|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
18.5.2008 9:47:14   
Anonimen
V petek pa bova prišli tudi midve s Tjašo (ne od Pooopsike)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3051
18.5.2008 10:03:13   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: srursa

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

No, jst še nisem šla spat, sem Shreka gledala do konca pa še kr neki bluzim naokol...

Srursa a si dobla mail danes zjutraj???

Ja sem dobila.Hvala. Ampak se še nisem odločila, če bom kaj naročila. Ti spročim.

Ok, sej sam tolk da vem da si dobla...

jst pa še nč nism dublauser posted image

že prov....user posted image

aja pa dobro jutrouser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
18.5.2008 10:05:06   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

bravo mark za plazenje. jaz tudi komaj čakam da bo nitka kaj. mal bom morala še počakat.

čestitke vsem za vrtec k ste dubli. k sreči nam ni treba za to skrbet ker gre nitka za kako leto k moji mami. tud zaradi razvoja mi je kul in na razvojni je tud prašala če bo v individualnem varstvu.

a res, zakaj pa to?

ja ker v vrtec bi šla z 11 mesci ko bo ona komej se splazila če se bo. tako pa bo imela potem več pomoči in pravilnega rokovanja in telovadbe.

pa tud tam bi že vsi hodili ona pa komaj plazila - ne bi blo glih fino.

tud nasplošno večina pediatrov zde kr zagovarja individualno varstvo do 3 leta se mi zdi.

zato sem pa jst v vrtcu prosila če jo dajo med mlajše...Da ne bi bila s tistimi ki že hodijo...

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
18.5.2008 10:21:45   
Rivi
Dobro jutro! Kot kaže bo cel teden več ali manj dež......user posted image user posted image user posted image

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
18.5.2008 10:22:43   
April
rivi, kaj nisi šla na morje?

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
18.5.2008 10:23:17   
Rivi
IZVIRNO SPOROČILO: ****

V petek pa bova prišli tudi midve s Tjašo (ne od Pooopsike)user posted image

Torej petekuser posted image user posted image user posted image :

Tjaša (ne od Poopsikeuser posted image user posted image )
Poopsika
Rivi

še katera??

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
18.5.2008 10:24:33   
Rivi
IZVIRNO SPOROČILO: April

nevem kaj bomo naredili...sem v stanju "pripravljenosti"user posted image ..
kaže da bo skoz dež do četrtkauser posted image user posted image ....mogoče vseeno gremo, da gremo mal stran od naših vsakdanjikov, hahaha:))))))

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
18.5.2008 10:26:04   
April
pri benu-je še v jaslih so spomladi dobili fantka, ki še ni bil star eno leto. Je bil edini, ki še ni hodil. Tako je v vrtcu shodil. Je ljubljenček vseh, ima poseben stolček, ful lepo napreduje. Tako, da je kar faj, da je med starejšimi. So se tako bolj njemu posvečali. če bi jih bilo več takih, je pa bolj težko. Tako da bi jaz svojega otroka raje dala med starejše.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
18.5.2008 10:28:47   
April
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi

kaže da bo skoz dež do četrtkauser posted image user posted image ....mogoče vseeno gremo, da gremo mal stran od naših vsakdanjikov, hahaha:))))))

jah, v prikoli je pa res bolj šit, če je skoz dž. Če bo vse dni tako, je res bolj smotan. Edin, če imaš vozižek z dežno prevleko, potem se je pa res fajn sprehajat po dežju. Super. Lahko tud mojga mclarna vzameš, če nimaš.

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
18.5.2008 10:29:48   
Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

dobro jutro,

za nami je super noč. Jaško je sam spal od osmih do šestih, brez zbujanja. Beno pa se je prvič s suho plenico zbudil.user posted image  Čez dan je pa že brez.

bravo za lepo spanje user posted image user posted image
mi smo se pa zbudili ene 35x user posted image

beno je šele pri 20 m brez zbujanja. takrat, ko sem ga nehala ponoč dojit.

zdaj se mark ne rabi več futrat ponoč. daj probaj ga kako drugače zamotit, al pa samo vodo dat. saj veš, par dni bo mal krize, potem bi se pa moral navadit. tko pravjouser posted image .

Problem pri Marku je da se skoz zbuja in joka in noče zaspat in ga potem skoz na joško dajem, da bi ja zaspal. Saj ne pali vedno. Tako, da se mi zdi, da se on zbuja kar tako, ne zaradi dojenja, ker ni glih vedno zainteresiran za joško.
Potem je edina varianta, da ga uspavam na rokah sredi noči in to recimo ene 10x. Ne vem, če sem sposobna to delat.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
18.5.2008 10:32:00   
April
saj se vsi zbujajo. problem je, če ne znajo sami zaspati nazaj. mojga tud zdaj slišim, včeraj sem ga dvakrat, ampak je potem sam nazaj zaspal.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
18.5.2008 10:53:31   
kawasakica
za vse ki še nimate morja rezerviranega imam še jaz eno stran za vas

www.turisticnioglasi.com

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
18.5.2008 10:56:43   
Talika19

saj se vsi zbujajo. problem je, če ne znajo sami zaspati nazaj. mojga tud zdaj slišim, včeraj sem ga dvakrat, ampak je potem sam nazaj zaspal.

ja saj to je problem pri našem, ker itak ne zna sam zaspat, če mi še vedno v naročju zaspi
pa sem ga že malo navadila, pa se je prehladil in ko smo šli na morje, pa je bilo spet tako kot prej
pa ne vem zakaj skoz joka in jamra, a ga kaj matra ali kaj, pa spi pri meni, torej ni to, da bi hotel k meni

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
18.5.2008 11:02:47   
Rivi

jah, v prikoli je pa res bolj šit, če je skoz dž. Če bo vse dni tako, je res bolj smotan. Edin, če imaš vozižek z dežno prevleko, potem se je pa res fajn sprehajat po dežju. Super. Lahko tud mojga mclarna vzameš, če nimaš.

hvala, apriluser posted image . imam prevleko...ampak....je baje tam precej neugodno, če je dež...sem zdej zvedla...no...in zdaj ne gremo...smo prestavili za nedoločen čas naprej....bomo pa uživali v dežju v Ljubljaniuser posted image user posted image

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
18.5.2008 11:04:52   
Rivi
Če bo dež, se pa res dejmo kej zmenit V LJ!! A bi se dobile npr. V TOREK...?  Če bo dež...bo verjetno primeren kak kafič s parkirno hišo v bližini......smo pa že vsega vajene, tako da lahko tudi kakšna Supernova, meni je tam kar lušno...

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
18.5.2008 11:13:13   
Rivi

Super April, ko ti Jaško zdej spi celo nočuser posted image user posted image user posted image
Sej v petek bi vseeno lahko prišla zraven na pijačko!!

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
18.5.2008 11:13:24   
zalenka
jutrčka.

mi smo spal kr do 7.15. no sej še dobr po unema nagajanju včer zvečer user posted image user posted image

talika mogoče pa mark tolk intenzivno sanja. ker to itak da se zbujajo ponoč, važno je res da se zna sam uspavat nazaj. kako to doseč??? pojma nimam, žal. mam tako srečo da se mi nikol ni blo treba ubadat s tem. ampak mogoče bi probala tako da ga ne bi na rokah uspavala ampak v njegovi postlci, in bi se sčasoma navadu tud sam. sicer pa ti itak najbolj veš kaj in kako.
upam da boste čimprej spali. mene bi ubilo da se takole vsako noč zbujam.

a kr cel teden naj bi bil dež - sranje. bomo pač s prevleko zunaj lazli, sej je prov luštno. če le ni tolk soparno kot je blo pr nas včeraj.

nitka zdele pančka, pol pa skuhamo kosilo, po kosilu pa gremo 1,5 mesečno Manco pogledat na Jesenice user posted image

mi mamo tud jutr sistematiko. zdi se mi da je nitka shujšala. ma zdej ma kr občasno odbdobje ko ji sploh nič ne paše jest. pa je ne silim, ma itak neki zaloge. bomo vidli no kaj bodo tam navagali.

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
18.5.2008 11:14:41   
April
a je dež v lj?

pr nas je prav fajn. je bil zdaj jaško eno uro an sprehodu. imamo kosilo, potem bomo pa v zrak gledali.user posted image

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
18.5.2008 11:15:43   
April

Super April, ko ti Jaško zdej spi celo nočuser posted image user posted image user posted image
Sej v petek bi vseeno lahko prišla zraven na pijačko!!

pa da jih sama pustim.user posted image  no saj zdaj spita, tko da moram do enih petih prit domov.user posted image

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
18.5.2008 11:24:33   
Sisy

pri benu-je še v jaslih so spomladi dobili fantka, ki še ni bil star eno leto. Je bil edini, ki še ni hodil. Tako je v vrtcu shodil. Je ljubljenček vseh, ima poseben stolček, ful lepo napreduje. Tako, da je kar faj, da je med starejšimi. So se tako bolj njemu posvečali. če bi jih bilo več takih, je pa bolj težko. Tako da bi jaz svojega otroka raje dala med starejše.

jst se pa bojim da jo ne bi tavečji pohodil al pa jo ful prevračal...pa da ne bi skos jokala....Zato sem se odločila da gre v "mlajšo skupino"...Sej pr nas itak razdelijo skupine po načelu: prva polovica letnikov 2007 skupaj in druga polovica skupaj...Naša je avgustovka torej bo itak med starejšimiuser posted image  Če bi bila pa naprimer skupaj z januarčki,februarčki 2007...to se mi zdi pa prevelika razlika...

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
18.5.2008 11:25:04   
Sisy

Če bo dež, se pa res dejmo kej zmenit V LJ!! A bi se dobile npr. V TOREK...?  Če bo dež...bo verjetno primeren kak kafič s parkirno hišo v bližini......smo pa že vsega vajene, tako da lahko tudi kakšna Supernova, meni je tam kar lušno...

mi2 sva zauser posted image

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
18.5.2008 11:27:22   
zalenka
srursa dubla 5 slikic, še par minutk pa bodo na strežniku, thx

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
18.5.2008 11:27:51   
Sisy
glede zbujanja-tut Sara se ponoči zbuja..Včasih tut zajokca...al pa se samo mal predrami...pa potem vedno zaspi nazaj...

Se strinjam z April-VSI se zbujajo,vprašanje je le če znajo sami zaspati nazaj...

Sicer sem pa opazila da tut naša spi kot "zajc"...Vsak šum jo zmoti...Tko da v spalnico še zmeraj vstopamo po prstih in na najbolj tihi način moženuser posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
18.5.2008 11:28:15   
zalenka
sisy a si že izbrala slikce? zdele bi ti lahko nardila, ma nekaj min časa user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
18.5.2008 11:29:36   
Sisy
Zalenka-a veš da sem slikce že nekaj dni nazaj izbrala pa ti jih poskusila po mejlu poslat pa ni šlo ker jih je bilo prevečuser posted image  Študiram če bi ti poslala v 2 delih...

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?