Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 21:28:32
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy sploh ni fora v formatu...kva sm blond ej....na konc je treba namest uporabi potrdi kliknt.... sej ne boš verjela,ampak resnično sem gledala točno ta avatar, da ga dam gor itaq pol te je pa tvoj premamil ne Jst sm pa za tvojga pomislila: OMG a si predstaulaš da dam to gor...Kaj si bojo o men mislile? da maš dobr smisel za humor in da počneš to kar počnemo vsi ja sej...sam loh bi pa kdo tole narobe dojel...sej veš.... se pa strinjam z napisanim
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 21:30:02
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy če sem iskrena tut mene že tole ne-plazenje mal psihira...Ma se mi zdi da v zadnjem času nismo nič napredoval...Sam leži al pa sedi...Še obrača se ne če ni reees nujno... Je pa res da lepo sedi,motorika v rokicah se mi zdi tut okej...Samo bolj ko jo spodbujam k plazenju bolj benti in se upira... sestrična od Mie je stara 1 leto in dva tedna in se je končno začela plazit...tako mal....sicer pa naredi tudi sama že ene tri korake....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 21:30:53
|
|
|
|
Anonimen
|
ma sem si hotla dat en ful luškan avatarček zdej pa kr ne gre
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 21:31:03
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi prvič, okrog dveh ne...jo samo pobožam, pa zaspi nazaj....tam okrog petih zjutraj pa se tako joče...da jo vzamem k sebi in nič ne pomaga kot da jo priklopim. Kolikokrat se pa Mark zbudi ej sploh ne vem, najmanj 10x, pa je večinoma kar pri meni, pa se skoz zbuja in joka in noče nazaj zaspat, potem pa ga skoz na joško dajem, da bi ja zaspal bomo videla kaj bo danes, ko je v svoji sobici
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 21:31:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: Sisy če sem iskrena tut mene že tole ne-plazenje mal psihira...Ma se mi zdi da v zadnjem času nismo nič napredoval...Sam leži al pa sedi...Še obrača se ne če ni reees nujno... Je pa res da lepo sedi,motorika v rokicah se mi zdi tut okej...Samo bolj ko jo spodbujam k plazenju bolj benti in se upira... sestrična od Mie je stara 1 leto in dva tedna in se je končno začela plazit...tako mal....sicer pa naredi tudi sama že ene tri korake.... ti pa res znaš lepo potolažiti
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 21:31:50
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Rivi prvič, okrog dveh ne...jo samo pobožam, pa zaspi nazaj....tam okrog petih zjutraj pa se tako joče...da jo vzamem k sebi in nič ne pomaga kot da jo priklopim. Kolikokrat se pa Mark zbudi ej sploh ne vem, najmanj 10x, pa je večinoma kar pri meni, pa se skoz zbuja in joka in noče nazaj zaspat, potem pa ga skoz na joško dajem, da bi ja zaspal bomo videla kaj bo danes, ko je v svoji sobici hm....upam, da bo šlo. držim pesti
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 21:33:32
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Rivi prvič, okrog dveh ne...jo samo pobožam, pa zaspi nazaj....tam okrog petih zjutraj pa se tako joče...da jo vzamem k sebi in nič ne pomaga kot da jo priklopim. Kolikokrat se pa Mark zbudi ej sploh ne vem, najmanj 10x, pa je večinoma kar pri meni, pa se skoz zbuja in joka in noče nazaj zaspat, potem pa ga skoz na joško dajem, da bi ja zaspal bomo videla kaj bo danes, ko je v svoji sobici hm....upam, da bo šlo. držim pesti hvala , pa grem raje kar spat
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 21:36:08
|
|
|
|
abc100
|
Sem že zadnjič uprašala, če slučajno katera ve kakšen lep verz za mojo sestrično ki se ženi. Na dekliščini ji bomo dale album z našimi slikcami, zraven bo pa en verz. Res vas prosim, da poveste če veste kakšnega lepega.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 21:44:37
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: Sisy če sem iskrena tut mene že tole ne-plazenje mal psihira...Ma se mi zdi da v zadnjem času nismo nič napredoval...Sam leži al pa sedi...Še obrača se ne če ni reees nujno... Je pa res da lepo sedi,motorika v rokicah se mi zdi tut okej...Samo bolj ko jo spodbujam k plazenju bolj benti in se upira... sestrična od Mie je stara 1 leto in dva tedna in se je končno začela plazit...tako mal....sicer pa naredi tudi sama že ene tri korake.... ti pa res znaš lepo potolažiti res ja Rivi-kaj pa je do enega leta,samo sedela al kako?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 21:48:06
|
|
|
|
Anonimen
|
prosim ,če mi lahko katera pove zakaj je moj avatar tolk spacan...pa tak mi je leeeeeeeep šit sem zdej zatežila s tem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 22:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej je lep oziroma si lepa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 22:10:38
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: Sisy če sem iskrena tut mene že tole ne-plazenje mal psihira...Ma se mi zdi da v zadnjem času nismo nič napredoval...Sam leži al pa sedi...Še obrača se ne če ni reees nujno... Je pa res da lepo sedi,motorika v rokicah se mi zdi tut okej...Samo bolj ko jo spodbujam k plazenju bolj benti in se upira... sestrična od Mie je stara 1 leto in dva tedna in se je končno začela plazit...tako mal....sicer pa naredi tudi sama že ene tri korake.... ti pa res znaš lepo potolažiti res ja Rivi-kaj pa je do enega leta,samo sedela al kako? točno tako... pa se včasih potegnila gor v stajici in stala.....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 22:11:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Sej je lep oziroma si lepa ja hvala ...hvala bogu da ni blo zdele nobene aktivne ker bi misle da sem z lune padla ...mi je tolk slikc ušeč pa sem mal igračkam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 22:13:17
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** Sej je lep oziroma si lepa ja hvala ...hvala bogu da ni blo zdele nobene aktivne ker bi misle da sem z lune padla ...mi je tolk slikc ušeč pa sem mal igračkam Smo vidl ja, kako so se noge menale.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 22:14:20
|
|
|
|
abc100
|
Zakaj pa men noče nobena pomagat? In to že večkrat.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 22:15:21
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Zakaj pa men noče nobena pomagat? In to že večkrat. jaz pa res ne vem... a si kej google čekirala, "misli" pa to?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 22:16:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej res,a vam pokažem kako sem se uštimala pri frizerju?Oziroma me je potem ona še mal namazela in frizuro spedenala.Poopsika jaz ti jo priporočam.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 22:17:28
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Zakaj pa men noče nobena pomagat? In to že večkrat. jaz pa res ne vem... a si kej google čekirala, "misli" pa to? Ma tok sem brez idej, sploh ne vem, al nej kot prijatelski verz, al kot čestitko ob poroki. Čist sem zmedena, pa mudi se že.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 22:17:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Zakaj pa men noče nobena pomagat? In to že večkrat. Jaz drugače zelo dobro sestavljam rime in podobno ampak ne poznam te punce da bi šlo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 22:18:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Zakaj pa men noče nobena pomagat? In to že večkrat. jaz pa res ne vem... a si kej google čekirala, "misli" pa to? Ma tok sem brez idej, sploh ne vem, al nej kot prijatelski verz, al kot čestitko ob poroki. Čist sem zmedena, pa mudi se že. Mal bolj natančno povej kaj misliš oziroma si predstavljaš.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 22:18:52
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Sej res,a vam pokažem kako sem se uštimala pri frizerju?Oziroma me je potem ona še mal namazela in frizuro spedenala.Poopsika jaz ti jo priporočam. dej dej!!!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 22:19:02
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Zakaj pa men noče nobena pomagat? In to že večkrat. Jaz drugače zelo dobro sestavljam rime in podobno ampak ne poznam te punce da bi šlo. Kakšen lep življenski verz bi bilo pomoje še najbolš. Ma sej ne vem.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 22:20:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Sej res,a vam pokažem kako sem se uštimala pri frizerju?Oziroma me je potem ona še mal namazela in frizuro spedenala.Poopsika jaz ti jo priporočam. jaaaaaaaa pokaži
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 22:21:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Abc pismo....ne vem....A to boste dale punce k ste skup gor rasle al kako?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 18.5.2008 22:21:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** Sej res,a vam pokažem kako sem se uštimala pri frizerju?Oziroma me je potem ona še mal namazela in frizuro spedenala.Poopsika jaz ti jo priporočam. jaaaaaaaa pokaži Sam ne se smejat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?