Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica veš kak se mi smiliš, to je že pa res skoraj nehumano saj vem da maš že dost vsakega ki pametuje, ampak pri nas je se stanje začelo izboljševat, ko je moj hodil k njemu ( prakticirala sma v petek in soboto ponoči, da se je moj potem naspal ). Jaz sem šla vsake tri ure k njemu, ker bi lahko bil lačen, vmes pa je moj hodo - se je Luka res ful drl, da nisma nič spala, pa v dnevno si ga je nesel, da sta se družla, je pa zdaj vsako noč boljše,...malo se me je odvadil danes pa je celo prespal Saj danes ponoči je na koncu šel on, ker jaz nisem šla. Problem je, da se pri njemu nikakor ne umiri, ker samo čaka, kdaj bom jaz prišla. No danes je pomagalo, saj sem mu že nekajkrat rekla, pa ni glih navdušen, predvsem zato, ker se res ne umiri. Bova videla, upam, da bo hotel še kdaj it pa da bo pomagalo. Dobro jutro za začetek... Talika sam potem ko ga je tvoj umiril je pa spal 3 ure... Tko da bi tudi pomoje moral tvoj na delo ponoči... Žal... Sej verjetno bo kak dan kriza ker bbo tebe čakal, potem bno pa vidu da mu ni spasa in bo spal... Vsaj po tri ure skupi če je že recimo potem lačen... To je bilo sedaj prvič, da ga je umiril, ne vem kako mu je ratalo, saj ta mali je moral bit že čisto fertik od utrujenosti. Upam, da bo moj za, da probava to. Itak ima spanja preveč, vedno reče, ko mu rečem, če greva ob 22h spat. Pa lačen tudi ni bil, ker se je potem zjutraj dojil ene 3 minute, pa ni jedel vsaj 4 ure.