|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
17.5.2008 12:30:30   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Ja, moj pravi da da obvezno narest eno slikico velikosti 15x23 in original file, predvsem zato, ker če boste dale slikice narest kam drgam kot jih ponavad dela on, lahko pride ven en zmazek... Studiji imajo namreč barve vsak naštelane po svoje in lahko pride ven res en grd zmazek. A ja za eno slikco in fajl pa računa 5 eur. Če je slikic več, pa pravi da da še količinski popust user posted image

heeeej! valda jst bi vzela,ampak če se da une ta lepše...sej si rekla da jih je več,ne? a jih loh prej vidm pa zberem? A v tej ceni je fajl in razvita slikca če prov razumem? No dej mi javi...da se zmenvauser posted image

Sisy mislim da so vaše 4 slikice, sam jih mora moj do kraja spedenat pa ti jih potem pošljem majnše za pogledat. Žal to verjetno pred ponedeljkom ne bo možno, ker mojga danes cel dan ni... Ravno tako dobiš skupinsko za zraven.... In ja, v tej ceni je fajl in slikica...

velauser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
17.5.2008 12:34:02   
Talika19
Zalenka, super frizurica, pa bravo za pogum, da si šla direktno iz dolgih na kratke. user posted image user posted image user posted image Jaz sem tudi že imela čisto kratke in sem bila ful zadovoljna, pa še najmanj dela sem imela z njimi. Tudi fenat mi jih ni bilo treba.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
17.5.2008 13:29:10   
Anonimen
Uh ste me zrajcale s kratko čupouser posted image Pismo ,kermu naj se pa prepustim?

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2903
17.5.2008 14:55:23   
abc100
Jest bi tud mela veliko spremembo, ampak se ne upam na kratk postrišt, ker bi bla grozna.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
17.5.2008 15:00:46   
abc100
Evo Sonja, sem že zrihtala. Hvala.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
17.5.2008 15:22:03   
JORJA
Pozdravljene!
Za vse ki niste dobile vrtca, si preberite tole:
http://24ur.com/novice/slovenija/jankovic-obljublja-vrtce-za-vse-otroke.html

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
17.5.2008 15:24:29   
JORJA
Zalenka, super frizura!!!user posted image user posted image

Sisy v Celju pa ful ni gužve v H&M, eni sploh niso vedeli za boneuser posted image .

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
17.5.2008 15:28:20   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Zelenka-pohvale za frizurco tut od meneuser posted image  Ful si dobra....super potezauser posted image

Evo jest sm nazaj iz H&M-ja...katastrofauser posted image  Folk je s temi boni znoru....Sem v vrsti čakala pol ureuser posted image  Tko da sem obupala in kupila par stvari samo za Saro, zase pa nč...Pa sem vseen sam mal pogledala...Pa pride prodajalc do mene pa prau da če mi je kej ušeč da mi da na stran pa da nej zjutri pridem ko nau gužve...ful prijazno...Sam ni šans da grem jutr še enkrat tja....

thx sisy. celo od modne svetovalke pohvala user posted image user posted image user posted image . to je pa res ql

ej za HM. prejšn tedn ko sem pa jest bla pa nobene gužve in redko ker je mel bone. no sej sm že povedala da sm jih jest pozabla ane. Mi je pa rekla ravno dons ena da je tud roba ful pobrana. itak za tak popust.
pa od začetka si lahko npr če si kupu majčko za 4.90eur - jo dubu zastonj, včeraj so pa začel težit da mora bit znesek 5 ali več eur. pomoje si je folk hodu kupvat une ta pocen majčke in so jih dobival zastonj.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
17.5.2008 15:28:25   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Jest bi tud mela veliko spremembo, ampak se ne upam na kratk postrišt, ker bi bla grozna.

zakaj pa misliš da bi bla grozna? pomoje bi ti kera kratka čupca ful pasala. da nau pomote - tud ta zdej ti paše. ti maš saj eno frizuro, jest mam pa take lase da bi si jih za eno spodobno frizuro mogla ful fenat - to pa pr men ne gre user posted image . za tako razčupkano je pa boljš kratka.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
17.5.2008 15:29:45   
zalenka
punce hvala vsem za pohvale. zdej pa nehajte, da mi ne bo v glavo stoplo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prej k je moja mami pršla. jest čist pozabla da mam novo frizuro. in prav - skor te nisem spoznala. je pa lepa sprememba. pol k pride taša, jest spet sam na to misnla, da bomo hitr delavce postregli, pa me zagleda in pravi - uuu a takole čist na kratko. tast pa ne bi bil tast če ne bi mal zajebavu. pa rav če je mož ukazal striženje. pa sm rekla, da mož nima pa čist nič pri tem in je blo čist samoiniciativno dejanje.  je pa reku da je to frizura za mlade mamice user posted image . ne vem točno kaj je s tem mislu, ker on se skoz neki zajebava

< Sporočilo je popravil zalenka -- 17.5.2008 15:32:26 >

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
17.5.2008 15:31:00   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Evo Sonja, sem že zrihtala. Hvala.

Prosim, pa še kdaj user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
17.5.2008 15:48:19   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

zalenka, si tvojmu všeč? Itak, da ja ampak kaj pravi na spremembo? Mu je ql ne? Res te full pomladiuser posted image

nisem mu sploh povedala da se bom na kratko user posted image . pol k je vidu je reku da je ful dobr in da je sam vedu da se bom fajn, ker sm zdej že neki cajta skoz govorila da mi gre čop na jetra user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
17.5.2008 18:08:19   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: pravljična

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Jaz sem pa par dni nazaj spet pisala na Hipp.Sem full lepo napisala in danes dobila paket:
-majčko zame (no ja XLuser posted image )
-eno otroško majčko
-žogo za napihnt
-dve žlički
-dva balona
-krožniček
-kemiko
-flaško
-slinček
-en kup testerjevuser posted image
Verjetno so dal zato po dva izdelka,ker sem napisala da imam še nekaj stvari od moje 4 letnice (pa da seveda ne bo foušarijeuser posted image ) in da so se lepo ohranila.Majčka,žlička,....res je kvaliteta.
Ta krožnik je pa sploh kvaliteten.

nekaj časa nisem bila prisotna....pa mi ni nič jasnouser posted image kaj je tole s Hippom? lahko nekaj besed o tem napišeš;

pri nas dežuje in sedaj z malo princesko ne moremo ven....razmišljam, da bi šla kar v City Park, da bi se ji malo dogajalo, saj je drugače precej sitna, če smo ves čas domauser posted image kaj boste ve počele v tem vremenu?

ja vidiš jaz pas em grdo napisala, pa nisem nič več dobilauser posted image user posted image user posted image  pa itak od njih nič  več nočemuser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu pravljična)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
17.5.2008 18:11:21   
saskija
Zalenka super frizurcauser posted image user posted image user posted image  pa še vroče ti ne bo.

DAnes sem bila na tečaju nordijske hoje je bilo brezplačno sem se tako navdušila, da grem še v plačljivi tečaj že kar naslednj teden, nabavila palice in tako zdaj ne bom lezla samo v hrib ampak tudi po ravnem - je pa optimalno ker je lahko jaka v nahrbtniku telo pa dela maksimalnouser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
17.5.2008 18:31:35   
Anonimen
Saskija dobra si resuser posted image user posted image user posted image Madona mene pa kr na rit vlečeuser posted image Mam sam take kolegice,k so še slabi ko jest tako da se ne moremo spodbujatuser posted image

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2915
17.5.2008 18:50:09   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Saskija dobra si resuser posted image user posted image user posted image Madona mene pa kr na rit vlečeuser posted image Mam sam take kolegice,k so še slabi ko jest tako da se ne moremo spodbujatuser posted image

user posted image user posted image user posted image ti jih pokašuser posted image user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
17.5.2008 18:52:07   
Anonimen
Sem vse napisala pa me je ven vrglouser posted image user posted image user posted image

Uglavnem mi smo navdušeni nad Mariborom, čudovito mesto, ful prijazni ljudje, tolk luškani kafiči, Europark je pa sploh stokrat boljši od našega Citiyauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pika na i je bilo srečanje s kawasakicouser posted image . Kok ste vsi3 luškani, sploh ne vem kaj naj rečem..Luka je taaaak cortek( škoda da je Tjaša že zasedenauser posted image , Janez ne zameri!!user posted image ), kawasakica je prekrasna punca,   lepotička, resničnouser posted image , iskrene pohvaleuser posted image user posted image user posted image , možek je pa faca do konca , ful rpijazen, simpatičen uglavnem vse naj anj. Čudoviti steuser posted image user posted image user posted image .

Pa super kavico imate in prekrasen lokalčekuser posted image Še enrkat hvala za kavicouser posted image .

Lenča pižamica je že pri meni domauser posted image in čaka na Linouser posted image

< Sporočilo je popravil poopsika -- 17.5.2008 18:57:13 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2917
17.5.2008 19:07:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA
i
Pozdravljene!
Za vse ki niste dobile vrtca, si preberite tole:
http://24ur.com/novice/slovenija/jankovic-obljublja-vrtce-za-vse-otroke.html

Upajmo, da bo g. župan tole uresnčil, če mu uspe, kapo do,user posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2918
17.5.2008 19:44:29   
saskija
 a tako poopsika po mb si se potepala, da bi pa k meni zavila to pa ne, si se bala da bi te na Pohorje vlekli ali je prevagalo to, da nimam kafiča v Europarkuuser posted image user posted image user posted image  

no škoda bi z veseljem  prišla pogledat tebe in Tjaško v europark, če bi vedela da se tam.

**** saj jaz tudi bom sama šetala s temi palicami naokoli pa z jakcem v nahrbtniku ampak je ful sproščujoče, pa vse mišice delajo, noro dobro. Prav za take mamice kot smo me.user posted image

Pri ans še nič ne dežuje zato smo izkoristili in šli še malo kolesarit do vznožja Pohorja, edini problem je da si Jaka skoz puli čelado iz glaveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
17.5.2008 19:46:51   
saskija
abc100 ful dober avataruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
17.5.2008 19:47:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

a tako poopsika po mb si se potepala, da bi pa k meni zavila to pa ne, si se bala da bi te na Pohorje vlekli ali je prevagalo to, da nimam kafiča v Europarkuuser posted image user posted image user posted image  

no škoda bi z veseljem  prišla pogledat tebe in Tjaško v europark, če bi vedela da se tam.

**** saj jaz tudi bom sama šetala s temi palicami naokoli pa z jakcem v nahrbtniku ampak je ful sproščujoče, pa vse mišice delajo, noro dobro. Prav za take mamice kot smo me.user posted image

Pri ans še nič ne dežuje zato smo izkoristili in šli še malo kolesarit do vznožja Pohorja, edini problem je da si Jaka skoz puli čelado iz glaveuser posted image user posted image user posted image

saskija, ko sem bila v Mb sem razmišljala kako za vraga se nisem tudi z vami dobilauser posted image user posted image ...Ej čisto sem pozabila da ste tudi vi iz Mb , pol mi je šele klliknilo ko sva se s kawasakico pogovarjaleuser posted image .

Sorčiuser posted image ...Jst vas čaakam, da pridete v Ljuser posted image

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2921
17.5.2008 19:47:47   
Anonimen

ja res! čudovituser posted image user posted image

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2922
17.5.2008 20:02:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

ja res! čudovituser posted image user posted image

Čudovituser posted image user posted image Pismo kdo jo je slikal in obdelaluser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2923
17.5.2008 20:04:28   
Anonimen
****, tudi ti imaš tako lep avataruser posted image user posted image Kok je luškana Tisauser posted image user posted image user posted image Čeprov un zgonen maček je legendarcuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2924
17.5.2008 20:08:22   
Talika19
****, super avatarček.user posted image A to si jo v banjici slikala?

Pa abc100 tudi. user posted image

Mi smo tudi danes prvič Marka peljali s kolesom, sicer samo po dvorišču, ker smo si kolo in sedež sposodili od svaka. Pa je ful užival, je spet vriskal.
Se še odločava, če bi ga kupili ali ne. Glede na to koliko bi se vozili, bi si ga mogoče lahko kar sposojali. Bomo videli.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?