|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobki in antibiotik?
16.2.2005 12:13:06   
malika
Še nekaj me zanima. Moj že drugič k kratkem času(v dveh mesecih) dobiva antibiotik.
A je možno, da ima zaradi tega sive zobke-samo zgornji enkici. Zgleda kot neka debela obloga, ampak s zobno ščetko ne gre stran. Obloga pa je tik pod dlesnijo , pb 1mm. :zmeden: Spodnja dva pa sta prava lepa bela biserčka :bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zobki in antibiotik?
16.2.2005 12:21:42   
Anonimen
Jaz sem isto opazila pri Lei kak teden nazaj. Nisem niti pomislila na antibiotik, smo ga pa ravno nehali jemat.

Zanimivo. Upam, da je res od tega in da nam bo enkrat ratalo spravit stran. pri nas tudi ne gre s krtačko. Pa samo na zgornjih, pri nas štirih.

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zobki in antibiotik?
16.2.2005 12:23:10   
malika
Potem pa bo res ta :hudicek: kriv. Škoda.Upam, da bo šlo stran, ker prav grdo zgleda.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zobki in antibiotik?
16.2.2005 12:24:43   
Anonimen
Ja, jaz sem se pa zares ustrašla, da so ji tako grdi zobki ratali, ker jih velikokrat ne pusti umit. Ona bi zdaj vse "AMA" (prevod: sama), pol je pa to bolj tako-tako narejeno.

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zobki in antibiotik?
16.2.2005 12:30:31   
Anonimen
Ne vem, če antibiotik lahko kar takole direktno pusti posledice na zobkih. Vem, da jih, če jih otrok veliko jemlje, ampak to na stalnih zobeh. Jaz naprimer sem imela (dokler si jih nisem dala preoblečt) čisto sive zobe, ker sem menda v otroštvu dobivala veliko antibiotikov. Ko sem zobozdravnici rekla, da sem bila takrat vendarle še tako majhna, da o kakšnih stalnih zobeh še ni bilo ne duha ne sluha, mi je rekla, da to sploh ni važno, da so zametki itak že v kosti.
Sicer pa poznam dve mamici, ki imata fantka, pri katerih so zobki, še mlečni, kar odgnili. Menda sta imela tako slabo zobno sklenino oziroma je skoraj nič ni bilo.
Nočem strašit, ampak mogoče bi se bilo pa dobro posvetovati s pediatrom ali z otroškim zobarjem, če se da kaj za zaščito narediti.

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zobki in antibiotik?
16.2.2005 12:32:30   
Anonimen
O madona Splišni a res al kaj?

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zobki in antibiotik?
16.2.2005 12:36:52   
Anonimen
Ja, saj sem vedela, da sem preveč grozno napisala.
Po moje pri vama ne gre za kaj takega, ker bi gotovo to že vedele, čer to res črno izgleda, take črne črte se najprej naredijo tik nad dlesnijo. Pa že ko zobek prileze iz dlesni ven, je drugačen, bolj temen oziroma kot bi bil "najeden". Kakšen se pa pojavi že samo v obliki take črne škrbinice. Tako da to zagovoto ni to.
Samo to sem mislila, da če je kaj lahko narobe s sklenino, kaj drugega, saj verjetno je lahko veliko različnih stvari, če sploh je kaj narobe, bi se mogoče dalo kaj za premazat, saj tako sedaj delajo. Da zaščitijo sklenino. To sem imela v mislih.

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zobki in antibiotik?
16.2.2005 12:52:50   
Anonimen
Aha.
No, pri Lei ne gre zato, da bi blo prav črno.
Le, če od blizu pogledam se vidi, da niso beli ampak bolj rumeni.
pred antibiotikom pa tega nisem opazila.

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zobki in antibiotik?
16.2.2005 15:29:07   
Seven*
Malika, kateri antibiotik je pa dobil? Cist mozno je, da je od antibiotika zadeva. Mogoce ima kaksne snovi noter, ki barvajo zobe.. Ce je to to, potem bo itak slo dol. Poskusi mu malo zdrgnit s sodo ali pa pasto od Welede, ki vsebuje sodo bikarbono. Bi pomojem moralo it stran..

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zobki in antibiotik?
16.2.2005 15:32:05   
Anonimen
Lea je jemala Ospen, ki je take bolj rumene barve. Ampak pri nas je problem ta, da ne pusti s pasto umit zob. Če vidi, da je kaj gor nimam šans.

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Zobki in antibiotik?
16.2.2005 16:07:11   
Anonimen
Zagotovo je od antibiotika (tudi pediater tako pravi), tud naš je imel čist rumene zobke, kadar ga je jemal. Jih je treba takoj ko vzame sirup oprat.

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Zobki in antibiotik?
16.2.2005 20:49:58   
malika
Naš jemlje hiconcil, ampak niso rumeni, ampak prav sivi in tik pod dlesnijo je taka močna sivo črna črta. pa saj so komaj mesec dni zunaj, da bi bili tako hitro že gnili. Joj sem kar žalostna, sicer pa gre jutri k zobarju na pregled. Upam, na najboljše-da so samo obloge:zmeden:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?