Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pa drugič. Saj zgleda, da bova kar podoben ritem pri G imeli.
.
nebesih, ker je gledanje
res nekaj posebnega.
ni blo nič jasno, samo jokala bi, pa nisem vedla zakaj...............Še sedaj sem neka zmedena. Mogoče so ble kake sanje, pa se ne spomnim. Cel dan sem že totalno nerazpoložena in čudnega počutja. Pa križ me tako boli. Na srečo sem v sredo naročena pri svoji maserki-fizioterapevtki, da me malo porihta.................Če bo tako celo nosečnost...............
. Pomembno je, da je vse super. A na dht si šla? jaz sem. Ej v adessi imajo tko hude tunike za do 10 eur! Prav poletne, tenke,svetlih barv. Pa tak zravn nasprot turbo schuha mamjo lepe poletne hlače, sicer ne direkt za nas narejene ampak imajo zgoraj visok elastični pas in so prav primerne.
Nosečke, že kej čutite svoje baby-je? Jst sem včeraj imela prov čudno zbadanje spodaj v trebuhu...ne vem, če je bil to ravno baby
morda pa je le bil in se je obračal.
okoli kg.
Če pa so ble tako dobre.