Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 11:08:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy ej mamice kam greste kej na morje letos pa kdaj? Mi smo se odločil da gremo kr na Pag, v Straško,s prikolo...PA sva rezervirala parcelo s priključkom za vodo,TV pa štrom...Se mi zdi kr fajn med priključek za vodo ane...Kaj mislte? Tko da si komot,da ni treba vsakič po vodo na WC letat... Po eni strani komi čakam po drugi strani me je pa kr strah vseh priprav...Sej veste,kampiranje je kr projekt,že če si brez otrok...Tko pa...še večji mi2 sva po moje zmagovalca, ker še sedaj ne veva al greva v hotel, al apartma, kam grema ,v Istro al Dalmacijo..mislm katastrofa in na koncu se nama bo zgodil, da nič več ne bova dobila ker tolk odlašava.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 11:08:54
|
|
|
|
LadyB
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB jaz sem tuki oj lejdi je kaj novega? kakšna nova oblekca? obleke še ni , mi je kr že smešen. Ko mi kdo omen poroko se kr začnem na glas smejat, ker še nč nimava, še prstanov ne . Midva sva taka v easy... V torek grem v princ pa unoi t drugo. Bom sigurn kej najdla
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 11:09:29
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy a pa ni ta Gibigib u Kranju... men je to kr mal daaaaaleč? ja v Kranju... kako je pa sedaj kaj Sara v novem sedežu? ej super...je bistveno bolš...pa če je utrujena hitrej zaspi,brez joka...hvala bogu...Če je pa sitna pa sitnar glih tko Pa ful je fajn da ko vozm da jo vidm pa mal afne poguncam pa je takoj bolše volje... aja sm hotla glih na to temo neki uprašat- a kera ve kako se z lupine dol sname prevleka???? Rada bi jo oprala pa jo spravm dol sam do spodnjega dela kjer je za regulirat paske...Od tm naprej pa ne gre več...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 11:10:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB IZVIRNO SPOROČILO: LadyB jaz sem tuki oj lejdi je kaj novega? kakšna nova oblekca? obleke še ni , mi je kr že smešen. Ko mi kdo omen poroko se kr začnem na glas smejat, ker še nč nimava, še prstanov ne . Midva sva taka v easy... V torek grem v princ pa unoi t drugo. Bom sigurn kej najdla veš jst mislm da je fajn da tko uizi vse uzameta, čim manj stresa in živcev, ravno tako bo na koncu vse izpadlo čudovito! Ti boš pa itak ful lepa nevesta
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 11:11:10
|
|
|
|
LadyB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy ej mamice kam greste kej na morje letos pa kdaj? Mi smo se odločil da gremo kr na Pag, v Straško,s prikolo...PA sva rezervirala parcelo s priključkom za vodo,TV pa štrom...Se mi zdi kr fajn med priključek za vodo ane...Kaj mislte? Tko da si komot,da ni treba vsakič po vodo na WC letat... Po eni strani komi čakam po drugi strani me je pa kr strah vseh priprav...Sej veste,kampiranje je kr projekt,že če si brez otrok...Tko pa...še večji midva nekam greva, pa še neveva kdaj pa kam. Včer sva se menla da greva junija v dalmacijo, avgusta pa na honey moon(a se sploh tko napiše )
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 11:11:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy a pa ni ta Gibigib u Kranju... men je to kr mal daaaaaleč? ja v Kranju... kako je pa sedaj kaj Sara v novem sedežu? ej super...je bistveno bolš...pa če je utrujena hitrej zaspi,brez joka...hvala bogu...Če je pa sitna pa sitnar glih tko Pa ful je fajn da ko vozm da jo vidm pa mal afne poguncam pa je takoj bolše volje... aja sm hotla glih na to temo neki uprašat- a kera ve kako se z lupine dol sname prevleka???? Rada bi jo oprala pa jo spravm dol sam do spodnjega dela kjer je za regulirat paske...Od tm naprej pa ne gre več... ja, ti avtosedeži so res stokrat boljš k lupince! a ti imaš prevleko na lupini? sploh nisem nikol opazla?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 11:12:34
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy ej mamice kam greste kej na morje letos pa kdaj? Mi smo se odločil da gremo kr na Pag, v Straško,s prikolo...PA sva rezervirala parcelo s priključkom za vodo,TV pa štrom...Se mi zdi kr fajn med priključek za vodo ane...Kaj mislte? Tko da si komot,da ni treba vsakič po vodo na WC letat... Po eni strani komi čakam po drugi strani me je pa kr strah vseh priprav...Sej veste,kampiranje je kr projekt,že če si brez otrok...Tko pa...še večji mi2 sva po moje zmagovalca, ker še sedaj ne veva al greva v hotel, al apartma, kam grema ,v Istro al Dalmacijo..mislm katastrofa in na koncu se nama bo zgodil, da nič več ne bova dobila ker tolk odlašava. po mojem so bolj hoteli problem...apartma še dobiš....pa še to je včas kriza...Dej pejt na tole stran: http://www.travel-tourist.com/hrvatska_si.htm tlele najdeš miljon apartmajev...pa iščeš po lokacijah...ful je the best,priporočam prek te strani sva mi2 že velikokrat kej rezervirala
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 11:12:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB IZVIRNO SPOROČILO: Sisy ej mamice kam greste kej na morje letos pa kdaj? Mi smo se odločil da gremo kr na Pag, v Straško,s prikolo...PA sva rezervirala parcelo s priključkom za vodo,TV pa štrom...Se mi zdi kr fajn med priključek za vodo ane...Kaj mislte? Tko da si komot,da ni treba vsakič po vodo na WC letat... Po eni strani komi čakam po drugi strani me je pa kr strah vseh priprav...Sej veste,kampiranje je kr projekt,že če si brez otrok...Tko pa...še večji midva nekam greva, pa še neveva kdaj pa kam. Včer sva se menla da greva junija v dalmacijo, avgusta pa na honey moon(a se sploh tko napiše ) se napiše tko ja, samo skupaj
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 11:13:13
|
|
|
|
LadyB
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB IZVIRNO SPOROČILO: LadyB jaz sem tuki oj lejdi je kaj novega? kakšna nova oblekca? obleke še ni , mi je kr že smešen. Ko mi kdo omen poroko se kr začnem na glas smejat, ker še nč nimava, še prstanov ne . Midva sva taka v easy... V torek grem v princ pa unoi t drugo. Bom sigurn kej najdla veš jst mislm da je fajn da tko uizi vse uzameta, čim manj stresa in živcev, ravno tako bo na koncu vse izpadlo čudovito! Ti boš pa itak ful lepa nevesta hvala popsi tist maš pa čist prav, se vsaj nč ne živcirava.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 11:13:23
|
|
|
|
Sisy
|
ne prevleka...un ta rdeč del (sej to je tut prevleka ane)...?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 11:14:23
|
|
|
|
LadyB
|
po mojem so bolj hoteli problem...apartma še dobiš....pa še to je včas kriza...Dej pejt na tole stran: http://www.travel-tourist.com/hrvatska_si.htm tlele najdeš miljon apartmajev...pa iščeš po lokacijah...ful je the best,priporočam prek te strani sva mi2 že velikokrat kej rezervirala ej sisy, tale stran je pa res supeer!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 11:15:00
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB IZVIRNO SPOROČILO: LadyB IZVIRNO SPOROČILO: LadyB jaz sem tuki oj lejdi je kaj novega? kakšna nova oblekca? obleke še ni , mi je kr že smešen. Ko mi kdo omen poroko se kr začnem na glas smejat, ker še nč nimava, še prstanov ne . Midva sva taka v easy... V torek grem v princ pa unoi t drugo. Bom sigurn kej najdla veš jst mislm da je fajn da tko uizi vse uzameta, čim manj stresa in živcev, ravno tako bo na koncu vse izpadlo čudovito! Ti boš pa itak ful lepa nevesta hvala popsi tist maš pa čist prav, se vsaj nč ne živcirava. moj si točn take poroke želi.. v ožjem družinskem krogu pa da gre obleko za zadn dan kupit
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 11:15:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ssiy, hvala za link . bom pogledala . Bva šla pa tudmal v kako agencijo vprašat, tko kot sva se pogovarjale zadnič.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 11:16:22
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB po mojem so bolj hoteli problem...apartma še dobiš....pa še to je včas kriza...Dej pejt na tole stran: http://www.travel-tourist.com/hrvatska_si.htm tlele najdeš miljon apartmajev...pa iščeš po lokacijah...ful je the best,priporočam prek te strani sva mi2 že velikokrat kej rezervirala ej sisy, tale stran je pa res supeer!! ane...tlele je prov fajn...sam izbereš npr.Dalmacija...pa ti vn vrže vse kraje v Dalmaciji...pol pa po krajih izbiraš apartmaje..pa imaš slikce apartmajev,celoten opis,cene...men je kul
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 11:17:30
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ssiy, hvala za link . bom pogledala . Bva šla pa tudmal v kako agencijo vprašat, tko kot sva se pogovarjale zadnič. pejta u Sončka v CP
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 11:18:53
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika http://www.travel-tourist.com/obj3179_si.htm poglejte tale apartma, mislm hudo cena je tut huda
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 11:19:18
|
|
|
|
LadyB
|
nč punce, mali že razgraja. žZdaj je pa full dobrovoljčlek, očitno ni bil naspan, spet sm se kr neki brezveze sekirala. Zdaj pa šibava papa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 11:20:01
|
|
|
|
Sisy
|
jstt tut šibam če ne bo otrok dons brez kosila ostal se beremo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 11:23:44
|
|
|
|
April
|
če ktera želi valj sisy, zalenka , ga lahko jaz posodim za kakšen teden. zdaj z jaškom več ne vadiva, ker je lepo osvojil oporo na rokah. ni pa to tak valj kot v pikapoki, ampak s pol manjšim premerom. stane pa 30 evrov.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 11:25:23
|
|
|
|
Antilopa
|
Sisy, kdaj pa gresta na Pag? ...mi gremo že čez manj kot 1 mesec
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 12:23:36
|
|
|
|
abc100
|
Antilopa - a je kej novega o muckih?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 12:33:44
|
|
|
|
Antilopa
|
Kaj pa želiš vedeti?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 12:34:01
|
|
|
|
Antilopa
|
Aja, kdaj pa jih pridete pogledat?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 12:45:56
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika zalenka a ti se boš res nakratko postrigla? oj sisy...nič hudega, če ne greš sej vem BB je dones pa nočeš zamudit lenča jst sem za Gib gib kaj ti misliš da se hecam al kaj? da ne boš zdej napisala da mi ful ne bo pasal. rajš počak do večera ko bo že prepozn jest sm tud za ta gibi gib al karkol že to je. sam ne u pondelk, ker takrat mamo P ne, pa sej nisem tko mislila..slabo ... samo vprašam...me prov zanima kako in kaj se boš postrigla...po moje ti bo kak paž res ful pasa! No bomo videli jst komaj čakam, da te vidim poopsika ne bo paž. paž men sploh en paše, ker nimam ravnih las, fenat se mi pa res ne da pa tud cajta nimam še za to.
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?