|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
19.5.2008 13:04:22   
Anonimen
Najlepša hvala vam za tolažbouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Sej je zelo hudo ampak sem najbolj na svetu vesela, da imam Tjaško, ker je danes tak dobrovoljček, da mi nariše nasmeh na obraz tudi, ko je težko. In tudi del  mojega dedija je v njejuser posted image !

kawasakica , jst ne bi prestavljala srečanja...se mi zmeša, da sem cel dan sama in bi samo tuhtala in tuhtala pa jokala...uglavnem ne...Rada bi se družila za vamiuser posted image ...In ne bom zamorjena, obljubim!!!

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3326
19.5.2008 13:24:42   
mojca 32
user posted image user posted image user posted image user posted image sožalje poopsikauser posted image user posted image user posted image
jaz pa rabim vašo pomoč PROSIM: a ve katera kakšen link za delanje vabil za 1 rojstni dan????????????????????'
HVALA VAM ŽE VNAPREJ!!!!!
da se še jaz malo poročam o stanju pri nas:Ula je še kar brezoba,mislim pa da ji rineta kar 2 vn zato je kar hudo.Imamo vročino ,nič nam ne paše jest...... upam da je to  to in da ni zopet kaj drugegauser posted image drugače mi pa zmankuje časa za RR,ker naša še skoraj hodi in jo morem skoz na učkah met da ni kaj narobeuser posted image Vidla sem nekaj slikc od piknika in user posted image user posted image user posted image user posted image vas je blo prav lepo vidit vse na kupic.

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
19.5.2008 13:27:52   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: April

skratka, jaz bom bolkotirala te pediatre, ker vsak drgač pra, zmeraj kqaj najdejo, pa še sam v skrbi me spravljajo. user posted image

tud jest sm dones ugotovila da res vsak po svoje.

poznam pa kr nekaj otročkov, ki so se prej že orng plazili pol so pa sedeli.

mi smo meli dones sistematskega in naše P ni blo pa jo je ena kokla nadomeščala (rajš ne omenjam priimka, ker res nimam lepega mnenja ne o njej ne o njeni sestri). pa jo postavi na nogice in pravi, da jo bo na nogice pa kr treba postavljat ker se še čist nič ne opira. sm debelo pogledala in si mislila svoje pa ji samo rekla da hodimo itak na razvojno in delamo vaje, da bi se splazila.

za plazenje pa sploh prašala ni. pa sm ji povedala da ima ekstenzijski vzorec.

kr neki uglavnem

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
19.5.2008 13:29:34   
abc100
pOOPSIKA - Moje sožalje.

Sva bila na davčni in pravijo, da ne morem biti vzdrževani člkan, ker sem dobila lani več kot 2.066 EUR. Sploh ne razumem tega. Sem imela pa manj kot 2.800, tako da mi ni bilo treba oddat dohodnine. Moja prjatlca je mela pa okol 4000eur prihodkov, je oddala svojo napoved za 3 mesce, za 9 mescov jo je pa njen fant uveljavlov in je dobil. A mogoče kera kej bolj ve kako to gre? Tm mi ni nč pametnega povedala, kot da daje svoj denar.user posted image

Za štipendijo so se pa oni zmotil, ker so se zatipkal, da imam samo do konec marca status študenta. So že popravl, pa nasledni mesec dobim dvojni znesek nakazan.

Slikal smo se, smo komaj dobil eno lepo slikco. Se sploh ni hotu nasmejat. Na občino bom šla pa kier drug dan, ker mam poln kufer teh pisarn dones.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
19.5.2008 13:31:20   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Jst sem pa takooooooo žalostna, da sploh ne pridem do sapeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sploh ne dojamem, da mi je umrl dedekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ravnokar sem izvedelauser posted image user posted image user posted image user posted image ...najbolj mi je hudo, ker je imel 12. maja rojstni dan in ga zmeraj pokličem in mu čestitem( sem namreč zelo navezana na njega in mojo omo) zdej sem papozabilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj boščiča, moje sožalje.user posted image user posted image Nimaš kaj, glavno, da ni trpel. Saj bo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iskreno sožalje poopsika. takoje umrla par let nazaj od mojega babica. ko sva bla na morju. čila in zdrava, pa je samo zaspala v svojem naslonjaču. kokr je hudo, je to res najlepša mogoča smrt.
za RD pa tudi če ga nisi poklicala je vedel in čutil da ga maš rada. včasih ljudje v naglici življenja pozabimo kaj reči, poklicati, napisati pa itak vemo da msilimo tako in da se imamo radi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
19.5.2008 13:34:17   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

ne morem verjet. meni bi se po enodnevnem takmule urniku odpeljalo in me lahko dostavijo samo še direkt v polje.

takole je bilo pri nas podobno do 3,5 mesecev zarad krčev. sam da jok ni bil jok ampak dretje in krčenje in mahanje. tisi 3,5 mesci so mi pomoje vzeli 10 let življenja.

mogoče ni slabo da bi kako preiskavo naredili če ga res morda kaj muči. ali pa je tak otrok da rabi tolk malo spanja, čeprav to je res ekstra malo - sploh v kosu.

Veš pri nas je bilo najbolj zanimivo, da ko je imel krče prvih 3,5 meseca je še najlepše spal, ker jih je imel samo čez dan. Zbudil se je prvič okrog 2-3h in drugič okrog 5-6h, da sva se podojila. Po 3,5 mesecu se je pa pri nas začel žur s spanjem.

sam pomoje pa marka res kej matra no. al misliš da ma tolko energije. sam pol en bi jokal, ampak bi se hotel igrat in to.
a tud če ga zvečer na ful utrudiš in da se mu ful dogaja - a recimo pol kej bolš in dlje spi?

nitka je mela kolike. najhuje se je začelo vsak dan med 16-18h in potem do 22h ali 23h. mnogokrat jo je matralo ap tud dopoldan. do 2,5 meseca ko se je ponoči še dojila je pa po vsakem nočnem hranjenju spet tulila in se krčila kake 2-3 ure. tko da mene je blo najbolj groza k sem vedla da čim jo bom podojila bo spet kriza.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
19.5.2008 13:36:08   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32

user posted image user posted image user posted image user posted image sožalje poopsikauser posted image user posted image user posted image
jaz pa rabim vašo pomoč PROSIM: a ve katera kakšen link za delanje vabil za 1 rojstni dan????????????????????'
da se še jaz malo poročam o stanju pri nas:Ula je še kar brezoba,mislim pa da ji rineta kar 2 vn zato je kar hudo.Imamo vročino ,nič nam ne paše jest...... upam da je to  to in da ni zopet kaj drugegauser posted image drugače mi pa zmankuje časa za RR,ker naša še skoraj hodi in jo morem skoz na učkah met da ni kaj narobeuser posted image Vidla sem nekaj slikc od piknika in user posted image user posted image user posted image user posted image vas je blo prav lepo vidit vse na kupic.

ojla mojca. tebe smo ap pogrešale.

ula super napredna da že skoraj hodi user posted image user posted image user posted image
pa upam da bodo samo zobeki

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
19.5.2008 13:37:47   
zalenka
aja za statistiko pa le javim podatke:

9 mesecev in 10 dni (antigona piši 9,5m): 9560 g in 75,6 cm. ja velikanka je naša nitka user posted image . ni čudno da ji je ogromno cunjc št 74 premajhnih user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
19.5.2008 13:39:28   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

pOOPSIKA - Moje sožalje.

Sva bila na davčni in pravijo, da ne morem biti vzdrževani člkan, ker sem dobila lani več kot 2.066 EUR. Sploh ne razumem tega. Sem imela pa manj kot 2.800, tako da mi ni bilo treba oddat dohodnine. Moja prjatlca je mela pa okol 4000eur prihodkov, je oddala svojo napoved za 3 mesce, za 9 mescov jo je pa njen fant uveljavlov in je dobil. A mogoče kera kej bolj ve kako to gre? Tm mi ni nč pametnega povedala, kot da daje svoj denar.user posted image

Za štipendijo so se pa oni zmotil, ker so se zatipkal, da imam samo do konec marca status študenta. So že popravl, pa nasledni mesec dobim dvojni znesek nakazan.

Slikal smo se, smo komaj dobil eno lepo slikco. Se sploh ni hotu nasmejat. Na občino bom šla pa kier drug dan, ker mam poln kufer teh pisarn dones.

abc za uno ti en znam na žalsot čist nič pomagat. upam da bo kera druga kej vedla.

drug mesec boš pa pol fajn vesela kaj ko bo dvojni znesek user posted image

super za slikco. nitka se tud ni hotla smejat, sam stegvala se je da bi fotografu karkoli sunila - k so ble valda same tolk zanimive igrače v njegovih rokah in naokoli user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
19.5.2008 13:41:59   
Anonimen
Oj!

Sva šle s Tjašo malo na sprehod...svež zrak mi je res prav pasal...
Najprej hvala vam vsem za lepe besede in tolažbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..hvala bogu za RR! Mi je precej lažje že samo če se pogovarjamo! Sem razmišljala na sprehodu da lahko zapadem v totalno žalost ali pa se veselo spominjam vseh lepih trenutkov z njim ki bodo zmeraj živeli v meni! Bl je njegov čas in resnično se tolažim s tem da ni nič trpel in to je velika tolažba. In v mojem spominu ne bo nikoli umrluser posted image .

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3335
19.5.2008 13:42:54   
Anonimen
sisy, čestitke še tukaj za podaljšano porodniškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3336
19.5.2008 13:43:25   
kawasakica
OK Poopsika pol pa grema jutri v šopinguser posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
19.5.2008 13:50:33   
abc100
eVO glede verza, mi jue odpisala;

Živjo,   Kar se verza tiče je čist po želji.Nekatere so tko kaj lepga napisale, nekatere celo kej spesnile, drugače so pa v večini tko...lepi verzi, ki so jih kje poiskale.   Po želji,..   Lp.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
19.5.2008 13:52:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

OK Poopsika pol pa grema jutri v šopinguser posted image

zmenjenouser posted image

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3339
19.5.2008 14:09:28   
zalenka
evo če se keri bere današnja izkušnja na sistematskem: http://blog.pef.uni-lj.si/zalenka/2008/05/19/samo-da-je-mimo/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
19.5.2008 14:20:01   
Anonimen
Zalenka, sem prebrala tole in še predobro vem kako zmoti ta hladen odnos, tako je pri meni v RA, k mi kar živc dvigne una zdravnica...Isto dela s Tjašo kot z vrečo krompiraja, kr neki.
Uglavnem hvala bogu, da ni vaša pediatrinja in da je ne boste veliko videvali. Verjamem, pa da si bila jezna in užaljena.user posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3341
19.5.2008 14:50:57   
birdy
Hoj bejbe,
se vam oglasam iz Smlednika, ekskluzivno 2 uri po puljenju zoba. Pa sej je blo hitr narejen, je res ful lepo naredu, zdele me mal boli, bom en lekadol kr vzela.

Poopsi, ce sem prav prebrala zgoraj ti je dedek umrl... Moje sozalje, naj bolecina ob izgubi cimprej mine in naj ostanejo le se lepi spomini nanj.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
19.5.2008 15:13:31   
mojca 32
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32

ojla mojca. tebe smo ap pogrešale.

ula super napredna da že skoraj hodi user posted image user posted image user posted image
pa upam da bodo samo zobeki
Hvala za dobrodošlicouser posted image imam kar malo slabe vesti ker mi zares drastično primankuje časa za RR

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
19.5.2008 15:24:06   
*lenc@*
Mojca, neki bereš in sodeluješ!!!user posted image user posted image user posted image

Pa čestitke tvoji Uli!!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
19.5.2008 15:26:33   
*lenc@*
Poopsie, veliko to pomeni, da je šlo na ekspresno in hitro ( če je že moglo bit tako), bil zdrav do zadnjega...šok je seveda in čas bo zacelil rane pa lepi spomini nanj!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
19.5.2008 15:27:20   
*lenc@*
Danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa mala Zoja praznuje!!!

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
19.5.2008 15:29:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Poopsie, veliko to pomeni, da je šlo na ekspresno in hitro ( če je že moglo bit tako), bil zdrav do zadnjega...šok je seveda in čas bo zacelil rane pa lepi spomini nanj!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala lenčauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3347
19.5.2008 15:30:20   
*lenc@*
Punce, jaz sem pa zadnje čase kar neki utrujena, pa tamala je čist zašibala včer in sam puza po stanovanju pa ob mene se postavlja. V čem jih imate obute, ki se vam postavljajo ali celo stojijo na nogah? Copatke mi dol da takoj, a štumfke bremzice ne?

Tud neke volje nimam, ne vem kaj mi je... je tako obdobje, vreme...?pa zaspi zvečer šele po 9huser posted image user posted image user posted image , kaj ne bom fertig pol.ah, kaj čmo jambrat, nikamor se s tem ne pride..user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
19.5.2008 15:30:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa mala Zoja praznuje!!!

čestitke Zojiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3349
19.5.2008 15:31:21   
*lenc@*
HUd avatar poopsie in sissy, pa mašilonka ma novga, abc pa itak super slikca.

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?