Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:02:09
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana PETJA JE TUDI SPREJETA V VRTEC.... Super.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:03:42
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika O Rivi Kako je bilo včeraj? sem zvečer dobila obiske...pa smo obsedeli.......in klepetali super ... Bomo vse nadoknadile drug teden to pa res!!! REZERVIRAJTE SI naslednji petek zvečer!!! slabo kaže Jaz sem že ta petek bila za akcijo. Pa sem zvisela.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:04:12
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka bravo mark za plazenje. jaz tudi komaj čakam da bo nitka kaj. mal bom morala še počakat. čestitke vsem za vrtec k ste dubli. k sreči nam ni treba za to skrbet ker gre nitka za kako leto k moji mami. tud zaradi razvoja mi je kul in na razvojni je tud prašala če bo v individualnem varstvu. a res, zakaj pa to?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:07:49
|
|
|
|
Talika19
|
Jaz pa sem si danes popoldan po dooooolgem času privoščila dobro uro spanja. Kako je pasalo.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:10:49
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka bravo mark za plazenje. jaz tudi komaj čakam da bo nitka kaj. mal bom morala še počakat. čestitke vsem za vrtec k ste dubli. k sreči nam ni treba za to skrbet ker gre nitka za kako leto k moji mami. tud zaradi razvoja mi je kul in na razvojni je tud prašala če bo v individualnem varstvu. a res, zakaj pa to? ja ker v vrtec bi šla z 11 mesci ko bo ona komej se splazila če se bo. tako pa bo imela potem več pomoči in pravilnega rokovanja in telovadbe. pa tud tam bi že vsi hodili ona pa komaj plazila - ne bi blo glih fino. tud nasplošno večina pediatrov zde kr zagovarja individualno varstvo do 3 leta se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:13:14
|
|
|
|
*lenc@*
|
pa tud tam bi že vsi hodili ona pa komaj plazila - ne bi blo glih fino. se upam trdit, da ne bi bila edina. saj niste osamljen primer
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:14:57
|
|
|
|
*lenc@*
|
Koomaj gledam, seminar, delo doma... pa še Lina je zaspala šele ob pol 22h, rine pa 5.zob mrbit je kaj na tem. Nočko!! aja poopsie, hvala za pižamo, ta teden se zihr kaj vidmo ne? tud če bo dež usekamo eno srečanje...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:15:39
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka bravo mark za plazenje. jaz tudi komaj čakam da bo nitka kaj. mal bom morala še počakat. čestitke vsem za vrtec k ste dubli. k sreči nam ni treba za to skrbet ker gre nitka za kako leto k moji mami. tud zaradi razvoja mi je kul in na razvojni je tud prašala če bo v individualnem varstvu. a res, zakaj pa to? ja ker v vrtec bi šla z 11 mesci ko bo ona komej se splazila če se bo. tako pa bo imela potem več pomoči in pravilnega rokovanja in telovadbe. pa tud tam bi že vsi hodili ona pa komaj plazila - ne bi blo glih fino. tud nasplošno večina pediatrov zde kr zagovarja individualno varstvo do 3 leta se mi zdi. pa saj ne hodijo že vsi pri 11 mesecih , mislim, da so bolj v manjšini
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:17:29
|
|
|
|
Talika19
|
Nekje na RR-ju sem prebrala, da v povprečju rabijo 4 mesece, da začnejo samostojno hodit od takrat ko se začnejo dvigovat na noge. To pomeni eni prej, drugi pa tudi kasneje.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:26:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jao kolk je bla pa Tisa dons tečna.Jokala je samo da sem jo odložila.Kaj jokala-tulila Šit a ne,jest sem mislila da se mi bo zmešalo.Pa vse skuhat pa porihtat Ufff,dobr da ima še popoldansko spanje da je blo mal miru in tišine Sem zdele brala,da do 1 leta nič kravjega mleka.Jest sem ji pa glih dons nardila mlečni riž Kao vsebuje bakterije in nasplošno ni primeren za dojenčke.Ok,sej to že itak vemo ampak...........
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:32:37
|
|
|
|
srursa
|
Zalenka, jaz ti ne morem poslati maila
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:33:57
|
|
|
|
Anonimen
|
novega ima
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:34:53
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* pa tud tam bi že vsi hodili ona pa komaj plazila - ne bi blo glih fino. se upam trdit, da ne bi bila edina. saj niste osamljen primer ej pri nas v vrtcu bi skor bla. ker zdej je od kolegice ta mali šel v vrtec in še ni čist samostojno hodil - tako ob opori pa je bil soamljen primer. pri nas jih večina da najprej mal mami al pa kle mamo ene pra privat varušk - moja soseda tud in grejo pol z enimi 15 mesci v vrtec večinoma. talika za nitko sem isnla da če bi kuj šla v vrtec bi moral ait z 11 mesci. itak da ne shodjo takrat - to so ta hitri. sam pr nas res malo otrokčkov gre s tako starostjo v vrtec
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:35:43
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** novega ima Če prav vem ima sedaj na arnesu.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:36:29
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Zalenka, jaz ti ne morem poslati maila zdej bi tudi na pef moralo it - so mi popravli napako. srursa dej pošlji na zerovnik.alenka@guest.arnes.si
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:38:35
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: **** novega ima Če prav vem ima sedaj na arnesu. a si na tega k sem ti ga napisala zgoraj pošiljala pa je bla kaka napaka? sej veš ane - omejitev je 10M na mail
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:39:04
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* pa tud tam bi že vsi hodili ona pa komaj plazila - ne bi blo glih fino. se upam trdit, da ne bi bila edina. saj niste osamljen primer ej pri nas v vrtcu bi skor bla. ker zdej je od kolegice ta mali šel v vrtec in še ni čist samostojno hodil - tako ob opori pa je bil soamljen primer. pri nas jih večina da najprej mal mami al pa kle mamo ene pra privat varušk - moja soseda tud in grejo pol z enimi 15 mesci v vrtec večinoma. talika za nitko sem isnla da če bi kuj šla v vrtec bi moral ait z 11 mesci. itak da ne shodjo takrat - to so ta hitri. sam pr nas res malo otrokčkov gre s tako starostjo v vrtec to je pa potem drugače a to imate pa kar en svoj sistem a ni tako, da gredo pač z 11m oziroma če ne, pa potem šele kasneje pri 2 oziroma 3 letih, približno seveda, ker je odvisno kdaj je rojen
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:40:16
|
|
|
|
srursa
|
Mi ga zavrne.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:40:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Talika ne bomo dobili v Predosljah.Jaz sem se pa že veselila da bosta Mark in Tisa skupaj
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:41:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Mi ga zavrne. Dej not kovanc za 2 evra
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:41:33
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* pa tud tam bi že vsi hodili ona pa komaj plazila - ne bi blo glih fino. se upam trdit, da ne bi bila edina. saj niste osamljen primer ej pri nas v vrtcu bi skor bla. ker zdej je od kolegice ta mali šel v vrtec in še ni čist samostojno hodil - tako ob opori pa je bil soamljen primer. pri nas jih večina da najprej mal mami al pa kle mamo ene pra privat varušk - moja soseda tud in grejo pol z enimi 15 mesci v vrtec večinoma. talika za nitko sem isnla da če bi kuj šla v vrtec bi moral ait z 11 mesci. itak da ne shodjo takrat - to so ta hitri. sam pr nas res malo otrokčkov gre s tako starostjo v vrtec to je pa potem drugače a to imate pa kar en svoj sistem a ni tako, da gredo pač z 11m oziroma če ne, pa potem šele kasneje pri 2 oziroma 3 letih, približno seveda, ker je odvisno kdaj je rojen ne ej res je večina takih k jih dajo za nekaj mescev v individualno varstvo - npr moja soseda ma zdej 3. en je starejši, j marca dopolnil 2 leti, druga dva sta pa 13 in 12 mescev stara, gresta pa septembra oba v vrtec
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:41:53
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: **** novega ima Če prav vem ima sedaj na arnesu. a si na tega k sem ti ga napisala zgoraj pošiljala pa je bla kaka napaka? sej veš ane - omejitev je 10M na mail Koliko slik je to?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:42:18
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Talika ne bomo dobili v Predosljah.Jaz sem se pa že veselila da bosta Mark in Tisa skupaj Joj, to je pa res škoda. Zakaj pa ne?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:42:49
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Mi ga zavrne. sm stestirala in sama sebi poslala mail pa je vse ok. kaj ti pa napiše? dej mi pliz napiši na ZS
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:44:41
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: **** novega ima Če prav vem ima sedaj na arnesu. a si na tega k sem ti ga napisala zgoraj pošiljala pa je bla kaka napaka? sej veš ane - omejitev je 10M na mail Koliko slik je to? odvisno kaki fotič - kolk megapiksolv maš nastavljeno na fotiču. navadno majo današnje trotl kamerc okol 3,2 mega piksla, kar na eno sliko znese cca 2M, torej 5 slik na en mail to sem zdej zlo na približno napisala, sicer ti pa napiše ko pošilja in tud zraven priponke je napisana velikost
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?