|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
14.5.2008 9:41:36   
Anonimen
abc, sej veš da more it najprej čez "tašča detektor"user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2276
14.5.2008 9:42:18   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

ojla punce, kiaj se kej dogaja tuki gor??  Slikce s piknika sem zanč gledala, full so dobre, res je blo luštn.
A vam povem eno lepo novico,  Tin že 3 ndni zapored mi celo noč prespi user posted image user posted image , res pa je da gre ob 11-ih spat, ker hodva z matjažem v šolo za zakonce pa pridemo pozn domov. Sem pa tko naspana, ker potegne še do 8-ih.

2 questinons:

a kjera že ma tmale odzuni v kratkih hlačah??

Pa če katera ve kako to zgleda v cerkvi, da se le en cerkven poroči??m Matjaž se bo, jaz pa ne, ker nismo verni: A bom tm k sveča??

Bravo Tin za spanje.user posted image user posted image

Jaz ga še nimam v kratkih hlačah, ker pri nas še kar ni ful toplo. No na sonce je že vroče, samo ga nimam na soncu, v senčki je pa še hladno.

Moja prijatelja sta se tako poročila, pa je izgledal čisto normalen obred. Pač zate ta cerkvena obveza ne velja, tako sem si jaz razlagala.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
14.5.2008 9:42:46   
April
dobro jutro,

ja fajn se je blo včer načvekat z zalenko. Brez da te kdo priganja, prav paše.user posted image

Tjaška, tak cuker, da bi jo kar pojedu.

Janez, lušten fant. Pa mobilen. Bravo.

Sarči, saj bo bolje. Bojo kmal zobki zunaj, Mami nej pa le mal vidi kako je, ko se ponoč ne spi.user posted image  

LadyB, super. Jaz se lahko tud pohvalim. Danes mi ej spal od sedmih do šestih. Kar ne morem verjet, da sem se prej zbudila. Pri Benu tega nisem bla vajena. 

Pajac, srečno pot in fajn se imej.

Lina, čimprej se pozdravi, da boš na sončku lahko uživala.

Tisa, cukrček mali.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
14.5.2008 9:44:44   
tikca
Janez res raztura, ta bo še srca paral user posted image user posted image user posted image  pravi osvajač jeuser posted image

Men je tut prva oblekca user posted image , mislm, da bi ti bolj pasala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
14.5.2008 9:45:12   
Anonimen
abc-kolk je corti Janezuser posted image user posted image user posted image Tako odraslo deluje.Pa super da titakole pri posodi pomagauser posted image
Dej se Poopsika mal pomir.Niso več tisti časi,ko so starši zbiraluser posted image Lahko da bo eno od mojih vzeluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2280
14.5.2008 9:45:37   
Talika19
Joj, kolk sem vam fouš, ko vam začenjajo tako lepo spati.user posted image user posted image  Saj vam privoščim, pa sebi tudi. Mark se je pa od 23h pa do 2:30 zbujal na eno uro, potem že na pol ure, nato sem ga dala k sebi in se je samo še enkrat zbudil ob 4h, se podojil in spal do 7h. Edino pri meni malo lepše spi, to pomeni, da se zbuja samo na 3h.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
14.5.2008 9:46:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

jebela ti boš taka tašča kot je mojauser posted image user posted image Jaz nisem poskusa opravilauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2282
14.5.2008 9:46:45   
Talika19
Poopsie, meni je tudi ta prva ful lepa oblekica. user posted image
Janez je pa res neverjeten, kako je živ, pa pravi frajerček je ratal.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
14.5.2008 9:46:48   
Antigona

ojla punce, kiaj se kej dogaja tuki gor??  Slikce s piknika sem zanč gledala, full so dobre, res je blo luštn.
A vam povem eno lepo novico,  Tin že 3 ndni zapored mi celo noč prespi user posted image user posted image , res pa je da gre ob 11-ih spat, ker hodva z matjažem v šolo za zakonce pa pridemo pozn domov. Sem pa tko naspana, ker potegne še do 8-ih.

2 questinons:

a kjera že ma tmale odzuni v kratkih hlačah??

Pa če katera ve kako to zgleda v cerkvi, da se le en cerkven poroči??m Matjaž se bo, jaz pa ne, ker nismo verni: A bom tm k sveča??

Baje sploh ni vidt razlike... Vsaj moj tko prav...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
14.5.2008 9:46:52   
April
poopsika, kake obleko. Ta prva je res fantastična. Men je redkokatera ful všeč, to bi pa tud jaz imela. Ful lepa barva, pa čipka...resuser posted image

Jaz, ko se peljem domov po dolenjki zmeraj v tist poročni salon bulim. Sem enkrat prov rekla, da se ustavim pa se mal na šipo nalimam. Imajo res luštne oblekce, pa vsakič kaj drugega.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
14.5.2008 9:47:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Janez res raztura, ta bo še srca paral user posted image user posted image user posted image  pravi osvajač jeuser posted image

Men je tut prva oblekca user posted image , mislm, da bi ti bolj pasala user posted image

ani luštna no?user posted image
men na velko dogajauser posted image

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2286
14.5.2008 9:48:50   
tikca
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Joj, kolk sem vam fouš, ko vam začenjajo tako lepo spati.user posted image user posted image  Saj vam privoščim, pa sebi tudi. Mark se je pa od 23h pa do 2:30 zbujal na eno uro, potem že na pol ure, nato sem ga dala k sebi in se je samo še enkrat zbudil ob 4h, se podojil in spal do 7h. Edino pri meni malo lepše spi, to pomeni, da se zbuja samo na 3h.user posted image

Joj ma res se mi smiliš, mene bi pobral ob takem tempuuser posted image  Mark je tolk luškan pa priden v družbi, ponoč pa takle....cccc Mark user posted image
Talika, sej bo....enkrat, če prej ne, k bo večji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
14.5.2008 9:48:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: April

poopsika, kake obleko. Ta prva je res fantastična. Men je redkokatera ful všeč, to bi pa tud jaz imela. Ful lepa barva, pa čipka...resuser posted image

Jaz, ko se peljem domov po dolenjki zmeraj v tist poročni salon bulim. Sem enkrat prov rekla, da se ustavim pa se mal na šipo nalimam. Imajo res luštne oblekce, pa vsakič kaj drugega.

a ni no...men je tako čudovita ta taprva..si kr predstavljam kako bi jo lepo nosila, res je fenomenalnauser posted image

Jst biom tud šla pogledatuser posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 2288
14.5.2008 9:48:59   
April
Me zdajle par dni tok prespi. To sovpada s tem, da čez dan ful poje. Cel krožnik kaše za večerjo. Tud zjutraj se en zbudi tok lačen.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
14.5.2008 9:50:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

abc-kolk je corti Janezuser posted image user posted image user posted image Tako odraslo deluje.Pa super da titakole pri posodi pomagauser posted image
Dej se Poopsika mal pomir.Niso več tisti časi,ko so starši zbiraluser posted image Lahko da bo eno od mojih vzeluser posted image

prste stranuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2290
14.5.2008 9:50:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

jebela ti boš taka tašča kot je mojauser posted image user posted image Jaz nisem poskusa opravilauser posted image user posted image

si ne predstavljam kako more bit to grozno...user posted image
hvala bogu za mojo taščo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2291
14.5.2008 9:51:07   
April

a ni no...men je tako čudovita ta taprva..si kr predstavljam kako bi jo lepo nosila, res je fenomenalnauser posted image

ja res imajo krasne, pa tko fajn zmeram izložbo narejeno.  Se splača pogledat. Tam zraven petrola je to.

Midva bova pa jesen v plesne začela hodit. Mi je moj obljubil. Se že ful veselim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
14.5.2008 9:52:30   
April
mali pišek se je zbudil, pojeva, potem pa po saskijinem vzoru na hrib.user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
14.5.2008 9:54:37   
Sisy

Jst sem našla svoji dve sanjski obelki in to bom nosila, ko se bom pročilauser posted image

http://www.krinolina-sp.si/vsebina.php?G=-1797.45&SIMG=51&SGRP=1

http://www.krinolina-sp.si/vsebina.php?G=-943.4&SIMG=65&SGRP=1

najlepši obleki kar sem jih kdaj videla!!

uaaaaaaaaaau hudooooooooooouser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
14.5.2008 9:55:53   
LadyB
Popsika, res hudi obleki. Kej tazgas bi še jaz mela. Kje pa je ta trgovina? Ne obleke še nimam, sem šla že gledal, pa mi spet ni blo nč všeč user posted image . Čas pa tko hit leti

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
14.5.2008 9:56:40   
Antigona

Poopsika če bi si rada še mal sline cedila lahko na najini strani za stranke vtipkaš še dve gesli. Eno je spela, drugo pa alenka... Sam pazi da ne bo tipkovnica crknla zaradi poplave user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
14.5.2008 9:58:10   
*lenc@*
ojla, sva s sitematskega. zdravje je že mal bolš, teče ampak ne več tok.

9m 8700g in 71cm ( v Ra mi jo je namerla 73user posted image )saj nima veze...

grev alahko že na agrume, v bistvu vse že no razen svinjine, meda, jagod..te ta hude stvari, saj veste...

Talika, naj te potolažim, men se zdaj zbuja tud prej k na 3h, tud če pr men spi...se mal podoji in dalje spi...

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
14.5.2008 9:59:21   
Talika19

Popsika, res hudi obleki. Kej tazgas bi še jaz mela. Kje pa je ta trgovina? Ne obleke še nimam, sem šla že gledal, pa mi spet ni blo nč všeč user posted image . Čas pa tko hit leti

Te oblekice je nujno treba probat, ker potem na telesu ni nujno, da izgleda dobro. Oziroma ravno obratno, kakšna, ki se ti ne zdi ful dobra, je pa potem oblečena ful lepa. Tko, da punce kar probavat.
LadyB, pejt čimprej, ker potem je ful oblekic že sposojenih. Na kateri datum se poročita?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
14.5.2008 10:00:02   
*lenc@*
4. zob za seznam 7.5.Končno predrl dlesn.

Ko je P zagledala Lino, je rekla oo debela je, kaj pa ti ješ...Zvenel ni slabo mišljeno.Enkrat mal premal je, zdaj smo že debeliuser posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
14.5.2008 10:02:59   
LadyB

Popsika, res hudi obleki. Kej tazgas bi še jaz mela. Kje pa je ta trgovina? Ne obleke še nimam, sem šla že gledal, pa mi spet ni blo nč všeč . Čas pa tko hit leti

Te oblekice je nujno treba probat, ker potem na telesu ni nujno, da izgleda dobro. Oziroma ravno obratno, kakšna, ki se ti ne zdi ful dobra, je pa potem oblečena ful lepa. Tko, da punce kar probavat.
LadyB, pejt čimprej, ker potem je ful oblekic že sposojenih. Na kateri datum se poročita?

7. junij user posted image user posted image , me že panika grab, kaj če sploh nebom obleke dobial. Ma vse leti tko hitr

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?