|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
19.5.2008 7:13:28   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image

Ura je 7.11 jst sem pa že vse spedenalauser posted image ..itak če sem pa od 5.30 pokoncuser posted image . Zdej pa pijem kavico, jem piškote, Tjaška se igra...luštn je, luštnuser posted image

Abc, si že našla kak verz? Jst mam tud dekliščino, naslednji vikenduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3251
19.5.2008 7:29:31   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Ura je 7.11 jst sem pa že vse spedenalauser posted image ..itak če sem pa od 5.30 pokoncuser posted image . Zdej pa pijem kavico, jem piškote, Tjaška se igra...luštn je, luštnuser posted image

Abc, si že našla kak verz? Jst mam tud dekliščino, naslednji vikenduser posted image

Dobro jutro!

Ne, verza še nisem najdla. Sem pa uni punci k to rihta mail poslala, naj mi bolj natančno pove kaj mormo poslat.

JAnez pa še spi. Učeri smo bli pri prjatlih na obisku in je šel skor ob 9 spat.

Dones mam pa dost letanja okol. Z jernejom greva na davčno, ker so se zmoril. Pa za štipendijo grem pogledat, ker so mi samo 2 eur nakazal namest 180.user posted image
Pa Janeza morva it slikat, pa dat osebno delat.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
19.5.2008 7:39:15   
kawasakica
midva sma se pa pred pol ure vstala - je Luka spal celo nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj pa potuje po dnevni in natikujeuser posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
19.5.2008 7:39:28   
Anonimen
Vodja dekliščine, če ji lahko tko rečemuser posted image ( sestra od neveste) nam je vsem povabljenkam dala tiskat posebne majce z enakimi napisiuser posted image njej pa tudi ampak drugačen napis...Rezerviran imamo bowling in pa mizo v Asu...Skupaj smo dale denar in je  organiaztorka kupila par daril( za poročno nočuser posted image ) in ta darilo bo skrila po restavracijah trgovinah( se more še zmernt) in nevesta bo morala v lov po darila. Da ga dejansko lahko dobi mora odgovarjati na vprašanja..tko no, mal jo bomo mučleuser posted image .

A si kej pogooglala za verze?

Uuud anes pa imate opravkeuser posted image . Jst sem Tjaši mesec nazaj uredila osebno, sej ful hitro dobiš..3 dni smo samo čakal.

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 3254
19.5.2008 7:40:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

midva sma se pa pred pol ure vstala - je Luka spal celo nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Lukauser posted image user posted image user posted image Vidiš mami, samo Tjaša je mogla pridet na obisk pa je Lukiju mal povedla kako je fajn če celo noč spiš, da lahko potem cel dan mamici nagajašuser posted image

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3255
19.5.2008 8:07:29   
kawasakica

Bravo Lukauser posted image user posted image user posted image Vidiš mami, samo Tjaša je mogla pridet na obisk pa je Lukiju mal povedla kako je fajn če celo noč spiš, da lahko potem cel dan mamici nagajašuser posted image

jutri jo bom celo polubčkala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
19.5.2008 8:11:36   
Talika19
Jutro!user posted image

Jaz sem pa čisto povožena, sem spala celih 5 ur.user posted image user posted image user posted image Tole spanje v svoji sobici je bilo katastrofalno.user posted image
No da vam poročam bolj natančno, ker sem si kar pisala, drugače itak vse pozabim.

18:45-22:15  (3,5h)    spanje brez zbujanja
22:15-22:45  (0,5h)    uspavanje (na rokah, v posteljici, nisem ga pa hotela dojit)
22:45-23:00  (15 min) spanje
23:00-23:20  (20 min) dojenje + uspavanje
23:20-23:35  (15 min) spanje
23:35-23:45  (10 min) uspavanje
23:45-2:35    (1h 50 min) spanje
2:35-4:30   (2h)    uspavanje + dojenje + uspavanje
4:30-7:30    (3h)   spanje

No ob 4h sem mislila, da je zaspal in sem šla v posteljo. Čez 2 minuti se je spet zbudil in potem sem obupala, ter ga pustila jokatuser posted image . Jokal je ene 10 min, potem pa je moj vstal in ga miril in je nato ob 4:30 zaspal ter potem spal do 7:30.
No jaz sem se pa še zbudila ob 6h, ko se je moj oblačil za v službo, ker mora sedaj to delati v spalnici in spet nisem takoj nazaj zaspala.user posted image
No tako je bilo. Bom probala še jutri, samo ne vem, če bom sploh zmogla.

Pa sploh ni fora v dojenju, ker tudi po dojenju ni hotel nazaj zaspat, je pa res, da ga dojenje malo umiri in je večja verjetnost, da prej zaspi.
No jaz sem hotela doseči, da bi spal v svoji posteljici in se dojil bolj malokrat.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
19.5.2008 8:12:07   
Talika19

Bravo Lukec!!user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 3258
19.5.2008 8:12:33   
Talika19

A bo Marku tudi kaj takega lepega povedala?user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
19.5.2008 8:14:41   
Talika19
No pa še to sem pozabila povedat, da med uspavanjem skoraj skozi joka, malo se umiri, mislim, da je že zaspal, pa spet začne jokat. Pa tudi v naročju se ni hotel umirit.

Zbudil se je pa ful dobre volje in zdej je tudi tako.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
19.5.2008 8:18:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

A bo Marku tudi kaj takega lepega povedala?user posted image user posted image

bo, bo...evo jutriuser posted image . Bosta imela z Markom eno onrk pogovor in verjamem, da bo uspelouser posted image .

Drugače pa Talika, res respect...user posted image Kako te občudujem, da si tako potrpežljiva( no sej vem da drugače itak ne gre) in da se tako močno trudiš...Naj se končno uredi tole vaše spanje, resnično bi ti tolk privoščila, da bi lahko spala v kosu 8 ur brez zbujanja!!

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3261
19.5.2008 8:18:41   
Anonimen

jutri jo bom celo polubčkala

user posted image jst pa Lukija in njegove lepe laskeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3262
19.5.2008 8:22:00   
Petjana

No pa še to sem pozabila povedat, da med uspavanjem skoraj skozi joka, malo se umiri, mislim, da je že zaspal, pa spet začne jokat. Pa tudi v naročju se ni hotel umirit.

kaj pa če  njega res kaj matra.mislim na kakšno prebavo .se spomnim je ena mami pred meseci pisala o podobnih težavah kot ti in so potem ugotovili,da ga napenja.je pa tudi čez dan slabo spal.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
19.5.2008 8:26:19   
Petjana
mislim da je bilo oktobra...brala pa sem na mon-u. če bom imela kaj miru bom probala poiskati.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
19.5.2008 8:28:11   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: janana

kaj pa če  njega res kaj matra.mislim na kakšno prebavo .se spomnim je ena mami pred meseci pisala o podobnih težavah kot ti in so potem ugotovili,da ga napenja.je pa tudi čez dan slabo spal.

Saj jaz tudi mislim, da nekaj mora biti. Po eni strani bi si mislila, da hoče k meni v posteljo, ampak se potem tudi pri meni ful zbuja, tako, da potem res ne vem.
Čeprav je zadnje čase imel že kar v redu prebavo edino zdej 2 dni ima pa bolj tekoče sluzasto blato.user posted image
Kaj pa naj naredim?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
19.5.2008 8:28:50   
Talika19

mislim da je bilo oktobra...brala pa sem na mon-u. če bom imela kaj miru bom probala poiskati.

ni se treba matrat user posted image , bomo že preživeli

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
19.5.2008 8:51:29   
Petjana

Saj jaz tudi mislim, da nekaj mora biti. Po eni strani bi si mislila, da hoče k meni v posteljo, ampak se potem tudi pri meni ful zbuja, tako, da potem res ne vem.
Čeprav je zadnje čase imel že kar v redu prebavo edino zdej 2 dni imAZ a pa bolj tekoče sluzasto blato.user posted image
Kaj pa naj naredim?

JAZ bi rekla pediatru če ga lahko da na preiskave....uz trebuha in alergološke teste.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
19.5.2008 8:58:47   
Talika19

Čeprav je zadnje čase imel že kar v redu prebavo edino zdej 2 dni imAZ a pa bolj tekoče sluzasto blato.user posted image
Kaj pa naj naredim?

JAZ bi rekla pediatru če ga lahko da na preiskave....uz trebuha in alergološke teste.

No saj imamo naslednji teden posvetovalnico, pa ji bom to omenila. Hvala!

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
19.5.2008 9:05:37   
Petjana
lej tole sem našla.....sicer nisem iskala tega,ampak je podobno.
http://med.over.net/forum5/read.php?46,4221668

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
19.5.2008 9:07:25   
kawasakica

Jutro!user posted image

Jaz sem pa čisto povožena, sem spala celih 5 ur.user posted image user posted image user posted image Tole spanje v svoji sobici je bilo katastrofalno.user posted image
No da vam poročam bolj natančno, ker sem si kar pisala, drugače itak vse pozabim.

18:45-22:15  (3,5h)    spanje brez zbujanja
22:15-22:45  (0,5h)    uspavanje (na rokah, v posteljici, nisem ga pa hotela dojit)
22:45-23:00  (15 min) spanje
23:00-23:20  (20 min) dojenje + uspavanje
23:20-23:35  (15 min) spanje
23:35-23:45  (10 min) uspavanje
23:45-2:35    (1h 50 min) spanje
2:35-4:30   (2h)    uspavanje + dojenje + uspavanje
4:30-7:30    (3h)   spanje

No ob 4h sem mislila, da je zaspal in sem šla v posteljo. Čez 2 minuti se je spet zbudil in potem sem obupala, ter ga pustila jokatuser posted image . Jokal je ene 10 min, potem pa je moj vstal in ga miril in je nato ob 4:30 zaspal ter potem spal do 7:30.
No jaz sem se pa še zbudila ob 6h, ko se je moj oblačil za v službo, ker mora sedaj to delati v spalnici in spet nisem takoj nazaj zaspala.user posted image
No tako je bilo. Bom probala še jutri, samo ne vem, če bom sploh zmogla.

Pa sploh ni fora v dojenju, ker tudi po dojenju ni hotel nazaj zaspat, je pa res, da ga dojenje malo umiri in je večja verjetnost, da prej zaspi.
No jaz sem hotela doseči, da bi spal v svoji posteljici in se dojil bolj malokrat.

veš kak se mi smiliš, to je že pa res skoraj nehumanouser posted image
saj vem da maš že dost vsakega ki pametuje, ampak pri nas je se stanje začelo izboljševat, ko je moj hodil k njemu ( prakticirala sma v petek in soboto ponoči, da se je moj potem naspal ). Jaz sem šla vsake tri ure k njemu, ker bi lahko bil lačen, vmes pa je moj hodo - se je Luka res ful drl, da nisma nič spala, pa v dnevno si ga je nesel, da sta se družla, je pa zdaj vsako noč boljše,...malo se me je odvadiluser posted image  danes pa je celo prespaluser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
19.5.2008 9:15:42   
Talika19

saj vem da maš že dost vsakega ki pametuje, ampak pri nas je se stanje začelo izboljševat, ko je moj hodil k njemu ( prakticirala sma v petek in soboto ponoči, da se je moj potem naspal ). Jaz sem šla vsake tri ure k njemu, ker bi lahko bil lačen, vmes pa je moj hodo - se je Luka res ful drl, da nisma nič spala, pa v dnevno si ga je nesel, da sta se družla, je pa zdaj vsako noč boljše,...malo se me je odvadiluser posted image  danes pa je celo prespaluser posted image

Saj danes ponoči je na koncu šel on, ker jaz nisem šla. Problem je, da se pri njemu nikakor ne umiri, ker samo čaka, kdaj bom jaz prišla. No danes je pomagalo, saj sem mu že nekajkrat rekla, pa ni glih navdušen, predvsem zato, ker se res ne umiri. Bova videla, upam, da bo hotel še kdaj it pa da bo pomagalo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 3271
19.5.2008 9:20:20   
tikca
Antilopa kje v Postojni je Supernova?? A se reče tistmu kjer je Pikapolonica, Takko, DM, Sport2000...? Vem kje je BC, pa kje je Spar, sam za Supernovo pa še nisem slišala? Pa vidla sem, da se Mercator gradi.
Tell me more pleaseuser posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
19.5.2008 9:24:39   
Antigona

Saj danes ponoči je na koncu šel on, ker jaz nisem šla. Problem je, da se pri njemu nikakor ne umiri, ker samo čaka, kdaj bom jaz prišla. No danes je pomagalo, saj sem mu že nekajkrat rekla, pa ni glih navdušen, predvsem zato, ker se res ne umiri. Bova videla, upam, da bo hotel še kdaj it pa da bo pomagalo.

Dobro jutro za začetek...
Talika sam potem ko ga je tvoj umiril je pa spal 3 ure... Tko da bi tudi pomoje moral tvoj na delo ponoči... Žal... Sej verjetno bo kak dan kriza ker bbo tebe čakal, potem bno pa vidu da mu ni spasa in bo spal... Vsaj po tri ure skupi če je že recimo potem lačen...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
19.5.2008 9:28:20   
Anonimen

Talika lahko da ga res kaj matra lahko je pa samo zoprnija.Z Mašo sva se od 2-5-tih igrale v dnevni pol sem mogla pa v službouser posted image
Nič ni pomagalo.Če bi bili v hiši bi jo v sobo zaprla pa nej se dere.Smrkla,tolkrat mi je že navsezgodaj živc dvignlauser posted image

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3274
19.5.2008 9:37:40   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Talika lahko da ga res kaj matra lahko je pa samo zoprnija.Z Mašo sva se od 2-5-tih igrale v dnevni pol sem mogla pa v službouser posted image
Nič ni pomagalo.Če bi bili v hiši bi jo v sobo zaprla pa nej se dere.Smrkla,tolkrat mi je že navsezgodaj živc dvignlauser posted image

No saj on tudi sredi noči ko se doji, gleda z odprtimi očmi naokrog in kaže s prstom.user posted image  On bi bil najbolj vesel, če bi se kaj dogajalo tudi sredi noči, samo jaz se ne pustim.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?