|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
18.5.2008 11:29:49   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

glede zbujanja-tut Sara se ponoči zbuja..Včasih tut zajokca...al pa se samo mal predrami...pa potem vedno zaspi nazaj...

Se strinjam z April-VSI se zbujajo,vprašanje je le če znajo sami zaspati nazaj...

Sicer sem pa opazila da tut naša spi kot "zajc"...Vsak šum jo zmoti...Tko da v spalnico še zmeraj vstopamo po prstih in na najbolj tihi način moženuser posted image

nitka ma tud precej rahel spanec - po meni, ker možek spi kot polh, ne sliši nič kaj se ponoči dogaja. odkrat je nitka v svoji sobi pa spi ful bolš kot je prej pri namako smo en drzga zbujal: no midva nitko in ona mene user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
18.5.2008 11:31:48   
zalenka

Zalenka-a veš da sem slikce že nekaj dni nazaj izbrala pa ti jih poskusila po mejlu poslat pa ni šlo ker jih je bilo prevečuser posted image  Študiram če bi ti poslala v 2 delih...

ja itak, pošlji v več delih - tko glej da bo manj kot 10Mega na mail in lahko pošlješ tud 200 mailov zarad mene user posted image user posted image user posted image

aja tiste k so pa že na strežniku (če si tud med tistimi fotkami zbirala mi pa sam napiš od kere in ime fotke, da ne boš pošiljala ok)

< Sporočilo je popravil zalenka -- 18.5.2008 11:32:23 >

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
18.5.2008 11:33:28   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

Zalenka-a veš da sem slikce že nekaj dni nazaj izbrala pa ti jih poskusila po mejlu poslat pa ni šlo ker jih je bilo prevečuser posted image  Študiram če bi ti poslala v 2 delih...

ja itak, pošlji v več delih - tko glej da bo manj kot 10Mega na mail in lahko pošlješ tud 200 mailov zarad mene user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

zmenjen...imaš pa nov mail ane?

Dobiš zvečer ker se ravno odpravljamo k babici na kosilo....

Pa ful hvala!

aja-pa itak so vse iz srežnika...hm pol pa bolš da ti napišem katere ane....

< Sporočilo je popravil Sisy -- 18.5.2008 11:34:12 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
18.5.2008 11:35:31   
Sisy
aja-pa ko boš imela čas...se nič ne mudiuser posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
18.5.2008 11:43:25   
Talika19
Mi smo pa danes imeli prvo razdejanje, ki se je srečno končalo.user posted image Mark je zlezel do najbližje rože na stojalu in jo prevrnil. Hvala bogu je padla mimo njega, pa še plastičen lonček je, tako, da se ni razbil. Zdej sva pa vsa stojala kar umaknila, bo bolj ziher. Sem pa pozabila slikat.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
18.5.2008 11:45:26   
Talika19

jutrčka.

mi smo spal kr do 7.15. no sej še dobr po unema nagajanju včer zvečer user posted image user posted image

talika mogoče pa mark tolk intenzivno sanja. ker to itak da se zbujajo ponoč, važno je res da se zna sam uspavat nazaj. kako to doseč??? pojma nimam, žal. mam tako srečo da se mi nikol ni blo treba ubadat s tem. ampak mogoče bi probala tako da ga ne bi na rokah uspavala ampak v njegovi postlci, in bi se sčasoma navadu tud sam. sicer pa ti itak najbolj veš kaj in kako.
upam da boste čimprej spali. mene bi ubilo da se takole vsako noč zbujam.

Saj sem rekla, da sem ga že ful lepo navadila, da je zaspal v posteljici pa je bil bolan in smo bili spet na začetku. Bo treba spet v akcijo stopit, čeprav se zadnje čase ful upira spanju in noče niti na rokah se umirit, v postelji, pa sploh ne.user posted image  Mah bo že.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
18.5.2008 11:46:17   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi

Če bo dež, se pa res dejmo kej zmenit V LJ!! A bi se dobile npr. V TOREK...?  Če bo dež...bo verjetno primeren kak kafič s parkirno hišo v bližini......smo pa že vsega vajene, tako da lahko tudi kakšna Supernova, meni je tam kar lušno...

Meni Supernova ni všeč samo zato, ker nima parkirne hiše in če je dež je kar zoprno. Kaj pa če se dobimo v Cityparku?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
18.5.2008 11:54:32   
zalenka
sisy sm mela cajt in sm ti pripravla en surprise dokler se sama ne odločiš user posted image

http://skala.pef.uni-lj.si/alenka/_slike_home/sisy_page.zip

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
18.5.2008 11:54:56   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Če bo dež, se pa res dejmo kej zmenit V LJ!! A bi se dobile npr. V TOREK...?  Če bo dež...bo verjetno primeren kak kafič s parkirno hišo v bližini......smo pa že vsega vajene, tako da lahko tudi kakšna Supernova, meni je tam kar lušno...

Meni Supernova ni všeč samo zato, ker nima parkirne hiše in če je dež je kar zoprno. Kaj pa če se dobimo v Cityparku?

se strinjam Talika...pa parkirno mesto najt je tut cel podviguser posted image  

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
18.5.2008 11:55:18   
zalenka

jutrčka.

mi smo spal kr do 7.15. no sej še dobr po unema nagajanju včer zvečer user posted image user posted image

talika mogoče pa mark tolk intenzivno sanja. ker to itak da se zbujajo ponoč, važno je res da se zna sam uspavat nazaj. kako to doseč??? pojma nimam, žal. mam tako srečo da se mi nikol ni blo treba ubadat s tem. ampak mogoče bi probala tako da ga ne bi na rokah uspavala ampak v njegovi postlci, in bi se sčasoma navadu tud sam. sicer pa ti itak najbolj veš kaj in kako.
upam da boste čimprej spali. mene bi ubilo da se takole vsako noč zbujam.

Saj sem rekla, da sem ga že ful lepo navadila, da je zaspal v posteljici pa je bil bolan in smo bili spet na začetku. Bo treba spet v akcijo stopit, čeprav se zadnje čase ful upira spanju in noče niti na rokah se umirit, v postelji, pa sploh ne.user posted image  Mah bo že.

no sej pol pa ti je že enkrat uspelo, ni hudič da ti ne bi spet. sam lotit se moraš ane user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
18.5.2008 11:57:20   
Sisy

sisy sm mela cajt in sm ti pripravla en surprise dokler se sama ne odločiš user posted image

zalenka superuser posted image user posted image user posted image  Točno tiste ta boljše si izbrala...hvala,hvala,hvala zlata si...Sej to si lahko razvijem ane? Je velikost ok?

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
18.5.2008 11:58:12   
zalenka

jest sm bla pa v torek v supernovi v šopingu popoldne pa je blo vse frej. parkiram pa itak zmeri pri leclercu tam bolj spodaj, da sem čimbližje vhodu user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
18.5.2008 12:00:07   
zalenka

zalenka superuser posted image user posted image user posted image  Točno tiste ta boljše si izbrala...hvala,hvala,hvala zlata si...Sej to si lahko razvijem ane? Je velikost ok?

jap to je zadostna resolucija, sej zato je tud skor 10mega velka.

ti ap kr naredi še svoj izbor pa ti nardim. pa lahko različne okvirje zbiraš - sam težko ti povem vse kaki so. ampak povej vsaj al ti je bolj všeč temen al tak bel kot je na tej

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
18.5.2008 12:02:13   
Rivi

a boš večjo sliko razvila?
sem vidla, da je Mia na "posterju" skoraj ta glavnauser posted image user posted image user posted image ha ha:))))

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
18.5.2008 12:20:39   
zalenka

a boš večjo sliko razvila?
sem vidla, da je Mia na "posterju" skoraj ta glavnauser posted image user posted image user posted image ha ha:))))

rivi a hočeš da obrežem sliko? user posted image user posted image user posted image

ja kva sta se pa tolk nastavljali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
18.5.2008 15:24:08   
*lenc@*

IZVIRNO SPOROČILO: ****

V petek pa bova prišli tudi midve s Tjašo (ne od Pooopsike)user posted image

Torej petekuser posted image user posted image user posted image :

Tjaša (ne od Poopsikeuser posted image user posted image )
Poopsika
Rivi

še katera??

lenč@

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
18.5.2008 15:30:53   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

IZVIRNO SPOROČILO: ****

V petek pa bova prišli tudi midve s Tjašo (ne od Pooopsike)user posted image

Torej petekuser posted image user posted image user posted image :

Tjaša (ne od Poopsikeuser posted image user posted image )
Poopsika
Rivi

še katera??

lenč@

ajde sisy, vpiši seuser posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
18.5.2008 15:32:21   
abc100

A v supernovi? Jest grem vedno zadaj parkirat, pa je vedno vse freej, pa vhod je pol tud čist zraven.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
18.5.2008 15:53:56   
Talika19
Mi smo se pa danes šli kar v Kamnik sprehajat.user posted image Na tistem koncu je izgledalo manj oblačno, čeprav je potem začelo deževat, pa smo šli s prevleko in dežniki, pa je bilo ful fajn. Pa sladoled in sladice smo si privoščili.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
18.5.2008 16:01:02   
April
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

A v supernovi? Jest grem vedno zadaj parkirat, pa je vedno vse freej, pa vhod je pol tud čist zraven.

ja pri stranskem vhodu tud jaz zmeraj parkiram. v citiyu mi pa ta parjirna hiša ni všeč.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
18.5.2008 16:06:28   
April
kaj bi šla zdaj vn, če bi bil sonce...pa ta trapast dž pada.
kje se potem dobite v torek?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
18.5.2008 16:06:46   
Antigona

Jst sem tud za....

Sisy, moj je prišel domov šele ob pol treh zjutraj pa še cel dan smo bili pri tašči. Smo pravkar prišli domov....

Zdej pa šibam naprej....

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
18.5.2008 16:24:03   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: April

pri benu-je še v jaslih so spomladi dobili fantka, ki še ni bil star eno leto. Je bil edini, ki še ni hodil. Tako je v vrtcu shodil. Je ljubljenček vseh, ima poseben stolček, ful lepo napreduje. Tako, da je kar faj, da je med starejšimi. So se tako bolj njemu posvečali. če bi jih bilo več takih, je pa bolj težko. Tako da bi jaz svojega otroka raje dala med starejše.

vsaka mamica bi rada dala svojega med starejše in kaj imajo straejši od tega- skoraj da nič, predvsem zato, ker potem je večina stvari in dejavnosti prirejena tem najmanjšim.  No jaz sem pač bolj za starostno homogrne skupine.

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
18.5.2008 16:26:16   
Anonimen
Prov nalašč se mente tiste dneve,ko jaz nimam prevozauser posted image
Sej res al pa če Tjaši (ne od Poopsie)rečemuser posted image Kje torej?A Rudnik-Supernova?

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 3099
18.5.2008 16:55:15   
Anonimen
Oj ojuser posted image

Mi smo nazaj od taščeuser posted image .

April, ja sorči, jst sem pa misla, da si ta petek hotla ituser posted image . Enkrat pa le zberi pogum pa pridi!!!

UUU sej za u petek je pa nekaj vpisanih, superuser posted image user posted image user posted image

Jst sem tudi za torekuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...
Ganljiv poklon mamicam nedonošenčkov
Ob materinskem dnevu so mamice nedonošenčkov v ljubljanski porodnišnici razveselili s knjigami Junaki prvega nadstropja ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?