|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
19.5.2008 9:39:43   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

veš kak se mi smiliš, to je že pa res skoraj nehumanouser posted image
saj vem da maš že dost vsakega ki pametuje, ampak pri nas je se stanje začelo izboljševat, ko je moj hodil k njemu ( prakticirala sma v petek in soboto ponoči, da se je moj potem naspal ). Jaz sem šla vsake tri ure k njemu, ker bi lahko bil lačen, vmes pa je moj hodo - se je Luka res ful drl, da nisma nič spala, pa v dnevno si ga je nesel, da sta se družla, je pa zdaj vsako noč boljše,...malo se me je odvadiluser posted image  danes pa je celo prespaluser posted image

Saj danes ponoči je na koncu šel on, ker jaz nisem šla. Problem je, da se pri njemu nikakor ne umiri, ker samo čaka, kdaj bom jaz prišla. No danes je pomagalo, saj sem mu že nekajkrat rekla, pa ni glih navdušen, predvsem zato, ker se res ne umiri. Bova videla, upam, da bo hotel še kdaj it pa da bo pomagalo.

Dobro jutro za začetek...
Talika sam potem ko ga je tvoj umiril je pa spal 3 ure... Tko da bi tudi pomoje moral tvoj na delo ponoči... Žal... Sej verjetno bo kak dan kriza ker bbo tebe čakal, potem bno pa vidu da mu ni spasa in bo spal... Vsaj po tri ure skupi če je že recimo potem lačen...

To je bilo sedaj prvič, da ga je umiril, ne vem kako mu je ratalo, saj ta mali je moral bit že čisto fertik od utrujenosti. Upam, da bo moj za, da probava to. Itak ima spanja preveč, vedno reče, ko mu rečem, če greva ob 22h spat.
Pa lačen tudi ni bil, ker se je potem zjutraj dojil ene 3 minute, pa ni jedel vsaj 4 ure.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
19.5.2008 9:41:39   
Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Dobro jutrouser posted image

Talika lahko da ga res kaj matra lahko je pa samo zoprnija.Z Mašo sva se od 2-5-tih igrale v dnevni pol sem mogla pa v službouser posted image
Nič ni pomagalo.Če bi bili v hiši bi jo v sobo zaprla pa nej se dere.Smrkla,tolkrat mi je že navsezgodaj živc dvignlauser posted image

No saj on tudi sredi noči ko se doji, gleda z odprtimi očmi naokrog in kaže s prstom.user posted image  On bi bil najbolj vesel, če bi se kaj dogajalo tudi sredi noči, samo jaz se ne pustim.

Luka bi se tud zadnje čase sred noči mal pogovarjal pa igral. In ker ga ne smem pustit v pojstli ker bi zbudil Žana, sem mu v kuhinji naštimala stajco, notri sem mu dala zloženo dekico (da je precej mehko) in ga dam kr notri, jst grem pa spat al na kavč da sem bliz njega al pa kr nazaj v spalnico (k je itak čist zraven). Joka dve minuti potem pa ne vem kaj dela, ponavadi zaspi nazaj ko se mu ne da več igrat. Al kar kol pač že dela...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
19.5.2008 9:43:40   
Antigona
Sej moj ga je prej večkrat nazaj uspaval, je pa res da ga moj dostkrat da spat tud čez dan. Našmu najbolj pomaga da ga daš na trebuh in ga tapkaš po riti pa šuškaš zraven... To ga ful uspava. Sam zdej probava čim manjkrat to prakticirat... Zato ponavad preden zaspi mal joka. Ampak nič pretresljivga...

Moj ga ponoč uspava predvsem takrat, kadar še niso vsaj tri ure okol kar je jedu. Namreč men se ne pusti ušuškat ampak bi si rd mal cartanja na joški prvošču...

< Sporočilo je popravil Antigona -- 19.5.2008 9:44:42 >

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
19.5.2008 9:43:53   
Antilopa
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Antilopa kje v Postojni je Supernova?? A se reče tistmu kjer je Pikapolonica, Takko, DM, Sport2000...? Vem kje je BC, pa kje je Spar, sam za Supernovo pa še nisem slišala? Pa vidla sem, da se Mercator gradi.
Tell me more pleaseuser posted image

Ja, tisto je Supernova user posted image   Jp, Mercator bo pa menda eden največjih v Sloveniji user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
19.5.2008 9:54:59   
Talika19
Mark pa svoj jok samo stopnjuje. Včeraj je po 10 minutah joka že vreščal in ne jokal. Še dobro, da je moj šel tja, ker drugače bi itak jaz šla, ker ga ne morem poslušat tako se dret, pa čisto rata moker, ker mu je tako vroče od tega dretja.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
19.5.2008 9:57:38   
tikca
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

Antilopa kje v Postojni je Supernova?? A se reče tistmu kjer je Pikapolonica, Takko, DM, Sport2000...? Vem kje je BC, pa kje je Spar, sam za Supernovo pa še nisem slišala? Pa vidla sem, da se Mercator gradi.

Ja, tisto je Supernova user posted image   Jp, Mercator bo pa menda eden največjih v Sloveniji user posted image

Aaaa hvalauser posted image  Sem že malo upala, da mi je še kaka štacuna ušla, da je še nisem našla, pa pol žal ni tako user posted image

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
19.5.2008 10:02:23   
Antigona

Mark pa svoj jok samo stopnjuje. Včeraj je po 10 minutah joka že vreščal in ne jokal. Še dobro, da je moj šel tja, ker drugače bi itak jaz šla, ker ga ne morem poslušat tako se dret, pa čisto rata moker, ker mu je tako vroče od tega dretja.user posted image

Kolk ga maš pa oblečenga? A mu je mogoče vroče? Naš je sam v pižamici in sploh ni pokrit, ker drgač bi se skuhu....

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
19.5.2008 10:03:11   
Antigona
Mogoče ga pa lasje žgečkajo pa ne more spat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
19.5.2008 10:03:32   
Antilopa

IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

Aaaa hvalauser posted image  Sem že malo upala, da mi je še kaka štacuna ušla, da je še nisem našla, pa pol žal ni tako user posted image

Za Postojno se ni bati, da ti kaj uide... edino še zapre se lahko user posted image user posted image

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
19.5.2008 10:05:01   
Anonimen
Antilopa a si ti iz Postojne?

(odgovor članu Antilopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3285
19.5.2008 10:11:55   
Antilopa
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Antilopa a si ti iz Postojne?

Ne več user posted image   - zdaj smo na Rakeku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
19.5.2008 10:17:24   
Sisy
dobro jutrouser posted image

Danes je res lepo jutro-klicala sem na CSD in so mi rekli da imam podaljšano porodniškouser posted image user posted image user posted image  Tok sm hepi...Zdej mi vsaj ne bo treba skrbet kako bom čez poletje z varstvom....In tok sem vesela ker bom s tamalo še malo dlje časa....Ma res je lep dan danesuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
19.5.2008 10:18:52   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Kolk ga maš pa oblečenga? A mu je mogoče vroče? Naš je sam v pižamici in sploh ni pokrit, ker drgač bi se skuhu....

pr nas je isto...Tamala se skos odkriva...In čim jo nazaj pokrijem že začne jamrat...Očitno ji je prevroče...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
19.5.2008 10:20:47   
Sisy
Mi2 sva bili pa danes zjutraj že na eno urnem sprehodu...Za popoldne napovedujejo dež zato sva kar izkoristili to lepo jutro...Sem pa tok šibala da sem prišla domov čist premočena...Zdej pa pijem kavico,Sara pa panča...

A za ju3 smo se potem zmenile za Supernovo? Kdaj,ob 12h?

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
19.5.2008 10:26:19   
Sisy
kam ste pa zdej vse pobegnile???' mam monologe tlele goruser posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
19.5.2008 10:29:06   
Antilopa
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Danes je res lepo jutro-klicala sem na CSD in so mi rekli da imam podaljšano porodniškouser posted image user posted image user posted image  Tok sm hepi...Zdej mi vsaj ne bo treba skrbet kako bom čez poletje z varstvom....In tok sem vesela ker bom s tamalo še malo dlje časa....Ma res je lep dan danesuser posted image

Suuupeeer  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
19.5.2008 10:31:50   
Antigona

ČESTITKE!!!!!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
19.5.2008 10:43:56   
zalenka
ojla babe žabe.

mi smo iz posvetovalnice. KATASTROFA. ne bom sploh pisala, ker se lahko samo zjočem. seveda pa bo vse na blogu ko mal pridemk seb in ko bo nitka šla kej spat.

talika občudujem te, ne morem druzga rečt. se pa strinjam da bi tud tvoj moral večkrat oprijet in valda bi se hitro tud na njega navadu. sicer pa men je npr na fozio zdej rekla, da nitka je tak otrok da se na ful razburi in vse njene akcije so hitre - ona hoče al zdej al pa ne rab več. ne zna samo pojokavat ampak se dret. je ful impulzivna skratka in to je del karakterj ain taka pač je. in ne bo nič čudno če se bo pri 3-eh letih sredi štacune metala po tleh. je rekla mal bolj naporen otrok je pač user posted image . zdej probam da en spodbujam njene trme in pali kadar jo ignoriram. to npr ko je začela pojokavat če sm hotla vsat in it neki v kuhno iskat al pa samo 2 m stran. če pa sam lepo vstanem in grem pa sploh porajta ne user posted image  in se igra naprej.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
19.5.2008 10:44:48   
zalenka

super, česititam.

sisy a mi lahko prism razložiš kaj je na tej podaljšani porodniški. kdaj ti pripada, kje in kako?

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
19.5.2008 10:47:26   
zalenka

Jutro!user posted image

Jaz sem pa čisto povožena, sem spala celih 5 ur.user posted image user posted image user posted image Tole spanje v svoji sobici je bilo katastrofalno.user posted image
No da vam poročam bolj natančno, ker sem si kar pisala, drugače itak vse pozabim.

18:45-22:15  (3,5h)    spanje brez zbujanja
22:15-22:45  (0,5h)    uspavanje (na rokah, v posteljici, nisem ga pa hotela dojit)
22:45-23:00  (15 min) spanje
23:00-23:20  (20 min) dojenje + uspavanje
23:20-23:35  (15 min) spanje
23:35-23:45  (10 min) uspavanje
23:45-2:35    (1h 50 min) spanje
2:35-4:30   (2h)    uspavanje + dojenje + uspavanje
4:30-7:30    (3h)   spanje

No ob 4h sem mislila, da je zaspal in sem šla v posteljo. Čez 2 minuti se je spet zbudil in potem sem obupala, ter ga pustila jokatuser posted image . Jokal je ene 10 min, potem pa je moj vstal in ga miril in je nato ob 4:30 zaspal ter potem spal do 7:30.
No jaz sem se pa še zbudila ob 6h, ko se je moj oblačil za v službo, ker mora sedaj to delati v spalnici in spet nisem takoj nazaj zaspala.user posted image
No tako je bilo. Bom probala še jutri, samo ne vem, če bom sploh zmogla.

Pa sploh ni fora v dojenju, ker tudi po dojenju ni hotel nazaj zaspat, je pa res, da ga dojenje malo umiri in je večja verjetnost, da prej zaspi.
No jaz sem hotela doseči, da bi spal v svoji posteljici in se dojil bolj malokrat.

ne morem verjet. meni bi se po enodnevnem takmule urniku odpeljalo in me lahko dostavijo samo še direkt v polje.

takole je bilo pri nas podobno do 3,5 mesecev zarad krčev. sam da jok ni bil jok ampak dretje in krčenje in mahanje. tisi 3,5 mesci so mi pomoje vzeli 10 let življenja.

mogoče ni slabo da bi kako preiskavo naredili če ga res morda kaj muči. ali pa je tak otrok da rabi tolk malo spanja, čeprav to je res ekstra malo - sploh v kosu.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
19.5.2008 10:54:36   
April
hoj,

danes je spet spal od sedmih do šestihuser posted image ...imam pa druge skrbi...sva iz posvetovalnice in je še vedno mal prelahek-pod spodnjo mejo, in sicer 7470, velik pa 71,5 cm.  Pa še en mali šumček na srčku je odkrila. tako imava čez en mesec spet kontrolo teže in pa srčka.
no, kaj naj dajem mojmu fantinu za jestuser posted image  jaz bom kar začela na mleku kuhat, pa več smetance dodajat, pa mastne župe kuhat... Mah se kar slabe volje zarad teh kilc.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
19.5.2008 11:01:39   
Anonimen
Jst sem pa takooooooo žalostna, da sploh ne pridem do sapeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sploh ne dojamem, da mi je umrl dedekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ravnokar sem izvedelauser posted image user posted image user posted image user posted image ...najbolj mi je hudo, ker je imel 12. maja rojstni dan in ga zmeraj pokličem in mu čestitem( sem namreč zelo navezana na njega in mojo omo) zdej sem papozabilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 3297
19.5.2008 11:03:13   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Jst sem pa takooooooo žalostna, da sploh ne pridem do sapeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sploh ne dojamem, da mi je umrl dedekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ravnokar sem izvedelauser posted image user posted image user posted image user posted image ...najbolj mi je hudo, ker je imel 12. maja rojstni dan in ga zmeraj pokličem in mu čestitem( sem namreč zelo navezana na njega in mojo omo) zdej sem papozabilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje sožalje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
19.5.2008 11:11:47   
April
sožalje poopsikauser posted image  
kaj pa je bilo, starostuser posted image  

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
19.5.2008 11:14:54   
Sisy
Poopsika-user posted image user posted image user posted image  tako hudo mi je zate...Grozno,človek na take stvari nikoli ni pripravljen...Pa še prejle ko sva govorile si bila tok dobre volje zdej pa ta šok...Moje sožalje....user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?