|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
16.5.2008 12:46:00   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

ej mamice kam greste kej na morje letos pa kdaj?

Mi smo se odločil da gremo kr na Pag, v Straško,s prikolo...PA sva rezervirala parcelo s priključkom za vodo,TV pa štrom...Se mi zdi kr fajn med priključek za vodo ane...Kaj mislte? Tko da si komot,da ni treba vsakič po vodo na WC letat... Po eni strani komi čakam po drugi strani me je pa kr strah vseh priprav...Sej veste,kampiranje je kr projekt,že če si brez otrok...Tko pa...še večjiuser posted image

super ste se odločil sisy. sm bla v straškem in je meni ful dober kemp. pa tud cel pag mi je pri srcu. sva ga z mojim kr neki let obdelovala. no pol sva počasi prešaltala na južnejše destinacije user posted image

mi gremo v promajno (blizu makarske) v apartma 5 m od morja. gremo pa od 18-256 pa je blo že ful zaseden k sva klicala pred dvema mescema. tko da poopsika kr podvizejte se. pa na konc boste drago plačal pa daleč stran od morja. no vsaj za apartmaje ponavadi tko velja. za hotele pa ne vem, ker še nikol nisem bla in me v hotel sploh ne vleče.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
16.5.2008 12:46:03   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

Sisy, kdaj pa gresta na Pag? ...mi gremo že čez manj kot 1 mesec user posted image

mi tutuser posted image

od 16.6-7.7.... Kje pa boste?

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
16.5.2008 12:46:08   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

user posted image

make up

kak si lepa, ful lepe očke maš

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
16.5.2008 12:46:49   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: April

če ktera želi valj sisy, zalenkauser posted image , ga lahko jaz posodim za kakšen teden. zdaj z jaškom več ne vadiva, ker je lepo osvojil oporo na rokah. ni pa to tak valj kot v pikapoki, ampak s pol manjšim premerom. stane pa 30 evrov.

kakšn pa je to april?

midve z nitko morva vadit da bi se spravla na vse 4 - rokice pri njej niso problem. 27.5 mamo spet fozio pa jo bom mal prašala če bi valj bil ok.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
16.5.2008 12:48:23   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Mi smo se odločil da gremo kr na Pag, v Straško,s prikolo...PA sva rezervirala parcelo s priključkom za vodo,TV pa štrom...Se mi zdi kr fajn med priključek za vodo ane...Kaj mislte? Tko da si komot,da ni treba vsakič po vodo na WC letat... Po eni strani komi čakam po drugi strani me je pa kr strah vseh priprav...Sej veste,kampiranje je kr projekt,že če si brez otrok...Tko pa...še večjiuser posted image

mi2 sva po moje zmagovalca, ker še sedaj ne veva al greva v hotel, al apartma, kam grema ,v Istro al Dalmacijo..mislm katastrofauser posted image user posted image in na koncu se nama bo zgodil, da nič več ne bova dobila ker tolk odlašava.

mi pa gremo v Vodice v apartma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
16.5.2008 12:48:37   
Antilopa

Sisy, kdaj pa gresta na Pag? ...mi gremo že čez manj kot 1 mesec user posted image

mi tutuser posted image

V Novalji - od 13. - 20. junija... no, potem se moramo kaj srečati... upam, da bomo bolj uspešni od našega srečanja s Poopsiko user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
16.5.2008 12:49:37   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

sva ga z mojim kr neki let obdelovala. .

tut kmidva ga že kr nekaj let obdelujeva...user posted image

A veš da so Straško zdej ful prenovil,vsi wcji so novi,potke tlakovane,čist nove mobilne kučice,vodna aerobika,lokalčki novi al pa prenovljeni,krasno,veliko otroško igrišče...res superuser posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 16.5.2008 12:51:19 >

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
16.5.2008 12:50:32   
Sisy

mi tutuser posted image

V Novalji - od 13. - 20. junija... no, potem se moramo kaj srečati... upam, da bomo bolj uspešni od našega srečanja s Poopsiko user posted image

u super,pol se pa kr v Moby Dicku zmenimouser posted image  a sta že bla tam? Ful majo dobr za jest-njami

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
16.5.2008 12:53:24   
Anonimen

mi tutuser posted image

sem vedla da morm na RRuser posted image ..sem kr čutila da nekdo govori o meniuser posted image

(odgovor članu Antilopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2734
16.5.2008 12:53:44   
Anonimen
mi gremo pa šele 21.7 na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2735
16.5.2008 12:54:15   
Anonimen
Antilopa, sej še zmeraj velja tisto o pivuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2736
16.5.2008 12:54:48   
Anonimen
A je bila katera v Crikvenici alpa na Rabcu?
kawasakica, kje so že vodice?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2737
16.5.2008 12:55:07   
Antilopa

u super,pol se pa kr v Moby Dicku zmenimouser posted image  a sta že bla tam? Ful majo dobr za jest-njami

Ne, nisva.. kje pa je to? v Novalji? Nazadnje sva bila tam 5 let nazaj (Straško) - je bila Lina še v trebuščku user posted image  user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
16.5.2008 12:55:47   
Anonimen

super ste se odločil sisy. sm bla v straškem in je meni ful dober kemp. pa tud cel pag mi je pri srcu. sva ga z mojim kr neki let obdelovala. no pol sva počasi prešaltala na južnejše destinacije user posted image

mi gremo v promajno (blizu makarske) v apartma 5 m od morja. gremo pa od 18-256 pa je blo že ful zaseden k sva klicala pred dvema mescema. tko da poopsika kr podvizejte se. pa na konc boste drago plačal pa daleč stran od morja. no vsaj za apartmaje ponavadi tko velja. za hotele pa ne vem, ker še nikol nisem bla in me v hotel sploh ne vleče.

ma res morava nujno tole zrihtat. Drago bova pa itak plačala ker gremo v najdražji sezoni, kaj čem.

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2739
16.5.2008 12:56:21   
Antilopa
Sisy, kdajsem vedla da morm na RRuser posted image ..sem kr čutila da nekdo govori o meniuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
16.5.2008 12:56:33   
zalenka

A veš da so Straško zdej ful prenovil,vsi wcji so novi,potke tlakovane,čist nove mobilne kučice,vodna aerobika,lokalčki novi al pa prenovljeni,krasno,veliko otroško igrišče...res superuser posted image

pol je pa res vse prenovljeno. no sej od takrat k sem bla jest že mora bit. je že dolgo tega. tm cca 10 let. sva bla pa 2 leti v metajni pr enih super ljudeh v sobi, pol 2 let v gajacu, 1 let v straškem

kar sm na pagu pogrešala zmeraj je senca user posted image . itak ane - kje drugje kot na pagu k je skoraj gol.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
16.5.2008 12:56:50   
Antilopa

Ni problema... samo, da zaključim z antibiotiki  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
16.5.2008 12:58:35   
Sisy

Ne, nisva.. kje pa je to? v Novalji? Nazadnje sva bila tam 5 let nazaj (Straško) - je bila Lina še v trebuščku user posted image  user posted image

ja ja v Novalji-v centu, na promenadiuser posted image  V glavnem,tam imajo najbolj okusno hrano in največje porcije. Če imate radi morsko priporočam sipino rižotouser posted image  al pa V Metajni (na drugem koncu) hobotnico izpod peke...ki jo ulovijo zjutraj in jo strežejo okoli 13 ure...Ni bolj slastnega kot to.

Straško je tudi v Novalji tko da se bomo res kaj zmenili a provuser posted image

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
16.5.2008 12:58:48   
Anonimen

Ni problema... samo, da zaključim z antibiotiki  user posted image user posted image user posted image  

zmenjenuser posted image .

(odgovor članu Antilopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2744
16.5.2008 12:58:54   
tikca
Oj babe žabeuser posted image

Jaz sem se tut dons malo ostrigla, pa ful je blo poceni -23 eur, pa mal me je polikala, sam js nebi bla js, če nebi mela že spetih user posted image  Me že kar moti, da mi plapola po obrazu,pa žgečka.
Na morje gremo mi 12.7 kar v Umag prvič. Da smo čim bližeuser posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
16.5.2008 12:59:22   
Anonimen

ja ja v Novalji-v centu, na promenadiuser posted image  V glavnem,tam imajo najbolj okusno hrano in največje porcije. Če imate radi morsko priporočam sipino rižotouser posted image  al pa V Metajni (na drugem koncu) hobotnico izpod peke...ki jo ulovijo zjutraj in jo strežejo okoli 13 ure...Ni bolj slastnega kot to.

Straško je tudi v Novalji tko da se bomo res kaj zmenili a provuser posted image

sisy ti pa obvladaš Pag u nulouser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2746
16.5.2008 13:00:30   
zalenka

A je bila katera v Crikvenici alpa na Rabcu?
kawasakica, kje so že vodice?

jaz sem bla v rabcu ene parkrat sam tud že dolgo nazaj. mi je blo takrat kul, sam pol k si enkrat v dalmaciji ne menjaš več za kej višje ležečega če ni res nuja user posted image user posted image

sva bla pa lani k sembla v 7. mescu in nisva upala v dalmacijo, v moščenički dragi (mal od opatije naprej) in je blo super.moščeničko mam pa rada že od nekdaj, al pa medveja mi je tud kul.

jest nimam rada takih velkih mest, zmeraj iščeva kaj bolj majhnega, da ni une msive. pa senca je za naju obvezna. letos še bolj ko bo nitka zato sva že na začetku vedla da bova iskala v promajni kjer je sence na pretek, kraj ful luškan, peš pot ob morju cca 10km na vsako stran.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
16.5.2008 13:00:32   
abc100

Aja, kdaj pa jih pridete pogledat?

joj ne vem. Ta teden smo mel full zabasan.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
16.5.2008 13:00:36   
Sisy

pol je pa res vse prenovljeno. no sej od takrat k sem bla jest že mora bit. je že dolgo tega. tm cca 10 let. sva bla pa 2 leti v metajni pr enih super ljudeh v sobi, pol 2 let v gajacu, 1 let v straškem

kar sm na pagu pogrešala zmeraj je senca user posted image . itak ane - kje drugje kot na pagu k je skoraj gol.

Straško je ful zelen,sej veš..zato se bomo kar se plaže tiče kr tam zadržvaluser posted image  Drgač je men glih to všeč ker je tok gol...ampak za tamalo pa mora bit naravna senca....

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
16.5.2008 13:01:39   
zalenka

kje v metajni ste jedli sisy?

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?