|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
17.5.2008 20:10:31   
Talika19
Danes smo dopoldne šli peš z nahrbtnikom po našem gozdu, pa sem ga en čas nosila jaz. Je kar težko, predvsem, ker ni bil čisto nastavljen zame. Dobra si Saskija, da ga nosiš toliko časa v hrib.user posted image user posted image Še moj jamra, da ga vse boli.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
17.5.2008 20:12:05   
Antigona
Jst sem bla pa dons pridna, pa sem Žanu nardila šotorček oz. strehico za nad pojstlo:

user posted image

Blago si je izbral pa sam user posted image  user posted image  user posted image
Je pa rumeno z metuljčki in sicer v modri, zeleni in roza barvi user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Antigona -- 17.5.2008 20:13:02 >

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
17.5.2008 20:12:19   
Anonimen
Tisto je bla v banjici na balkonu jauser posted image Sta imeli z Mašo ladjouser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2928
17.5.2008 20:13:47   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Tisto je bla v banjici na balkonu jauser posted image Sta imeli z Mašo ladjouser posted image

**** ti pa menjaš avatarje ko za stavo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
17.5.2008 20:16:39   
Antigona
Tkole se pa Luka dopuza do škatle...

user posted image

se dvigne...

user posted image

in razgraja user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Tole se je dogajalo prejle popoldne. Prejle sem ga pa postrigla oz. sem "kosilnico" zapeljala čez njegovo glavo, na 18 mm...
Je mel že precej dolge naokoli, pa mi je bolj všeč če ima urejeno frizurco user posted image  user posted image  user posted image

Zdej je pa že v pojstlci, tko da ga še nimam slikanega...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
17.5.2008 20:17:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Jst sem bla pa dons pridna, pa sem Žanu nardila šotorček oz. strehico za nad pojstlo:

user posted image

Blago si je izbral pa sam user posted image  user posted image  user posted image
Je pa rumeno z metuljčki in sicer v modri, zeleni in roza barvi user posted image  user posted image  user posted image

A tvoj ima tudi rad šotore?
Maška vsako cunjo iskoristi in naredi šotor.Potem pa vse nanosi noter-je kot Strojankauser posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2931
17.5.2008 20:19:38   
Anonimen
Lepo Lukecuser posted image user posted image user posted image

Tisa sicer vstane ampak ni tko stabilna.Je bolj majave sorteuser posted image Pa baletka,na prstih-po mamicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2932
17.5.2008 20:21:14   
Antigona

Lepo Lukecuser posted image user posted image user posted image

Tisa sicer vstane ampak ni tko stabilna.Je bolj majave sorteuser posted image Pa baletka,na prstih-po mamicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Luka se pa za par sekund celo spusti in ma ful dobro ravnotežje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
17.5.2008 20:22:57   
zalenka
čerko, no nitka končno spi. mi je pol ure naajala. ampak prov dobesedno. sm jo pobožala in dala dudico in šla ven - kot ponavadi. pol pa začne kričat na vse kriplje vrže dudo 2m stran. prihitim k njej pa se mi začne smejat. in to je prakticirala dobre pol ure. madonca jo bom. tole ji pa ne bom več pustila delat. se prov norca dela z mene, pa prov dones k mezdele tolk dlesenboli da je za znoret. sm pojedla naklofen pa še ni nič prijel.

antigona dobr si uštimala šotorček. to si je pomoje žan fajn zbral, da bo zdej kekšno bejbiko pripeljal in ji pokazal metuljčke in jo šarmiral.

pa ful dobre slikce lukija. joj kolk sem vam fouš k so vaši malčki tkole mobilni. taki cortki user posted image user posted image user posted image

saskija ti pa si res faca ej user posted image user posted image user posted image . res ti svaka čast da ti rata vse to spedenat user posted image user posted image

**** kje je slikca iz banjice??? jest pa buljim v avatar in mi ni blo nič jasno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
17.5.2008 20:23:58   
Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

user posted image

A tvoj ima tudi rad šotore?
Maška vsako cunjo iskoristi in naredi šotor.Potem pa vse nanosi noter-je kot Strojankauser posted image

Ma ja, prej je mel tko dekico k so jo gor držale igrače. Itak da je vsako noč vse dol potegnu... Pa sem šla že dva tedna nazaj blago kupit, za na polico samolepilnega ježka, na blago sem ga pa prišila in zapopala gor. Spodaj ima pa tudi ene štangice in sem tud ježke naštimala da se prilepi okol teh štangic. Je lepo napet, zdej sam upam da ne bo kej dol spulu...

A ja, pa prejle je babi klicala da bo Žan pri njima prespal... Uživa tam 300 na uro, ampak včeraj je reku da ne bo tam spal. Vseeno mu vedno pripravim vse, ker ponavadi potem vseeno noče domov user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
17.5.2008 20:28:43   
Antigona
Tole je pa pozdrav vsem avgustovčkom user posted image

user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
17.5.2008 20:31:40   
kawasakica
Jaz sem dans tak vesela, da sem spoznala Poopsi familijo. user posted image Tjaša je taki sonček, non stop se je smejčkala in pridno čičala v vozičkuuser posted image  - ja pa Rene je reko, da moram omenit, da je skoraj uničla mizo v kafani, ko je tak tolklauser posted image  Moj mi je najprej reko, da je Poopsika ful simpatična in da je njen ful vredu ded, da sta fajn počvekala.
Poopsika upam da ste dobro jedliuser posted image
Mi smo se pa dopoldan furali okoli, malo jaz z mopedom in moj z Lukecom zadaj v avtu, potem pa sma se menjala - pri taščici smo na hitro pojedli, se družli v Europarku, potem pa sma šla z Lukecom spat. Zdaj pa se z mojim kotama po kavčuuser posted image  

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
17.5.2008 20:32:43   
kawasakica
Ja to še - Zalenka svetovna frizura user posted image
Antigona - Luka je tak dober, pravi deduser posted image user posted image

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
17.5.2008 20:34:04   
Anonimen
kawasakica, jedli smo kar v Kloseju v tisti italjanski gostilni, Samasara al kakouser posted image . Pa je blo prov dobruser posted image
Je rekel Simon da bomo šli mi skupaj v srbskouser posted image . Nama ste bili vsi 3 ful fajnuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2939
17.5.2008 20:34:41   
Anonimen
Bomo plačali mizouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2940
17.5.2008 20:35:58   
Anonimen
Je Simon rekel za tvojega, da je taprau modeluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2941
17.5.2008 20:39:22   
kawasakica
ja moj je res čveka, men nikol ni dolgcajtuser posted image
Boš potem povedla kdo je na BBju nominiran, ker Rene hoče Deutchland sucht den Superstar gledatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
17.5.2008 20:40:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

Boš potem povedla kdo je na BBju nominiran, ker Rene hoče Deutchland sucht den Superstar gledatuser posted image

mi2 gledava pa en film na TV3user posted image , vmes pa nominacije...ampak zgleda da bosta Mateja pa ElTyeb nominirana, hvala boguuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2943
17.5.2008 20:41:16   
kawasakica
danes sem Lukca naučila, da mu rečem kak dela avto in on naredi Brrrrr in pljuvauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2944
17.5.2008 20:41:46   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Danes smo dopoldne šli peš z nahrbtnikom po našem gozdu, pa sem ga en čas nosila jaz. Je kar težko, predvsem, ker ni bil čisto nastavljen zame. Dobra si Saskija, da ga nosiš toliko časa v hrib.user posted image user posted image Še moj jamra, da ga vse boli.

ja moj ga je nesel v petek ker je bil doma, je tako sopihal pa pravil kaj ga tako rpiganjam, pa da je utrujen ker je tako pozno prišel domov... ko pa sem omenila če greva od trikotne še anprej so bili pa klopi izgovori, ker ga hotela pa gozdni potki vlečtuser posted image user posted image  meni sploh ni hudo ker zaspi noter in res uživam v tisti uri in pol

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
17.5.2008 20:42:08   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

mi2 gledava pa en film na TV3user posted image , vmes pa nominacije...ampak zgleda da bosta Mateja pa ElTyeb nominirana, hvala boguuser posted image user posted image

jaz tud vsaj za Matejo navijam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
17.5.2008 20:42:24   
Anonimen

danes sem Lukca naučila, da mu rečem kak dela avto in on naredi Brrrrr in pljuvauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2947
17.5.2008 20:43:19   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

jaz tud vsaj za Matejo navijam

samo da gre tyeb ven!!

Neposredna povezava do sporočila: 2948
17.5.2008 20:43:44   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

ja moj ga je nesel v petek ker je bil doma, je tako sopihal pa pravil kaj ga tako rpiganjam, pa da je utrujen ker je tako pozno prišel domov... ko pa sem omenila če greva od trikotne še anprej so bili pa klopi izgovori, ker ga hotela pa gozdni potki vlečtuser posted image user posted image  meni sploh ni hudo ker zaspi noter in res uživam v tisti uri in pol

Saskija pa ti si stroj, kot da se nena doma dovolj razmigaš ko non stop nekaj čistiš in pečešuser posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
17.5.2008 20:44:51   
kawasakica
kaj je na TV3ju ?

Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?