Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 8:26:51
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy jutro Antilopa Jst mam pa dons dopoldne dopust Do enih bo moj čuval tamalo jst pa grem v šooooooopiiiiing tamala nima več bodijev...tko da H&M-here I come Mogoče se vidimo... mi gremo namreč tudi v Ljubljano... spet
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 8:27:34
|
|
|
|
Sisy
|
a res? po nakupih al čist tko? mogoče se pa res kej srečamo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 8:29:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy kok,800 ojrov??? a so zmešani??? mi bomo 3 tedne na morju za 600.... hm...dej prečekiri uno stran ki sem ti jo učer napopala...tm se zna zmer kej fajnga najt.... ja ful ful drago...sva pol po internetu gledala in za pol tolk dnarja dobiš super luksuzne apartmaje tko, da Snček opade!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 8:30:15
|
|
|
|
Antilopa
|
Gremo na en rojstni dan, potem pa moramo izkoristit pot še za kakšen nakup, da ne hodimo extra
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 8:33:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Antilopa, morgen A je katera že une bone vnovčila v H&M-u? Sem lih učer brala , da so take gužve zdej zara teh bonov ...čeprov k sem jst bla u četrtek ni blo nič gužve..Kr pejte zapravljat , jst sem se za ta mesec istrošila
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 8:34:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem pa v ZARI kupila Tjaši tako super pižame...imajo znižane na 7 al 8 €. nisem lih ziher, so pa svetovne, ful dobr material, taka tanka za poletje, pejte pogledat!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 8:38:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem šla včeri kupit dva darila.En bon je vzel moj drugega pa jaz pa sva pocen skoz prišla
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 8:38:50
|
|
|
|
Anonimen
|
kawasakica imaš ZS Oj Lenča! Mojega zanima kako se je imel tvoj dragi na tekmi?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 8:39:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem šla včeri kupit dva darila.En bon je vzel moj drugega pa jaz pa sva pocen skoz prišla Ja baje ji lohk ful vnovčiš...ampak če so res gužve ni ga dnarja al pa bona, da bi čakala po pol ure na blagajni.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 8:40:42
|
|
|
|
Anonimen
|
se pa splača, to pa ziher
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 8:41:26
|
|
|
|
*lenc@*
|
Poopsie, ti pa res tko napišeš, da bi jaz šibala v LJ kar zdele...vabljivo aha, no jutro s seminarja!!! mi bomo tud dal za apartma kar neki denarja, ampka mi2 tko praviva na dopusti si privošlčiš
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 8:42:46
|
|
|
|
*lenc@*
|
Mojega zanima kako se je imel tvoj dragi na tekmi? super!!!! so pa mislnli, da so Rusi k ena ekipa je bila ruska in jim niso nikakor mogli dopovedat, da ne...Drgač je bilo itak doživetje full!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 8:43:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa par dni nazaj spet pisala na Hipp.Sem full lepo napisala in danes dobila paket: -majčko zame (no ja XL ) -eno otroško majčko -žogo za napihnt -dve žlički -dva balona -krožniček -kemiko -flaško -slinček -en kup testerjev Verjetno so dal zato po dva izdelka,ker sem napisala da imam še nekaj stvari od moje 4 letnice (pa da seveda ne bo foušarije ) in da so se lepo ohranila.Majčka,žlička,....res je kvaliteta. Ta krožnik je pa sploh kvaliteten.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 8:44:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Poopsie, ti pa res tko napišeš, da bi jaz šibala v LJ kar zdele...vabljivo aha, no jutro s seminarja!!! mi bomo tud dal za apartma kar neki denarja, ampka mi2 tko praviva na dopusti si privošlčiš Lenča te pižamce so res svvtovne! Jst ji grem kupt še eno večjo cifro . Ja maš prov, dopust si je treba privoščit! Samo hotel za en teden 800€..pol sva raje v večjem apartmaju za manj denarja .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 8:44:51
|
|
|
|
*lenc@*
|
Men so pa žličke zakon...Hipp-ove mislim super, da si dobila ****
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 8:44:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem šla včeri kupit dva darila.En bon je vzel moj drugega pa jaz pa sva pocen skoz prišla Ja baje ji lohk ful vnovčiš...ampak če so res gužve ni ga dnarja al pa bona, da bi čakala po pol ure na blagajni. V Kranju ni blo drena Je pa pri nas full manj izbire.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 8:45:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Mojega zanima kako se je imel tvoj dragi na tekmi? super!!!! so pa mislnli, da so Rusi k ena ekipa je bila ruska in jim niso nikakor mogli dopovedat, da ne...Drgač je bilo itak doživetje full!!! enkrat se bova zmenile če se bo dalo, seveda , bi jst mojega lubija presenetila in mu kupilakarto za kak fuzbal če bo lahko tvoj kaj zrihtal ...če bo lahko, nič ni mus da ne boš mislila.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 8:46:57
|
|
|
|
Anonimen
|
: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem šla včeri kupit dva darila.En bon je vzel moj drugega pa jaz pa sva pocen skoz prišla Ja baje ji lohk ful vnovčiš...ampak če so res gužve ni ga dnarja al pa bona, da bi čakala po pol ure na blagajni. V Kranju ni blo drena Je pa pri nas full manj izbire. super, da ni gužve Na RR sem brala da so po pol ure čakale v vrsti v Lj
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 8:47:58
|
|
|
|
*lenc@*
|
Poopsie, te lah prosim, da še men kupiš eno pižamco, tako večjo cifro? če mi založiš prosim... Kaj pa tako reklamo delaš? Zdaj pa maš Hecam se, verjamem, da ti ne bo težko
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 8:49:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Poopsie, te lah prosim, da še men kupiš eno pižamco, tako večjo cifro? če mi založiš prosim... Kaj pa tako reklamo delaš? Zdaj pa maš Hecam se, verjamem, da ti ne bo težko ej če mi verjameš al ne, sem ti hotla predlagat, če ti vzamem eno, res!!! Seveda ti om ti vzela , kolk cifro? A od 9-12,m al od 12-18m?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 8:51:55
|
|
|
|
*lenc@*
|
_____________________ IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Poopsie, te lah prosim, da še men kupiš eno pižamco, tako večjo cifro? če mi založiš prosim... Kaj pa tako reklamo delaš? Zdaj pa maš Hecam se, verjamem, da ti ne bo težko ej če mi verjameš al ne, sem ti hotla predlagat, če ti vzamem eno, res!!! Seveda ti om ti vzela , kolk cifro? A od 9-12,m al od 12-18m? no, a viš kak že podobn misliva kar veliko 0d 12m k je Zara mal manjša.HVALA!!!!!! bARVO TI PA ČIST ZAUPAM, IMAŠ DOBEEEEEEEEEEER OKUS!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 8:55:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* _____________________ IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Poopsie, te lah prosim, da še men kupiš eno pižamco, tako večjo cifro? če mi založiš prosim... Kaj pa tako reklamo delaš? Zdaj pa maš Hecam se, verjamem, da ti ne bo težko ej če mi verjameš al ne, sem ti hotla predlagat, če ti vzamem eno, res!!! Seveda ti om ti vzela , kolk cifro? A od 9-12,m al od 12-18m? no, a viš kak že podobn misliva kar veliko 0d 12m k je Zara mal manjša.HVALA!!!!!! bARVO TI PA ČIST ZAUPAM, IMAŠ DOBEEEEEEEEEEER OKUS!!! Zmenjeno Barava je samo bela , pa tko v oranžni barvi je ena račka narisana. Je pa z dolgimi rokavi in tudi na copatke. Ampak je tanka tko, da ni panike. Jst mam rada da ima pižamca nogice, ker naša ima potem zmeraj hladne, če je kar odrezana.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 8:56:18
|
|
|
|
*lenc@*
|
Ja, ja nogice!!!! tud teb
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 8:57:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsika sam pazi,ker ne vem če ti bo Lenč@ dala keš,ker od nje ne gre.Lej,ubogi Sisy sploh ne vrne klobučka,tako da je mogla jit novega kupit da Saro ni ožgalo sonce sej vemo da se hecam a ne Sej bi ti pomoje jest tud rekla veš ampak jih pa imam dost
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 8:58:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Res da pižamice na nogice prej prerastejo ampak so pa super.Tudi poleti ni panike
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?