tikca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Hojla! Midva sva pa bila danes pri tašči in tastu in sem pustila Marka tam in šla sama v trgovino. Me ni bilo pol ure, pa sploh ni opazil, da me ni. Je bilo na gugalnici tako fajn, pa golobe je gledal, ki jih imajo. Zunaj je ful rad in se kar zamoti. Moram sedaj to večkrat prakticirat, da se bo navadil tudi brez mene. Mi tudi še nimamo rezerviranega dopusta. Smo hoteli iti v isti hotel kot lani, pa so tako podražili, da se nama prav neumno zdi. Tako, da sedaj še ne veva, kje bomo. Tikca, mi bomo najbrž od 5.7. dalje, pa najverjetneje okrog Umaga, če nam bo ratalo. Lani smo bili v Katoru. Če bomo kje blizu, se lahko kdaj dobimo na kakšen sladoledu, kavi, pivu ... Antigona, res si bila ful lepa v oblekici, meni so tudi všeč take preproste, saj najbrž si videla kakšno sem imela jaz. No pa vidim, da je Mark en narcisek, je na ful dostih slikicah iz piknika . Sporoči, kaj bo tvoj dragi rekel glede slikic. Ena ideja namesto valja. Če imate kakšne žoge za napihnit, take za na morje, jih lahko malo manj napihnete in uporabite za telovadbo. Na dvd-ju z Vzajemno je prikazano z žogo, pa mislim, da tudi z valjem, nisem čisto ziher. Več pa ne vem. Of course , če boste dalj časa. Mi bomo od 12. do 19. baje blizu Stellamarisa, niti ne vem točno, ker je privat hiša. So rekl, da je ene 300 m do Stellamarisa.
|