|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
19.5.2008 19:13:43   
Anonimen
Hvala resnično vsem za tolažbo in sožaljeuser posted image .

Sisy, hvala za pogovoruser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3376
19.5.2008 19:25:37   
abc100
V nedeljo imamo krst. Kupila sem mu črne hlače, zgoraj pa bo imel svetlo srajčko. Sedaj pa rabim črne čevlčke, pa ne vem, kam nej grem pogledat. V cicibanu jih nimajo.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
19.5.2008 19:53:50   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Tin pa že od včeraj zvečer je tečen k muha, pa vročino ma od včer skoz okol 37-38. A je možno da bodo končno zobki, pa ma zarad tega vročino?? Da jih še mi končno9 dočakamo.

April, jaz mu že kuham mlečni riž, pa gres, na kravjem mleku

Zalenka, zakaj men noče odpret tvojga bloga?

ja to ti pa težko povem. Nimam pojma. Res je da je malo bolj požrešen in se na počasni liniji zna precej dolgo vse nalagat. Kaj ti pa napiše?

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
19.5.2008 20:03:28   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

V nedeljo imamo krst. Kupila sem mu črne hlače, zgoraj pa bo imel svetlo srajčko. Sedaj pa rabim črne čevlčke, pa ne vem, kam nej grem pogledat. V cicibanu jih nimajo.

Kupi mu rajši modre ( moje mnenje)...ne vem če se kje dobijo otroški črni čeveljčkiuser posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
19.5.2008 20:05:40   
Talika19

Pojdi pogledat v H&M, po mojem bi jih tam lahko imeli. Mislim, da so enkrat imeli take črnobele supergice.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
19.5.2008 21:04:05   
zalenka
no kje pa ste vse danes. nikjer nobene. BB-ja je konec user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
19.5.2008 21:04:35   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Kupi mu rajši modre ( moje mnenje)...ne vem če se kje dobijo otroški črni čeveljčkiuser posted image

Ma men mal smešn zgleda modre čevlčke na črne hlače. Ker so bolj elegantne hlače, sem mislna, da bi blo dobr tud kakšne lepe črne čevle.

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
19.5.2008 21:08:53   
zalenka
nč grem pa spat. vsaj enkrat mal prej. me zobje tolk bolijo da itak ne vem kolk bom sploh lahko spala.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
19.5.2008 21:11:29   
Talika19
Jaz sem tukaj, vendar bolj pri dispoziciji kot na RR.user posted image  
Zalenka, upam, da te čimprej neha bolet, to mora bit ful zoprno. Meni sta najhujši bolečini bolečina zoba in glavobol.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
19.5.2008 21:17:48   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Zalenka, upam, da te čimprej neha bolet, to mora bit ful zoprno. Meni sta najhujši bolečini bolečina zoba in glavobol.user posted image

talika ful si pridna da delaš na dispoziciji, jest sem svoj mag zenkrat čist pospravla. bo že. časa z nitko ne bom mogla nikol nadomestit, un magisterij bom pa že enkrat spacala. čez 2 let me ne bo noben prašal kdaj in kako sm ga nardila. pa noben ne bo nikol vidu da sm med porodniško to delala. ma komu na čast ej user posted image user posted image user posted image

zobool in glavobol sta tud men najhujši bolečini. bo že. upam res da čimprej mine, ker me prov res fejst boli.

no zdej pa res nočka

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
19.5.2008 21:25:03   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

talika ful si pridna da delaš na dispoziciji, jest sem svoj mag zenkrat čist pospravla. bo že. časa z nitko ne bom mogla nikol nadomestit, un magisterij bom pa že enkrat spacala. čez 2 let me ne bo noben prašal kdaj in kako sm ga nardila. pa noben ne bo nikol vidu da sm med porodniško to delala. ma komu na čast ej user posted image user posted image user posted image

saj se strinjam s teboj, zato jaz tako počasi delam na tem, ker pišem samo zvečer ali pač takrat ko Marka dam mojemu, da se jaz malo spočijemuser posted image , tako, da Mark zaradi dispozicije ne čuti nobenega pomanjkanja

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
19.5.2008 21:33:10   
birdy
Zalenka, kok časa ti je pa kri tekla po puljenju? Men še zmer mal teče, tko občasno... Zdej me je pa strah da ni kej narobeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
19.5.2008 21:40:52   
mony5
Poopsika moje sožalje user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
19.5.2008 21:48:54   
mony5
Zoja se zahvaljuje za čestitke user posted image user posted image user posted image

jst sem tudi čist v p...., ker je mami bolna zdej pa zvem, da je še babica full bolna............. kr neki, že cel večer samo jokam............bom šla počasi kar spat

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
19.5.2008 21:54:54   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

Zoja se zahvaljuje za čestitke user posted image user posted image user posted image

jst sem tudi čist v p...., ker je mami bolna zdej pa zvem, da je še babica full bolna............. kr neki, že cel večer samo jokam............bom šla počasi kar spat

bogica, običajno se res vse nabere na kup user posted image
saj bo vse ok, samo pozitivno misli, Zoja te takšno potrebuje user posted image user posted image
pa čestitke ob 9 mesecuuser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
19.5.2008 22:13:14   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: April

ja ga nisem posedala, ker ni maral. je kar rito spodnašal. zdaj pa sploh ne zdrži pri miru, gre na vse štiri in akcija naprej...

Neli tud ni marala sedet, jst sem jo posedala, ona pa prec gasa naprej. Veš kok sem se presekirala zarad tega, pomoje me je mela fizioterapevtka prov dost že. Pol se je pa Neli kr naenkrat naučila sedet in je zdej vse o.k.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
19.5.2008 22:13:23   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: janana

No pa še to sem pozabila povedat, da med uspavanjem skoraj skozi joka, malo se umiri, mislim, da je že zaspal, pa spet začne jokat. Pa tudi v naročju se ni hotel umirit.

Zbudil se je pa ful dobre volje in zdej je tudi tako.

kaj pa če  njega res kaj matra.mislim na kakšno prebavo .se spomnim je ena mami pred meseci pisala o podobnih težavah kot ti in so potem ugotovili,da ga napenja.je pa tudi čez dan slabo spal.

Saj jaz tudi mislim, da nekaj mora biti. Po eni strani bi si mislila, da hoče k meni v posteljo, ampak se potem tudi pri meni ful zbuja, tako, da potem res ne vem.
Čeprav je zadnje čase imel že kar v redu prebavo edino zdej 2 dni ima pa bolj tekoče sluzasto blato.user posted image
Kaj pa naj naredim?

Talika, lahko je sicer res da ga recimo prebava daje. Sam to kar ti opisuješ mam tud jst z Neli, no sem mela, zdej je (precej) bolje. Prej je pa zaspala na joški, sem jo dala v pojsteljico, se je zbudila po maksimum eni uri, sem jo dala nazaj na jošk, je zaspala, pol smo se pa zbujal vsake pol ure.
Nazadnje mi je pa prekipel in sem šla po isti metodi kot Pajaca delat. Moram rečt da je naše spanje ful boljše, zaspi mi zdej v roku pet minut (razen zdele v Smledniku ne, ker ni bila taprava pojstla) in spi prvo spanje vsaj tri ure, pol se pa tud zbuja tko na ene dve-tri ure.Aja, s tem da prvič ko se zbudi gre v najino pojstlo. Ko bo mel pa moj dopust bomo pa še to skinl, pa seveda nočno dojenje.
Hočem rečt, da če hočeš da se vsaj mal izboljša boš mogla neki najdt in na tem vztrajat.  WSam nam se je ful obnesel vse skup.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
19.5.2008 22:36:42   
*lenc@*
sem zdele za sestanek v šoli pripravljala in vidim, da niste ble skor nič na RRuser posted image , saj na novem delu pa niste ne?user posted image user posted image

no, ju3 se vidimo, poopsie lepo, da prideš, tud men bi pasal ven it med ljudi... mony tebi pa tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
19.5.2008 22:45:42   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Poopsie, če boš hotla kdaj kam ven in ne boš mela nobenga, sem ti na razpolago... Še zdaj se spomnm, kak mi je bilo ob smrti babice k je bla cel življenje z nami.

Joj lenča, kok mi tole velik pomeni, res hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image .Enkrat bova res mogle it kam na kak vinčekuser posted image ali sokec.

kadarkoliuser posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
20.5.2008 7:43:38   
Anonimen

Poopsika moje sožalje user posted image user posted image user posted image

Hvala monyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Pa upam, da bosta tvoja babica in mami kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
  Neposredna povezava do sporočila: 3395
20.5.2008 7:45:42   
Anonimen
Jutro
user posted image

Se mi je kar zdelo, da bom prvauser posted image . Sej veste, tale noč je bila bolj težka...slabo sem spala in zjutraj sem vstala že ob 5. 30( moja lumpa je spala do 7huser posted image user posted image , kar je prav dosežekuser posted image ) in sem spet pospravljala, pa lase sem si oprala, pa pripravila torbo, uglavnem nekaj , da si zapolnim čas.

Vreme je prav turobno ampak jst sem vesela, da se danes vidimo...komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image Me bo prav razvedrilouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3396
20.5.2008 7:46:18   
abc100
Jutro punce!

Verza še nisem najdla.

Pri dohodnini so se zmotil pri prijateljici, tako da res ne dobim.

V trgovino moram po čevelčke, ampak dežuje.

Pa na pošto moram, ker sem dobila priporočeno pismo(bančno kartico). Pa še pritožbo na zavrnjen vrtec moram oddat.

Kje se pa dones dobite?

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
20.5.2008 7:46:45   
saskija

user posted image user posted image user posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
20.5.2008 7:47:46   
Anonimen

Jutro punce!

Verza še nisem najdla.

Pri dohodnini so se zmotil pri prijateljici, tako da res ne dobim.

V trgovino moram po čevelčke, ampak dežuje.

Pa na pošto moram, ker sem dobila priporočeno pismo(bančno kartico). Pa še pritožbo na zavrnjen vrtec moram oddat.

Kje se pa dones dobite?

abc ti pa imaš opravkovuser posted image

dobimo se v Supernoviuser posted image

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 3399
20.5.2008 7:59:18   
kawasakica
Luka je dans bil že pred 6 gor - verjetno ime tremo.user posted image
Je pa ful tečko, se vidi da je vremenščekuser posted image  ful je že zaspan, ga moram še vsaj eno uro animirat, drugače bom mela veselico do LJ

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?