Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 18:36:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Ej Rivi, ti pa sam zapravljaš Pleničke sem imela v mislih hahaha ja, ja...pol je pa tam Promod, pa H&M... ... ja ma ne v Milerju!!!! v Supernovi a boš šla z mano? A ne, to pa ne, jst pa nisem taka zapravljivka ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 18:37:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Rivi,sem bila v Mb v Europarku pa nisem nič zapravla
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 18:38:10
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika A ne, to pa ne, jst pa nisem taka zapravljivka ... o tem bi lahko debatirali ure in ure
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 18:38:32
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Rivi,sem bila v Mb v Europarku pa nisem nič zapravla kako lahko to dokažeš, hahahaha
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 18:39:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika A ne, to pa ne, jst pa nisem taka zapravljivka ... o tem bi lahko debatirali ure in ure ...sploh pa ne maram ZARE
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 18:40:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Rivi,sem bila v Mb v Europarku pa nisem nič zapravla kako lahko to dokažeš, hahahaha kawasakica mi je priča
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 18:51:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Rivi imaš ZS
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 18:55:59
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Ti bom dala navodila kako prideš do mene ker je čisto lahko...se bova v ponedeljek zvečer slišali ok? Če želiš, seveda. če pa nočta bit vezani name pa lahko gresta lahko tut vidve skupaj....za nazaj te pa jst peljem...čist tko,predlog sisy kakor je tebi lažje, res . Če ti je lažje, da ne hodiš po naju ni problema...da ne boš rekla, da sem te skenslala . S katero koli grem sem vesela če pride kawasakica pote potem je res bolj praktično če te kr ona zapelje se tam vidmo,ni panike pa še zarad ure ne bosta vezani name...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 18:58:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Ti bom dala navodila kako prideš do mene ker je čisto lahko...se bova v ponedeljek zvečer slišali ok? Če želiš, seveda. če pa nočta bit vezani name pa lahko gresta lahko tut vidve skupaj....za nazaj te pa jst peljem...čist tko,predlog sisy kakor je tebi lažje, res . Če ti je lažje, da ne hodiš po naju ni problema...da ne boš rekla, da sem te skenslala . S katero koli grem sem vesela če pride kawasakica pote potem je res bolj praktično če te kr ona zapelje se tam vidmo,ni panike pa še zarad ure ne bosta vezani name... pa ti veš da sem jst slaba navigacija
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 19:04:06
|
|
|
|
Sisy
|
kukr jst vem znaš do Supernove u miže pridet
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 19:11:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy kukr jst vem znaš do Supernove u miže pridet ...ja ampak sam zarad Mullerja, nobena druga štacuna me tam ne mika
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 19:41:32
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Ti bom dala navodila kako prideš do mene ker je čisto lahko...se bova v ponedeljek zvečer slišali ok? Če želiš, seveda. če pa nočta bit vezani name pa lahko gresta lahko tut vidve skupaj....za nazaj te pa jst peljem...čist tko,predlog meni ni problem Poopsike in Tjaške nabasat, nočem pa vama načrtov mešat.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 19:43:16
|
|
|
|
kawasakica
|
jaz bom tak mogla okol 9h, pol 10h štartat, ker drugače mi bo Luka zaspal, potem pa sem pečena
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 19:50:03
|
|
|
|
Anonimen
|
A nočte da pridem Še enkrat sprašujem-a to supernova na Rudniku????
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 19:57:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Ti bom dala navodila kako prideš do mene ker je čisto lahko...se bova v ponedeljek zvečer slišali ok? Če želiš, seveda. če pa nočta bit vezani name pa lahko gresta lahko tut vidve skupaj....za nazaj te pa jst peljem...čist tko,predlog meni ni problem Poopsike in Tjaške nabasat, nočem pa vama načrtov mešat. kawasakica, ni panike ...greva pa mi2 tja skupaj nazaj grem pa s sisulo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 19:57:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A nočte da pridem Še enkrat sprašujem-a to supernova na Rudniku???? ja draga ****
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 19:59:18
|
|
|
|
LadyB
|
šmrk, šmrk, lih v tork nemorm. Veste kaj pa jaz zdele jem, pico z morskimi sadeži
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 20:00:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB šmrk, šmrk, lih v tork nemorm. Veste kaj pa jaz zdele jem, pico z morskimi sadeži jst pa jajca in hrenovko, s sirom, papriko in rukolo...njami njami
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 20:01:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB šmrk, šmrk, lih v tork nemorm. škoda
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 20:03:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: LadyB šmrk, šmrk, lih v tork nemorm. Veste kaj pa jaz zdele jem, pico z morskimi sadeži jst pa jajca in hrenovko, s sirom, papriko in rukolo...njami njami Blagor vam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 20:04:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** A nočte da pridem Še enkrat sprašujem-a to supernova na Rudniku???? ja draga **** Ja no vprašam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 20:04:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: LadyB šmrk, šmrk, lih v tork nemorm. Veste kaj pa jaz zdele jem, pico z morskimi sadeži jst pa jajca in hrenovko, s sirom, papriko in rukolo...njami njami Blagor vam **** a si na dieti?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 20:04:58
|
|
|
|
LadyB
|
kaj če bi se ldaj dubil v supernovi v domžalah, zraven je lidl, deichman, takoo, pikapolonca, clark, to je pa vse uuuu, mamo hudo ane
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 20:05:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: LadyB šmrk, šmrk, lih v tork nemorm. škoda šmrk šmrk full smešen
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 20:05:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** A nočte da pridem Še enkrat sprašujem-a to supernova na Rudniku???? ja draga **** Ja no vprašam sej ej prov, to pomeni da prideš?
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?