Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 12:30:30
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Ja, moj pravi da da obvezno narest eno slikico velikosti 15x23 in original file, predvsem zato, ker če boste dale slikice narest kam drgam kot jih ponavad dela on, lahko pride ven en zmazek... Studiji imajo namreč barve vsak naštelane po svoje in lahko pride ven res en grd zmazek. A ja za eno slikco in fajl pa računa 5 eur. Če je slikic več, pa pravi da da še količinski popust heeeej! valda jst bi vzela,ampak če se da une ta lepše...sej si rekla da jih je več,ne? a jih loh prej vidm pa zberem? A v tej ceni je fajl in razvita slikca če prov razumem? No dej mi javi...da se zmenva Sisy mislim da so vaše 4 slikice, sam jih mora moj do kraja spedenat pa ti jih potem pošljem majnše za pogledat. Žal to verjetno pred ponedeljkom ne bo možno, ker mojga danes cel dan ni... Ravno tako dobiš skupinsko za zraven.... In ja, v tej ceni je fajl in slikica... vela
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 12:34:02
|
|
|
|
Talika19
|
Zalenka, super frizurica, pa bravo za pogum, da si šla direktno iz dolgih na kratke. Jaz sem tudi že imela čisto kratke in sem bila ful zadovoljna, pa še najmanj dela sem imela z njimi. Tudi fenat mi jih ni bilo treba.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 13:29:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Uh ste me zrajcale s kratko čupo Pismo ,kermu naj se pa prepustim?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 14:55:23
|
|
|
|
abc100
|
Jest bi tud mela veliko spremembo, ampak se ne upam na kratk postrišt, ker bi bla grozna.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 15:00:46
|
|
|
|
abc100
|
Evo Sonja, sem že zrihtala. Hvala.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 15:24:29
|
|
|
|
JORJA
|
Zalenka, super frizura!!! Sisy v Celju pa ful ni gužve v H&M, eni sploh niso vedeli za bone .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 15:28:20
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Zelenka-pohvale za frizurco tut od mene Ful si dobra....super poteza Evo jest sm nazaj iz H&M-ja...katastrofa Folk je s temi boni znoru....Sem v vrsti čakala pol ure Tko da sem obupala in kupila par stvari samo za Saro, zase pa nč...Pa sem vseen sam mal pogledala...Pa pride prodajalc do mene pa prau da če mi je kej ušeč da mi da na stran pa da nej zjutri pridem ko nau gužve...ful prijazno...Sam ni šans da grem jutr še enkrat tja.... thx sisy. celo od modne svetovalke pohvala . to je pa res ql ej za HM. prejšn tedn ko sem pa jest bla pa nobene gužve in redko ker je mel bone. no sej sm že povedala da sm jih jest pozabla ane. Mi je pa rekla ravno dons ena da je tud roba ful pobrana. itak za tak popust. pa od začetka si lahko npr če si kupu majčko za 4.90eur - jo dubu zastonj, včeraj so pa začel težit da mora bit znesek 5 ali več eur. pomoje si je folk hodu kupvat une ta pocen majčke in so jih dobival zastonj.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 15:28:25
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Jest bi tud mela veliko spremembo, ampak se ne upam na kratk postrišt, ker bi bla grozna. zakaj pa misliš da bi bla grozna? pomoje bi ti kera kratka čupca ful pasala. da nau pomote - tud ta zdej ti paše. ti maš saj eno frizuro, jest mam pa take lase da bi si jih za eno spodobno frizuro mogla ful fenat - to pa pr men ne gre . za tako razčupkano je pa boljš kratka.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 15:29:45
|
|
|
|
zalenka
|
punce hvala vsem za pohvale. zdej pa nehajte, da mi ne bo v glavo stoplo prej k je moja mami pršla. jest čist pozabla da mam novo frizuro. in prav - skor te nisem spoznala. je pa lepa sprememba. pol k pride taša, jest spet sam na to misnla, da bomo hitr delavce postregli, pa me zagleda in pravi - uuu a takole čist na kratko. tast pa ne bi bil tast če ne bi mal zajebavu. pa rav če je mož ukazal striženje. pa sm rekla, da mož nima pa čist nič pri tem in je blo čist samoiniciativno dejanje. je pa reku da je to frizura za mlade mamice . ne vem točno kaj je s tem mislu, ker on se skoz neki zajebava
< Sporočilo je popravil zalenka -- 17.5.2008 15:32:26 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 15:31:00
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Evo Sonja, sem že zrihtala. Hvala. Prosim, pa še kdaj
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 15:48:19
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* zalenka, si tvojmu všeč? Itak, da ja ampak kaj pravi na spremembo? Mu je ql ne? Res te full pomladi nisem mu sploh povedala da se bom na kratko . pol k je vidu je reku da je ful dobr in da je sam vedu da se bom fajn, ker sm zdej že neki cajta skoz govorila da mi gre čop na jetra
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 18:08:19
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: pravljična IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem pa par dni nazaj spet pisala na Hipp.Sem full lepo napisala in danes dobila paket: -majčko zame (no ja XL ) -eno otroško majčko -žogo za napihnt -dve žlički -dva balona -krožniček -kemiko -flaško -slinček -en kup testerjev Verjetno so dal zato po dva izdelka,ker sem napisala da imam še nekaj stvari od moje 4 letnice (pa da seveda ne bo foušarije ) in da so se lepo ohranila.Majčka,žlička,....res je kvaliteta. Ta krožnik je pa sploh kvaliteten. nekaj časa nisem bila prisotna....pa mi ni nič jasno kaj je tole s Hippom? lahko nekaj besed o tem napišeš; pri nas dežuje in sedaj z malo princesko ne moremo ven....razmišljam, da bi šla kar v City Park, da bi se ji malo dogajalo, saj je drugače precej sitna, če smo ves čas doma kaj boste ve počele v tem vremenu? ja vidiš jaz pas em grdo napisala, pa nisem nič več dobila pa itak od njih nič več nočem
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 18:11:21
|
|
|
|
saskija
|
Zalenka super frizurca pa še vroče ti ne bo. DAnes sem bila na tečaju nordijske hoje je bilo brezplačno sem se tako navdušila, da grem še v plačljivi tečaj že kar naslednj teden, nabavila palice in tako zdaj ne bom lezla samo v hrib ampak tudi po ravnem - je pa optimalno ker je lahko jaka v nahrbtniku telo pa dela maksimalno
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 18:31:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Saskija dobra si res Madona mene pa kr na rit vleče Mam sam take kolegice,k so še slabi ko jest tako da se ne moremo spodbujat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 18:50:09
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Saskija dobra si res Madona mene pa kr na rit vleče Mam sam take kolegice,k so še slabi ko jest tako da se ne moremo spodbujat ti jih pokaš
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 18:52:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem vse napisala pa me je ven vrglo Uglavnem mi smo navdušeni nad Mariborom, čudovito mesto, ful prijazni ljudje, tolk luškani kafiči, Europark je pa sploh stokrat boljši od našega Citiya . Pika na i je bilo srečanje s kawasakico . Kok ste vsi3 luškani, sploh ne vem kaj naj rečem..Luka je taaaak cortek( škoda da je Tjaša že zasedena , Janez ne zameri!! ), kawasakica je prekrasna punca, lepotička, resnično , iskrene pohvale , možek je pa faca do konca , ful rpijazen, simpatičen uglavnem vse naj anj. Čudoviti ste . Pa super kavico imate in prekrasen lokalček Še enrkat hvala za kavico . Lenča pižamica je že pri meni doma in čaka na Lino
< Sporočilo je popravil poopsika -- 17.5.2008 18:57:13 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 19:44:29
|
|
|
|
saskija
|
a tako poopsika po mb si se potepala, da bi pa k meni zavila to pa ne, si se bala da bi te na Pohorje vlekli ali je prevagalo to, da nimam kafiča v Europarku no škoda bi z veseljem prišla pogledat tebe in Tjaško v europark, če bi vedela da se tam. **** saj jaz tudi bom sama šetala s temi palicami naokoli pa z jakcem v nahrbtniku ampak je ful sproščujoče, pa vse mišice delajo, noro dobro. Prav za take mamice kot smo me. Pri ans še nič ne dežuje zato smo izkoristili in šli še malo kolesarit do vznožja Pohorja, edini problem je da si Jaka skoz puli čelado iz glave
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 19:46:51
|
|
|
|
saskija
|
abc100 ful dober avatar
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 19:47:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija a tako poopsika po mb si se potepala, da bi pa k meni zavila to pa ne, si se bala da bi te na Pohorje vlekli ali je prevagalo to, da nimam kafiča v Europarku no škoda bi z veseljem prišla pogledat tebe in Tjaško v europark, če bi vedela da se tam. **** saj jaz tudi bom sama šetala s temi palicami naokoli pa z jakcem v nahrbtniku ampak je ful sproščujoče, pa vse mišice delajo, noro dobro. Prav za take mamice kot smo me. Pri ans še nič ne dežuje zato smo izkoristili in šli še malo kolesarit do vznožja Pohorja, edini problem je da si Jaka skoz puli čelado iz glave saskija, ko sem bila v Mb sem razmišljala kako za vraga se nisem tudi z vami dobila ...Ej čisto sem pozabila da ste tudi vi iz Mb , pol mi je šele klliknilo ko sva se s kawasakico pogovarjale . Sorči ...Jst vas čaakam, da pridete v Lj
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 19:47:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija abc100 ful dober avatar ja res! čudovit
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:02:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: saskija abc100 ful dober avatar ja res! čudovit Čudovit Pismo kdo jo je slikal in obdelal
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:04:28
|
|
|
|
Anonimen
|
****, tudi ti imaš tako lep avatar Kok je luškana Tisa Čeprov un zgonen maček je legendarc
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:08:22
|
|
|
|
Talika19
|
****, super avatarček. A to si jo v banjici slikala? Pa abc100 tudi. Mi smo tudi danes prvič Marka peljali s kolesom, sicer samo po dvorišču, ker smo si kolo in sedež sposodili od svaka. Pa je ful užival, je spet vriskal. Se še odločava, če bi ga kupili ali ne. Glede na to koliko bi se vozili, bi si ga mogoče lahko kar sposojali. Bomo videli.
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?