Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:10:31
|
|
|
|
Talika19
|
Danes smo dopoldne šli peš z nahrbtnikom po našem gozdu, pa sem ga en čas nosila jaz. Je kar težko, predvsem, ker ni bil čisto nastavljen zame. Dobra si Saskija, da ga nosiš toliko časa v hrib. Še moj jamra, da ga vse boli.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:12:05
|
|
|
|
Antigona
|
Jst sem bla pa dons pridna, pa sem Žanu nardila šotorček oz. strehico za nad pojstlo: Blago si je izbral pa sam Je pa rumeno z metuljčki in sicer v modri, zeleni in roza barvi
< Sporočilo je popravil Antigona -- 17.5.2008 20:13:02 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:12:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Tisto je bla v banjici na balkonu ja Sta imeli z Mašo ladjo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:13:47
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Tisto je bla v banjici na balkonu ja Sta imeli z Mašo ladjo **** ti pa menjaš avatarje ko za stavo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:16:39
|
|
|
|
Antigona
|
Tkole se pa Luka dopuza do škatle... se dvigne... in razgraja Tole se je dogajalo prejle popoldne. Prejle sem ga pa postrigla oz. sem "kosilnico" zapeljala čez njegovo glavo, na 18 mm... Je mel že precej dolge naokoli, pa mi je bolj všeč če ima urejeno frizurco Zdej je pa že v pojstlci, tko da ga še nimam slikanega...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:17:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Jst sem bla pa dons pridna, pa sem Žanu nardila šotorček oz. strehico za nad pojstlo: Blago si je izbral pa sam Je pa rumeno z metuljčki in sicer v modri, zeleni in roza barvi A tvoj ima tudi rad šotore? Maška vsako cunjo iskoristi in naredi šotor.Potem pa vse nanosi noter-je kot Strojanka
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:19:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepo Lukec Tisa sicer vstane ampak ni tko stabilna.Je bolj majave sorte Pa baletka,na prstih-po mamic
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:21:14
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Lepo Lukec Tisa sicer vstane ampak ni tko stabilna.Je bolj majave sorte Pa baletka,na prstih-po mamic Luka se pa za par sekund celo spusti in ma ful dobro ravnotežje...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:22:57
|
|
|
|
zalenka
|
čerko, no nitka končno spi. mi je pol ure naajala. ampak prov dobesedno. sm jo pobožala in dala dudico in šla ven - kot ponavadi. pol pa začne kričat na vse kriplje vrže dudo 2m stran. prihitim k njej pa se mi začne smejat. in to je prakticirala dobre pol ure. madonca jo bom. tole ji pa ne bom več pustila delat. se prov norca dela z mene, pa prov dones k mezdele tolk dlesenboli da je za znoret. sm pojedla naklofen pa še ni nič prijel. antigona dobr si uštimala šotorček. to si je pomoje žan fajn zbral, da bo zdej kekšno bejbiko pripeljal in ji pokazal metuljčke in jo šarmiral. pa ful dobre slikce lukija. joj kolk sem vam fouš k so vaši malčki tkole mobilni. taki cortki saskija ti pa si res faca ej . res ti svaka čast da ti rata vse to spedenat **** kje je slikca iz banjice??? jest pa buljim v avatar in mi ni blo nič jasno
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:23:58
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Jst sem bla pa dons pridna, pa sem Žanu nardila šotorček oz. strehico za nad pojstlo: Blago si je izbral pa sam Je pa rumeno z metuljčki in sicer v modri, zeleni in roza barvi A tvoj ima tudi rad šotore? Maška vsako cunjo iskoristi in naredi šotor.Potem pa vse nanosi noter-je kot Strojanka Ma ja, prej je mel tko dekico k so jo gor držale igrače. Itak da je vsako noč vse dol potegnu... Pa sem šla že dva tedna nazaj blago kupit, za na polico samolepilnega ježka, na blago sem ga pa prišila in zapopala gor. Spodaj ima pa tudi ene štangice in sem tud ježke naštimala da se prilepi okol teh štangic. Je lepo napet, zdej sam upam da ne bo kej dol spulu... A ja, pa prejle je babi klicala da bo Žan pri njima prespal... Uživa tam 300 na uro, ampak včeraj je reku da ne bo tam spal. Vseeno mu vedno pripravim vse, ker ponavadi potem vseeno noče domov
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:28:43
|
|
|
|
Antigona
|
Tole je pa pozdrav vsem avgustovčkom
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:31:40
|
|
|
|
kawasakica
|
Jaz sem dans tak vesela, da sem spoznala Poopsi familijo. Tjaša je taki sonček, non stop se je smejčkala in pridno čičala v vozičku - ja pa Rene je reko, da moram omenit, da je skoraj uničla mizo v kafani, ko je tak tolkla Moj mi je najprej reko, da je Poopsika ful simpatična in da je njen ful vredu ded, da sta fajn počvekala. Poopsika upam da ste dobro jedli Mi smo se pa dopoldan furali okoli, malo jaz z mopedom in moj z Lukecom zadaj v avtu, potem pa sma se menjala - pri taščici smo na hitro pojedli, se družli v Europarku, potem pa sma šla z Lukecom spat. Zdaj pa se z mojim kotama po kavču
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:32:43
|
|
|
|
kawasakica
|
Ja to še - Zalenka svetovna frizura Antigona - Luka je tak dober, pravi ded
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:34:04
|
|
|
|
Anonimen
|
kawasakica, jedli smo kar v Kloseju v tisti italjanski gostilni, Samasara al kako . Pa je blo prov dobr Je rekel Simon da bomo šli mi skupaj v srbsko . Nama ste bili vsi 3 ful fajn
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:34:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Bomo plačali mizo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:35:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Je Simon rekel za tvojega, da je taprau model
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:39:22
|
|
|
|
kawasakica
|
ja moj je res čveka, men nikol ni dolgcajt Boš potem povedla kdo je na BBju nominiran, ker Rene hoče Deutchland sucht den Superstar gledat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:40:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica ja moj je res čveka, men nikol ni dolgcajt Boš potem povedla kdo je na BBju nominiran, ker Rene hoče Deutchland sucht den Superstar gledat mi2 gledava pa en film na TV3 , vmes pa nominacije...ampak zgleda da bosta Mateja pa ElTyeb nominirana, hvala bogu
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:41:16
|
|
|
|
kawasakica
|
danes sem Lukca naučila, da mu rečem kak dela avto in on naredi Brrrrr in pljuva
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:41:46
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Danes smo dopoldne šli peš z nahrbtnikom po našem gozdu, pa sem ga en čas nosila jaz. Je kar težko, predvsem, ker ni bil čisto nastavljen zame. Dobra si Saskija, da ga nosiš toliko časa v hrib. Še moj jamra, da ga vse boli. ja moj ga je nesel v petek ker je bil doma, je tako sopihal pa pravil kaj ga tako rpiganjam, pa da je utrujen ker je tako pozno prišel domov... ko pa sem omenila če greva od trikotne še anprej so bili pa klopi izgovori, ker ga hotela pa gozdni potki vlečt meni sploh ni hudo ker zaspi noter in res uživam v tisti uri in pol
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:42:08
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica ja moj je res čveka, men nikol ni dolgcajt Boš potem povedla kdo je na BBju nominiran, ker Rene hoče Deutchland sucht den Superstar gledat mi2 gledava pa en film na TV3 , vmes pa nominacije...ampak zgleda da bosta Mateja pa ElTyeb nominirana, hvala bogu jaz tud vsaj za Matejo navijam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:42:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica danes sem Lukca naučila, da mu rečem kak dela avto in on naredi Brrrrr in pljuva bravo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:43:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica ja moj je res čveka, men nikol ni dolgcajt Boš potem povedla kdo je na BBju nominiran, ker Rene hoče Deutchland sucht den Superstar gledat mi2 gledava pa en film na TV3 , vmes pa nominacije...ampak zgleda da bosta Mateja pa ElTyeb nominirana, hvala bogu jaz tud vsaj za Matejo navijam samo da gre tyeb ven!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:43:44
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Danes smo dopoldne šli peš z nahrbtnikom po našem gozdu, pa sem ga en čas nosila jaz. Je kar težko, predvsem, ker ni bil čisto nastavljen zame. Dobra si Saskija, da ga nosiš toliko časa v hrib. Še moj jamra, da ga vse boli. ja moj ga je nesel v petek ker je bil doma, je tako sopihal pa pravil kaj ga tako rpiganjam, pa da je utrujen ker je tako pozno prišel domov... ko pa sem omenila če greva od trikotne še anprej so bili pa klopi izgovori, ker ga hotela pa gozdni potki vlečt meni sploh ni hudo ker zaspi noter in res uživam v tisti uri in pol Saskija pa ti si stroj, kot da se nena doma dovolj razmigaš ko non stop nekaj čistiš in pečeš
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:44:51
|
|
|
|
kawasakica
|
kaj je na TV3ju ?
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?