Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:45:11
|
|
|
|
Talika19
|
Joj, kolk je pa tale naš pregnan, očitno on hoče biti kot kralj in spati v veliki postelji. Zdej se je spet zbudil in nikakor ni hotel nazaj zaspat. Pa sem ga dala v najino posteljo in si šla samo zobe umit, češ, da grem tudi jaz spat. Pa je malo jokal, potem pa kar zaspal, čeprav mene ni zraven.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:45:30
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: srursa Mi ga zavrne. Dej not kovanc za 2 evra Tudi ne gre,
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:47:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: srursa Mi ga zavrne. Dej not kovanc za 2 evra Tudi ne gre, Hmmm
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:47:14
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jao kolk je bla pa Tisa dons tečna.Jokala je samo da sem jo odložila.Kaj jokala-tulila Šit a ne,jest sem mislila da se mi bo zmešalo.Pa vse skuhat pa porihtat Ufff,dobr da ima še popoldansko spanje da je blo mal miru in tišine Sem zdele brala,da do 1 leta nič kravjega mleka.Jest sem ji pa glih dons nardila mlečni riž Kao vsebuje bakterije in nasplošno ni primeren za dojenčke.Ok,sej to že itak vemo ampak........... Pri nas je bil tudi tečen danes, nekaj ga matra ali kaj. Dobro, da sva bila oba doma in sva se menjavala. Bognedaj, da si vstal in hotel it stran. Jok, da je joj. Glede KM pa pravijo, da samostojno ga ne smejo piti do takrat, za kakšne mešanice pa ga lahko uporabiš, kot npr. mlečni riž.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:47:48
|
|
|
|
Talika19
|
No bo vseeno potrebna mamina bližina. Letim... nočko.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:48:25
|
|
|
|
Anonimen
|
srursa (pismo težko tvoj nik napišem) a je Rok tvojmu podoben?Skoz lepši fantek je
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:49:10
|
|
|
|
srursa
|
Zalenka si dobila? TI moram vsako sliko poslat posebaj.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:49:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: **** Jao kolk je bla pa Tisa dons tečna.Jokala je samo da sem jo odložila.Kaj jokala-tulila Šit a ne,jest sem mislila da se mi bo zmešalo.Pa vse skuhat pa porihtat Ufff,dobr da ima še popoldansko spanje da je blo mal miru in tišine Sem zdele brala,da do 1 leta nič kravjega mleka.Jest sem ji pa glih dons nardila mlečni riž Kao vsebuje bakterije in nasplošno ni primeren za dojenčke.Ok,sej to že itak vemo ampak........... Pri nas je bil tudi tečen danes, nekaj ga matra ali kaj. Dobro, da sva bila oba doma in sva se menjavala. Bognedaj, da si vstal in hotel it stran. Jok, da je joj. Glede KM pa pravijo, da samostojno ga ne smejo piti do takrat, za kakšne mešanice pa ga lahko uporabiš, kot npr. mlečni riž. Jaz sem bla pa čist sama Begne vabjo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:49:52
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Joj, kolk je pa tale naš pregnan, očitno on hoče biti kot kralj in spati v veliki postelji. Zdej se je spet zbudil in nikakor ni hotel nazaj zaspat. Pa sem ga dala v najino posteljo in si šla samo zobe umit, češ, da grem tudi jaz spat. Pa je malo jokal, potem pa kar zaspal, čeprav mene ni zraven. zamenjat bo treba. on bo kralj v zakonski vidva se pa v njegovo stisnita bo hitrej dubu bratca ali sestrico pol bo pa bolj samostojen, ker bo igral velikega brata
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:50:21
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** srursa (pismo težko tvoj nik napišem) a je Rok tvojmu podoben?Skoz lepši fantek je A to pomeni med vrsticami, da jaz nisem lepa????????????
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:50:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** srursa (pismo težko tvoj nik napišem) a je Rok tvojmu podoben?Skoz lepši fantek je Joj kolk sem čudno napisala,ko da prej ne bi bil
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:51:34
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Zalenka si dobila? TI moram vsako sliko poslat posebaj. dobičla prvo slikco vidim da maš mal boljši fotič kot navadno trotl kamerco. 5mega domnevam. tale slikca je bla 3.9 mega tko da po 2 skupej bi moralo it. hvala ti
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:51:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: **** srursa (pismo težko tvoj nik napišem) a je Rok tvojmu podoben?Skoz lepši fantek je A to pomeni med vrsticami, da jaz nisem lepa???????????? Maarija neee.Še to sem čudno napisala Hotla sem vprašat,če je tvojmu podoben pa čist drug stavk da je lep fantek
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:53:14
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: **** srursa (pismo težko tvoj nik napišem) a je Rok tvojmu podoben?Skoz lepši fantek je A to pomeni med vrsticami, da jaz nisem lepa???????????? Maarija neee.Še to sem čudno napisala Hotla sem vprašat,če je tvojmu podoben pa čist drug stavk da je lep fantek **** kwa se zdej vn vlečeš pol pa sam globlje notr padaš
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:53:33
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: **** srursa (pismo težko tvoj nik napišem) a je Rok tvojmu podoben?Skoz lepši fantek je A to pomeni med vrsticami, da jaz nisem lepa???????????? Maarija neee.Še to sem čudno napisala Hotla sem vprašat,če je tvojmu podoben pa čist drug stavk da je lep fantek No, no. Sedaj se pa ven vlačiš.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:54:31
|
|
|
|
zalenka
|
jaz grem v mižale vedve se pa zmenta kdo je zdej lep in kdo ne pa po kom nočko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:54:50
|
|
|
|
srursa
|
Zalenka, tudi ti si tako razumela kot jaz. No vidiš ****, ne moreš se ven potegnt.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:55:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: **** srursa (pismo težko tvoj nik napišem) a je Rok tvojmu podoben?Skoz lepši fantek je A to pomeni med vrsticami, da jaz nisem lepa???????????? Maarija neee.Še to sem čudno napisala Hotla sem vprašat,če je tvojmu podoben pa čist drug stavk da je lep fantek No, no. Sedaj se pa ven vlačiš. Pejzda no Res sem se zaplezala Ampak Srursa sej veš no a ne?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:55:18
|
|
|
|
Antigona
|
No, jst še nisem šla spat, sem Shreka gledala do konca pa še kr neki bluzim naokol... Srursa a si dobla mail danes zjutraj???
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:55:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka jaz grem v mižale vedve se pa zmenta kdo je zdej lep in kdo ne pa po kom nočko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:56:06
|
|
|
|
srursa
|
Zalenka nočko. Slikce ti pa pošljem malo danes malo jutri.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:57:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Zalenka nočko. Slikce ti pa pošljem malo danes malo jutri. A to iz piknika?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:58:09
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona No, jst še nisem šla spat, sem Shreka gledala do konca pa še kr neki bluzim naokol... Srursa a si dobla mail danes zjutraj??? Ja sem dobila.Hvala. Ampak se še nisem odločila, če bom kaj naročila. Ti spročim.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 22:59:43
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: srursa Zalenka nočko. Slikce ti pa pošljem malo danes malo jutri. A to iz piknika? Ja
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 17.5.2008 23:00:40
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: Antigona No, jst še nisem šla spat, sem Shreka gledala do konca pa še kr neki bluzim naokol... Srursa a si dobla mail danes zjutraj??? Ja sem dobila.Hvala. Ampak se še nisem odločila, če bom kaj naročila. Ti spročim. Ok, sej sam tolk da vem da si dobla...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj določa otrokovo krvno skupino?Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?