš, teče ampak ne več tok. 9m 8700g in 71cm ( v Ra mi jo je namerla 73 )saj nima veze... grev alahko že na agrume, v bistvu vse že no razen svinjine, meda, jagod..te ta hude stvari, saj veste... Talika, naj te potolažim, men se zdaj zbuja tud prej k na 3h, tud če pr men spi...se mal podoji in dalje spi...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 9:59:21
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB Popsika, res hudi obleki. Kej tazgas bi še jaz mela. Kje pa je ta trgovina? Ne obleke še nimam, sem šla že gledal, pa mi spet ni blo nč všeč . Čas pa tko hit leti Te oblekice je nujno treba probat, ker potem na telesu ni nujno, da izgleda dobro. Oziroma ravno obratno, kakšna, ki se ti ne zdi ful dobra, je pa potem oblečena ful lepa. Tko, da punce kar probavat. LadyB, pejt čimprej, ker potem je ful oblekic že sposojenih. Na kateri datum se poročita?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 10:00:02
|
|
|
|
*lenc@*
|
4. zob za seznam 7.5.Končno predrl dlesn. Ko je P zagledala Lino, je rekla oo debela je, kaj pa ti ješ...Zvenel ni slabo mišljeno.Enkrat mal premal je, zdaj smo že debeli
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 14.5.2008 10:02:59
|
|
|
|
LadyB
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB Popsika, res hudi obleki. Kej tazgas bi še jaz mela. Kje pa je ta trgovina? Ne obleke še nimam, sem šla že gledal, pa mi spet ni blo nč všeč . Čas pa tko hit leti Te oblekice je nujno treba probat, ker potem na telesu ni nujno, da izgleda dobro. Oziroma ravno obratno, kakšna, ki se ti ne zdi ful dobra, je pa potem oblečena ful lepa. Tko, da punce kar probavat. LadyB, pejt čimprej, ker potem je ful oblekic že sposojenih. Na kateri datum se poročita? 7. junij , me že panika grab, kaj če sploh nebom obleke dobial. Ma vse leti tko hitr
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?