|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
16.5.2008 13:27:04   
Antilopa
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

Očitno si ti razbrala da mi2 iščeva luksuzuser posted image ...napaka...

Kaj da ne... na Crvenem sta ga že imela user posted image user posted image user posted image user posted image

a ti morš pa res vse povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image

no poospika zdej se pa odloč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ne midva sva iskela kot vsako leto poceni in vseeno fajno varjanto. sej veš če hočmo da bajtica zraste pol luksuz pri nas odpade naslednjih 20 let. čist za občutek midva bova dala za apartma za 3 osebe 45 eur na dan.

mi pa za apartma za 5 40 eur na dan - taksa in končno čiščenje v ceni user posted image user posted image user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
16.5.2008 13:27:21   
Anonimen

Kaj da ne... na Crvenem sta ga že imela user posted image user posted image user posted image user posted image

a ti morš pa res vse povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image

no poospika zdej se pa odloč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ne midva sva iskela kot vsako leto poceni in vseeno fajno varjanto. sej veš če hočmo da bajtica zraste pol luksuz pri nas odpade naslednjih 20 let. čist za občutek midva bova dala za apartma za 3 osebe 45 eur na dan.

a veš kak luksuz smo meluser posted image user posted image
luč ni delala na verandi, en plin ni delala, okno se ni dalo zapret..uglavnem luksuz da te kapuser posted image user posted image

ja 45€ je super cenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2777
16.5.2008 13:27:42   
Anonimen

mi pa za apartma za 5 40 eur na dan - taksa in končno čiščenje v ceni user posted image user posted image user posted image

wow superuser posted image user posted image

(odgovor članu Antilopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2778
16.5.2008 13:28:02   
Anonimen
mi2 računava tam od 55-70€ da bova ja kaj dobilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2779
16.5.2008 13:28:39   
Antilopa

a veš kak luksuz smo meluser posted image user posted image
luč ni delala na verandi, en plin ni delala, okno se ni dalo zapret..uglavnem luksuz da te kapuser posted image user posted image

ja 45€ je super cenauser posted image user posted image user posted image

koliko pa računajo SŽ za tak apartma? me prav zanima, res, ker telekomovi so vsi na novo opremljeni in skoraj zastonj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
16.5.2008 13:29:43   
Anonimen
antilopa mi smo dali za en teden ..270€....ful ful drago, ja sej vemuser posted image

(odgovor članu Antilopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2781
16.5.2008 13:30:07   
Anonimen
+ taksa še posebej

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2782
16.5.2008 13:30:19   
zalenka

sej mi smo mel apartma za 30 eur, sam so nam ga splel, ker jim je agencija neki zafrknla in so meli uni k so rezervirali preko agencije prednost pred nama k sva direkt.

taksa in čiščenje je itak noter ja. pa gril, brisače in to je vse notri.

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
16.5.2008 13:30:59   
Antilopa

antilopa mi smo dali za en teden ..270€....ful ful drago, ja sej vemuser posted image

Ja, to je pa res drago... vem, da imajo ful slabo opremljene apartmaje, ker moj stric dela na SŽ in pove...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
16.5.2008 13:33:49   
Anonimen

Ja, to je pa res drago... vem, da imajo ful slabo opremljene apartmaje, ker moj stric dela na SŽ in pove...

ja res slabo...
plus to, da so je šel moj rečt uni ženski k to rihta, da nam plin ne dela in je rekla : ja sej že lansko leto ni delaluser posted image user posted image user posted image user posted image in to je blo to. Mislm kr neki...čeprov imeli smo se res čudovito in klinc gleda še ta denar...amapk jezi me pa vseeno , ko pomislm da bi lahko lepši apartma dobili.

(odgovor članu Antilopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2785
16.5.2008 13:34:59   
Anonimen
jst danes Simona zvlečem v Sončka in greva nekaj rezervitat!!Res!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2786
16.5.2008 13:35:57   
Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Zalenka-jedli smo tam kjer je tista "čuvena" plaža v Metajni...Včasih ni blo tm skor nobenga...Zdej so pa vsi ugotovil kok je luštn ma je za moje pojme zadnja leta kr preveč folka...Gostilnica je pa zgoraj,not v kamnu,taka čist divja....Hobotnico morš zjutri naročit in jo greš potem popoldne pojest...

na ručici pol? ko smo mi bli tam smo se hodli tja kopat in smo bli ponavad sami s kolegi user posted image . al pa tja zadaj za onu zalivčekod metajne, tm si bil tud skor vedno skoraj sam.

točn ja! RUČICA,bravo,hvala da si me spomnlauser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
16.5.2008 13:38:42   
Sisy

banda še zlužjo na folkuuser posted image  da jih ni sram....Mi smo pa za apartma v Umagu (pa ni prek firme, ampak prek agencije) dal 150 EUR...

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
16.5.2008 13:40:24   
tikca
Mi bomo dal za apartma en teden 405 eur. Mislim, da je kar ok.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
16.5.2008 13:42:57   
Anonimen

banda še zlužjo na folkuuser posted image  da jih ni sram....Mi smo pa za apartma v Umagu (pa ni prek firme, ampak prek agencije) dal 150 EUR...

ja resuser posted image ...
ma zdej je kar je...sej zato pa greva danes v Sončkauser posted image Upam, da bo kej.

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2790
16.5.2008 13:43:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Kam pa grete tikca?

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2791
16.5.2008 13:44:04   
tikca

Ma o čem to govorite, men se to ne zdi veliko za en teden?

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
16.5.2008 13:44:32   
tikca
V Umag, privat apartma.

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
16.5.2008 13:44:57   
Anonimen

za prvomajske počitnice je velikouser posted image

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2794
16.5.2008 13:45:41   
tikca

za prvomajske počitnice je velikouser posted image

Ajaaa, to mi me pa ušlouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
16.5.2008 13:45:59   
Anonimen

ja to jedobra cenauser posted image

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2796
16.5.2008 13:50:16   
Talika19
Hojla!

Midva sva pa bila danes pri tašči in tastu in sem pustila Marka tam in šla sama v trgovino. Me ni bilo pol ure, pa sploh ni opazil, da me ni.user posted image Je bilo na gugalnici tako fajn, pa golobe je gledal, ki jih imajo. Zunaj je ful rad in se kar zamoti. Moram sedaj to večkrat prakticirat, da se bo navadil tudi brez mene.

Mi tudi še nimamo rezerviranega dopusta.user posted image Smo hoteli iti v isti hotel kot lani, pa so tako podražili, da se nama prav neumno zdi. Tako, da sedaj še ne veva, kje bomo.
Tikca, mi bomo najbrž od 5.7. dalje, pa najverjetneje okrog Umaga, če nam bo ratalo. Lani smo bili v Katoru. Če bomo kje blizu, se lahko kdaj dobimo na kakšen sladoledu, kavi, pivu ...user posted image user posted image

Antigona, res si bila ful lepa v oblekici, meni so tudi všeč take preproste, saj najbrž si videla kakšno sem imela jaz.
No pa vidim, da je Mark en narcisek, je na ful dostih slikicah iz piknika user posted image user posted image . Sporoči, kaj bo tvoj dragi rekel glede slikic.

Ena ideja namesto valja. Če imate kakšne žoge za napihnit, take za na morje, jih lahko malo manj napihnete in uporabite za telovadbo. Na dvd-ju z Vzajemno je prikazano z žogo, pa mislim, da tudi z valjem, nisem čisto ziher.user posted image

Več pa ne vem.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
16.5.2008 13:52:18   
tikca
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Hojla!

Midva sva pa bila danes pri tašči in tastu in sem pustila Marka tam in šla sama v trgovino. Me ni bilo pol ure, pa sploh ni opazil, da me ni.user posted image Je bilo na gugalnici tako fajn, pa golobe je gledal, ki jih imajo. Zunaj je ful rad in se kar zamoti. Moram sedaj to večkrat prakticirat, da se bo navadil tudi brez mene.

Mi tudi še nimamo rezerviranega dopusta.user posted image Smo hoteli iti v isti hotel kot lani, pa so tako podražili, da se nama prav neumno zdi. Tako, da sedaj še ne veva, kje bomo.
Tikca, mi bomo najbrž od 5.7. dalje, pa najverjetneje okrog Umaga, če nam bo ratalo. Lani smo bili v Katoru. Če bomo kje blizu, se lahko kdaj dobimo na kakšen sladoledu, kavi, pivu ...user posted image user posted image

Antigona, res si bila ful lepa v oblekici, meni so tudi všeč take preproste, saj najbrž si videla kakšno sem imela jaz.
No pa vidim, da je Mark en narcisek, je na ful dostih slikicah iz piknika user posted image user posted image . Sporoči, kaj bo tvoj dragi rekel glede slikic.

Ena ideja namesto valja. Če imate kakšne žoge za napihnit, take za na morje, jih lahko malo manj napihnete in uporabite za telovadbo. Na dvd-ju z Vzajemno je prikazano z žogo, pa mislim, da tudi z valjem, nisem čisto ziher.user posted image

Več pa ne vem.user posted image

Of courseuser posted image , če boste dalj časa. Mi bomo od 12. do 19. baje blizu Stellamarisa, niti ne vem točno, ker je privat hiša. So rekl, da je ene 300 m do Stellamarisa.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
16.5.2008 14:16:25   
JORJA
Joj, kakšne lušte mi delate z morjem........kje je še to!!!!user posted image
Mi gremo najprej malo na gorenjsko pogledat....v Kranjsko goro čez dober mesec.
Na morje pa šele septembra....to gremo pa malo dlje v Grčijo na otok Kos.

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
16.5.2008 14:25:10   
PUJKEC
dober danček

se javim po doooolgem premoru.
čist na začetku sem vidla da imate nekatere malo problemčkov s kgji. ja js tudi. ne vem kaj je to, meni se tudi kr nabirajo. pa hodim, pa spet na treninge hodim in vseeno se mi nabirajo user posted image . pa tk fajna sem že bila user posted image . joj.

zdaj pa z možgančki že na dopust user posted image . mi gremo na pag konec lujija in že komaj čakam da se malo razvajam in nakopam. sem glih danes kupila za luia tak mini gliser za napihnit, sem moslila da bo ful vesel, pa ga sploh ne zanima user posted image user posted image .

drugače pa lui še ne hodi se pa že zelo hitro premika po stanovanju, kolena ima polna plavic, tako da bi lahko kdo mislil da ga šeškam user posted image . ja kolena so pa zakon. sploh noče pomoči ko šiba sem in tja, raje kr sam po vseh 4ih in raziskuje. js mu ničkaj ne prepovedujem razen predalov s čistili ki so v glavnem skrita in omare s čevlji. in potem imam dan ko vse lepo počistim in pospravim pa pride mali raziskovalec in že je posoda po celi kuhinji in drobtine okruha po celem stanovanju.
malo se mi smili ker še nima zob in mu moram še vedno vse dobro spasirati.
je že čisto vse in pije samo vodo-ker nič drugega noče.
zdaj je začel klepetat in že reče mama, deda, baba, ama in razume prepovedi in še kaj. zdaj že pridno maha v slovo in ploska in pa seveda pleše kot nor user posted image . ko sliši muziko se mu čist strga user posted image . sam res. in tudi čist se mu obrne ko vidi psa. bi ga kr scotal in polizal celega-bljak.
imamo pa probleme s popoldanskim spanjem. joj, sploh noče spat. kr bedi in komaj se še premika pa kr noče zaspat, ne vem zakaj. vsi taki mali ful spijo tudi 2X na dan pri nas pa se to zgodi 3X na teden. sam moram pa priznat, ponoči pa spi in to od 19.00 pa do 6-7 zjutraj user posted image .

to morje. sam je res drago. js sicer ne vem kolk bomo dali za en teden ker ima to dragi čez sam mislim da okol 40000sit- 150E-apartma in terasa tik ob morju.
ja, ja, bo treba šparat začet počasi user posted image .

urgenca-js pa gledam dr.housa in greys anatomy- so mi taboljši. js bi ful delala take stvari, sej ne vem če ne bom user posted image . pa ja, v bolnici je že fajn delat.

no, zdaj pa grem pospravljat in vas jutri preberem. lep dan in see u.

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?