kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Jutro! Jaz sem pa čisto povožena, sem spala celih 5 ur. Tole spanje v svoji sobici je bilo katastrofalno. No da vam poročam bolj natančno, ker sem si kar pisala, drugače itak vse pozabim. 18:45-22:15 (3,5h) spanje brez zbujanja 22:15-22:45 (0,5h) uspavanje (na rokah, v posteljici, nisem ga pa hotela dojit) 22:45-23:00 (15 min) spanje 23:00-23:20 (20 min) dojenje + uspavanje 23:20-23:35 (15 min) spanje 23:35-23:45 (10 min) uspavanje 23:45-2:35 (1h 50 min) spanje 2:35-4:30 (2h) uspavanje + dojenje + uspavanje 4:30-7:30 (3h) spanje No ob 4h sem mislila, da je zaspal in sem šla v posteljo. Čez 2 minuti se je spet zbudil in potem sem obupala, ter ga pustila jokat . Jokal je ene 10 min, potem pa je moj vstal in ga miril in je nato ob 4:30 zaspal ter potem spal do 7:30. No jaz sem se pa še zbudila ob 6h, ko se je moj oblačil za v službo, ker mora sedaj to delati v spalnici in spet nisem takoj nazaj zaspala. No tako je bilo. Bom probala še jutri, samo ne vem, če bom sploh zmogla. Pa sploh ni fora v dojenju, ker tudi po dojenju ni hotel nazaj zaspat, je pa res, da ga dojenje malo umiri in je večja verjetnost, da prej zaspi. No jaz sem hotela doseči, da bi spal v svoji posteljici in se dojil bolj malokrat. veš kak se mi smiliš, to je že pa res skoraj nehumano saj vem da maš že dost vsakega ki pametuje, ampak pri nas je se stanje začelo izboljševat, ko je moj hodil k njemu ( prakticirala sma v petek in soboto ponoči, da se je moj potem naspal ). Jaz sem šla vsake tri ure k njemu, ker bi lahko bil lačen, vmes pa je moj hodo - se je Luka res ful drl, da nisma nič spala, pa v dnevno si ga je nesel, da sta se družla, je pa zdaj vsako noč boljše,...malo se me je odvadil danes pa je celo prespal
|