Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:45:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica kaj je na TV3ju ? en dobr film( sem ga nekaj lt nazaj gledala)...John Tavolta igra..dober triler...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:51:07
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: saskija IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Danes smo dopoldne šli peš z nahrbtnikom po našem gozdu, pa sem ga en čas nosila jaz. Je kar težko, predvsem, ker ni bil čisto nastavljen zame. Dobra si Saskija, da ga nosiš toliko časa v hrib. Še moj jamra, da ga vse boli. ja moj ga je nesel v petek ker je bil doma, je tako sopihal pa pravil kaj ga tako rpiganjam, pa da je utrujen ker je tako pozno prišel domov... ko pa sem omenila če greva od trikotne še anprej so bili pa klopi izgovori, ker ga hotela pa gozdni potki vlečt meni sploh ni hudo ker zaspi noter in res uživam v tisti uri in pol Saskija pa ti si stroj, kot da se nena doma dovolj razmigaš ko non stop nekaj čistiš in pečeš to si me pa s kakšno zamenjala, ker jaz imam 2X na teden zelo prijazno gospo, ki mi hodi čistit in pomagat pri gospodinjskih opravilih, peka pa je popolnoma nekaj drugega
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:51:09
|
|
|
|
kawasakica
|
sem ga nahecala da je prešaltal, ker so na RTLu reklame
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:52:39
|
|
|
|
saskija
|
ve že gledate tv jaz pa grem še brat mojima dvema malčkoma
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:53:17
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija to si me pa s kakšno zamenjala, ker jaz imam 2X na teden zelo prijazno gospo, ki mi hodi čistit in pomagat pri gospodinjskih opravilih, peka pa je popolnoma nekaj drugega dober večer:)
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:53:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: saskija IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Danes smo dopoldne šli peš z nahrbtnikom po našem gozdu, pa sem ga en čas nosila jaz. Je kar težko, predvsem, ker ni bil čisto nastavljen zame. Dobra si Saskija, da ga nosiš toliko časa v hrib. Še moj jamra, da ga vse boli. ja moj ga je nesel v petek ker je bil doma, je tako sopihal pa pravil kaj ga tako rpiganjam, pa da je utrujen ker je tako pozno prišel domov... ko pa sem omenila če greva od trikotne še anprej so bili pa klopi izgovori, ker ga hotela pa gozdni potki vlečt meni sploh ni hudo ker zaspi noter in res uživam v tisti uri in pol Saskija pa ti si stroj, kot da se nena doma dovolj razmigaš ko non stop nekaj čistiš in pečeš to si me pa s kakšno zamenjala, ker jaz imam 2X na teden zelo prijazno gospo, ki mi hodi čistit in pomagat pri gospodinjskih opravilih, peka pa je popolnoma nekaj drugega prav je tako itak si pridna in imaš veliko dela, zakaj ti pa ne bi nekdo pomagal, super
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:54:08
|
|
|
|
Anonimen
|
O Rivi Kako je bilo včeraj?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:55:17
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Tole je pa pozdrav vsem avgustovčkom kaka faca. kaj ej pa pil prej???
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:56:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Tole je pa pozdrav vsem avgustovčkom kaka faca. kaj ej pa pil prej??? res huda fotka
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:56:08
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Tole je pa pozdrav vsem avgustovčkom kaka faca. kaj ej pa pil prej??? Pomojem je kje kake borovničke najdu
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:58:13
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika O Rivi Kako je bilo včeraj? sem zvečer dobila obiske...pa smo obsedeli.......in klepetali
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 20:59:00
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija abc100 ful dober avatar Hvala, je bil dober fotograf.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 21:00:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika O Rivi Kako je bilo včeraj? sem zvečer dobila obiske...pa smo obsedeli.......in klepetali super ... Bomo vse nadoknadile drug teden
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 21:09:11
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika O Rivi Kako je bilo včeraj? sem zvečer dobila obiske...pa smo obsedeli.......in klepetali super ... Bomo vse nadoknadile drug teden to pa res!!! REZERVIRAJTE SI naslednji petek zvečer!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 21:26:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika O Rivi Kako je bilo včeraj? sem zvečer dobila obiske...pa smo obsedeli.......in klepetali super ... Bomo vse nadoknadile drug teden to pa res!!! REZERVIRAJTE SI naslednji petek zvečer!!! slabo kaže
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 21:41:06
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika O Rivi Kako je bilo včeraj? sem zvečer dobila obiske...pa smo obsedeli.......in klepetali super ... Bomo vse nadoknadile drug teden to pa res!!! REZERVIRAJTE SI naslednji petek zvečer!!! slabo kaže nene, .....se še vse dogovarjajo in delajo kompromise doma
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 21:43:22
|
|
|
|
Antigona
|
Nočko punce. Jst grem kr spat, sem utrujena ko šterje Jutr pa ne vem če bom kej na RR, ker grem že zjutraj k tašči. Bomo imeli piknik in pridemo domov šele zvečer... Pa verjetn bom sam še v pojstlo padla... No tkole je pa Luka včer zaspal
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 21:48:52
|
|
|
|
Talika19
|
Jaz sem pa sama doma, ker je šel moj na pijačo in sem si privoščila film. Na TV2 je bil ful dober in simpatičen francoski film, čisto se je zapletlo, pa še konec je bil ful dober. No vmes sem mogla Marka uspavat, ker se ni dal, sem ga kar v dnevno prinesla, da sem film zraven gledala. Ne vem kaj ga muči, kar joka, pa se ne umiri, pa čisto je že fertik, no po 50 min ga je pa le zmanjkalo.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 21:49:39
|
|
|
|
Talika19
|
Bravo Luka za podvige. Pa kakšen dec je že, noro.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 21:49:58
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika O Rivi Kako je bilo včeraj? sem zvečer dobila obiske...pa smo obsedeli.......in klepetali super ... Bomo vse nadoknadile drug teden to pa res!!! REZERVIRAJTE SI naslednji petek zvečer!!! slabo kaže nene, .....se še vse dogovarjajo in delajo kompromise doma Jest mam nasledn teden zelo naporen. V petek bo moj stric organizeral žurko dan norosti, v soboto mam deklišno, v nedeljo pša krst. Bo kr ornh zmatrana.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 21:51:00
|
|
|
|
*lenc@*
|
Tisa sicer vstane ampak ni tko stabilna.Je bolj majave sorte Pa baletka,na prstih-po mamic enako
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 21:56:44
|
|
|
|
Petjana
|
PETJA JE TUDI SPREJETA V VRTEC....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 21:57:04
|
|
|
|
Talika19
|
Pri nas pa ustajanje zadnje dni ni več takooo popularno ampak puzanje. Takoj ko se usede na puzzle, gre že v položaj na vse 4 in potem ustvarja. No rata mu kakšen meter it naprej, potem gre na trebuh, pa potem se spet usede itd. Ampak tudi tako pride že kar daleč po dnevni. Pa ful mu je to všeč, plazenja po trebuhu sploh ni pogruntal, tole mu gre bolje od rok oz. nog. Počasi že pospravljam po dnevni sobi stvari, ki niso za v njegove roke. Danes je bilo zelooo zanimivo stojalo za rože.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 21:58:49
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana PETJA JE TUDI SPREJETA V VRTEC.... Bravo, pa tudi ostalim. Ostalim pa upam, da tudi rata.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:01:36
|
|
|
|
zalenka
|
bravo mark za plazenje. jaz tudi komaj čakam da bo nitka kaj. mal bom morala še počakat. čestitke vsem za vrtec k ste dubli. k sreči nam ni treba za to skrbet ker gre nitka za kako leto k moji mami. tud zaradi razvoja mi je kul in na razvojni je tud prašala če bo v individualnem varstvu.
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?