Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 9:32:24
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika sisy, hvala pa hvala za včeraj , ker si me poslušala z veseljem,vedno
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 9:35:09
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Hvala Sisy ...saj potem ko vidiš, da nisi sam je lažje. Men je P rekla da bo glih tako vse osvojila, sam je Eva tak karakter na izi-če ne gre, se sploh ne potrudi. Sara je ista...V roke vzame le tiste igrače ki so na dosegu...Da bi se pa "premaknila" da bi prišla do njih to pa ne....In tudi meni je fizioterapevtka rekla da garantira da bo tudi Sara shodila ker včasih sem tok obupana da imam občutek kot da ne bo... al pa da bo fuul pozno...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 9:35:18
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: janana IZVIRNO SPOROČILO: janana antigona...daj še meni eno petjino slikco za avatar prosim. pa če lahko na ziga26@volja.net Sem ti poslala... Pa da se ne boste spraševale kako to, slikice za avatarje sem poslala tistim, ki so slikice tudi naročile. Da ne bo kake zamere... Kdaj pa bojo slikce? Sej se nič ne mudi, samo vprašam. Upam, da še ta teden. Ga bom mal prganjala... Drgač pa drug teden da bomo šli lahko še na sprehod in na tist pir . Ta teden je itak vreme bolj u pi
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 9:37:58
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Zalenka, kok časa ti je pa kri tekla po puljenju? Men še zmer mal teče, tko občasno... Zdej me je pa strah da ni kej narobe men kri ful mal časa. notr mam rano čist lepo, sam prehladila sm si celo spodnjo stran ful. na začetku kuj k mi je spulu je reku nej z vso silo ugriznem u un tampon k ti da in nej držim čimbolj 1 uro. pa sm držala 2 uri in je res pol čist zaustavlo krvavitev. menda pa da lahko kak dan ali dva še mal priteče kri. kako se sicer počutiš? t eboli? a ti je dal antibiotik?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 9:39:02
|
|
|
|
April
|
sisy, tole s porodniško je pa super. Še cel september boš doma. Ti svetujem, da letos fajn morje izkoristiš, ker potem so ful manj bolni, eč so velik na morju. A je še ktera dala vlogo?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 9:40:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Hvala Sisy ...saj potem ko vidiš, da nisi sam je lažje. Men je P rekla da bo glih tako vse osvojila, sam je Eva tak karakter na izi-če ne gre, se sploh ne potrudi. Sara je ista...V roke vzame le tiste igrače ki so na dosegu...Da bi se pa "premaknila" da bi prišla do njih to pa ne....In tudi meni je fizioterapevtka rekla da garantira da bo tudi Sara shodila ker včasih sem tok obupana da imam občutek kot da ne bo... al pa da bo fuul pozno... sisy te razumem ampak jst sem prepričana, da bo Sarči lepo shodila kot vsak otroček . Je pač bolj u izi, zakaj bi se matrala če ima pa mamico za to ...Sej Tjaša je bila ista... Boš vidla kmalu se bomo pogovarjale kako je blo včasih luštn k še niso hodil
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 9:40:19
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Dobro jutro! Jaz sem pa tako vesela, ker je bila čisto drugačna noč od včeraj. Mark je spal celo noč v svoji sobici. Sicer se je nekajkrat zbudil (23:30, 3:15), pa sem ga samo podojila, dala v posteljico in je spal naprej. Edino od 4:15 do 4:45 se je 3x zbudil, pa sem ga potem tretjič podojila (prej samo pobožala), pa je spal do 7:30. Zaspal pa je ob 20:15. Sem se kar naspala, ker tisto vstajanja za 5 minut mi sploh ni krize, pa še takoj sem nazaj zaspala. super super, sm ful vesela za vas talika. upam da se sedaj samo še izboljšuje. mogoče pa pali o da je v svoji sobici. vztrajaj aja pa jutro sm pozabla rečt. mia vse naj naj, mamica peci torto nitka se je danes zbudila šele ob 8h (spat je šla pa ob 19.10). bla je dobre volje, popila je pa 30ml mleka in ni šanse da bi še kaj. navadno zjutraj spije 270ml. pojma nimam kaj jo daje. sliči mi a na tisto ko je začela štrajkat na mleku in smo moral začet z GH. ne vem a bova zdej morali tud jutranjo flašo skenslat. ker edino ta je še ostala.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 9:40:41
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Imam eno vprašanje -koliko je v mejah normale hemoglobin za naše otročke? Rivi......... razpon je kar velik (ta podatek je za starost 6m do 2 let) .....cca 120, (+/- 15)......
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 9:40:56
|
|
|
|
Sisy
|
pa še ceu oktober tut sej bi bila več na morju pa mi nekak ni da bi bila sama s tamalo na morju
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 9:41:08
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Sisy tvoje 4 slikice so v galeriji na najini strani tako da si jih lahko tam pogledaš in izbereš (slikice od 11-14). Skupinsko dobiš pa za povrh ... Jst bom kr vse 4 vzela ker bog ve kdaj bom spet prišla do tok lepih slikic Edino na tamalo sem jezna ker je na dveh fotkah tok sitna A to maš že tut razvite al kako? Dej sporoči TRR Ne nimam razvitih, jih boš dobila ko se naslednjič vidmo, drgač se bove pa sam zarad tega zmenle. Pa ne rabiš nakazovat, boš dala ko dobiš in nič prej...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 9:41:26
|
|
|
|
April
|
saskija, a danes ne greš nč v hrib, ko je slabo vreme? Kam si pa šla na začetni tečaj nordijske hoje? A to tist, k cindi organizira? Jaz grem konec maja na en 2 km test, da vidm v kakšnem stanju sem. A se mi ktera pridruži?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 9:42:05
|
|
|
|
Rivi
|
Mia in mamica se zahvaljujeta za čestitke.....uf....že devet mesecev kako čas hitro teče.........
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 9:42:33
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Hvala Sisy ...saj potem ko vidiš, da nisi sam je lažje. Men je P rekla da bo glih tako vse osvojila, sam je Eva tak karakter na izi-če ne gre, se sploh ne potrudi. Sara je ista...V roke vzame le tiste igrače ki so na dosegu...Da bi se pa "premaknila" da bi prišla do njih to pa ne....In tudi meni je fizioterapevtka rekla da garantira da bo tudi Sara shodila ker včasih sem tok obupana da imam občutek kot da ne bo... al pa da bo fuul pozno... sisy te razumem ampak jst sem prepričana, da bo Sarči lepo shodila kot vsak otroček . Je pač bolj u izi, zakaj bi se matrala če ima pa mamico za to ...Sej Tjaša je bila ista... Boš vidla kmalu se bomo pogovarjale kako je blo včasih luštn k še niso hodil ja sej nikol nam ni prav an. ampak sisy jaz te tud razumem. tud jaz mam na čase slabe trenutke in se sekiram za to. poopsika a si ti td dala vlogo? ker mava mogoče podoben primer pa me zanima. sisy zelo dobr dopis si napisala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 9:43:07
|
|
|
|
April
|
mia, a že kaj več papaš?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 9:43:25
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: April ojla, jaz sem pa žalostna , ker ima pikec spet vročino. je že zvečer bilo hudo za zaspat. sem upala, da zjutraj ne bo več, a imaa še vedno 38. mogoče je reakcija na včerajšne ceplenje ali pa spet viroza. pa imela sem namen pridt v supernovo, sploh da še kawasakico spoznam. lepo se imejte. mogoče je res od cepljenja...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 9:44:02
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Sisy tvoje 4 slikice so v galeriji na najini strani tako da si jih lahko tam pogledaš in izbereš (slikice od 11-14). Skupinsko dobiš pa za povrh ... Jst bom kr vse 4 vzela ker bog ve kdaj bom spet prišla do tok lepih slikic Edino na tamalo sem jezna ker je na dveh fotkah tok sitna A to maš že tut razvite al kako? Dej sporoči TRR Ne nimam razvitih, jih boš dobila ko se naslednjič vidmo, drgač se bove pa sam zarad tega zmenle. Pa ne rabiš nakazovat, boš dala ko dobiš in nič prej... ok
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 9:44:27
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Imam eno vprašanje -koliko je v mejah normale hemoglobin za naše otročke? Rivi......... razpon je kar velik (ta podatek je za starost 6m do 2 let) .....cca 120, (+/- 15)...... Hvala Eva je imela 109 in je dobila sirup-ki pa se mi zdi, da jo zapira.....ji ga sedaj ene 3dni ne bom dala, pa bomo videli.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 9:44:53
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi Mia in mamica se zahvaljujeta za čestitke.....uf....že devet mesecev kako čas hitro teče......... ful prehitr ...še en let pa bojo že govoril, hodil, lumparije špičl...no saj to eni že sedaj
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 9:45:20
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: April mia, a že kaj več papaš? jaaaaaaaaaa za zajtrk celi dve žlički jabolka in sliv:))))) drugače pa, sem pozabila napisat težo in velikost Mie iz posvetovalnice pri 9m: 8670 g in 70,5 cm..... tako da....ni več pri tavečjih in ta težjih avgustovčkah
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 9:47:02
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Imam eno vprašanje -koliko je v mejah normale hemoglobin za naše otročke? Rivi......... razpon je kar velik (ta podatek je za starost 6m do 2 let) .....cca 120, (+/- 15)...... Hvala Eva je imela 109 in je dobila sirup-ki pa se mi zdi, da jo zapira.....ji ga sedaj ene 3dni ne bom dala, pa bomo videli. železo hmmmmm.....pri taki vrednosti..? (ta sirup lahko zapira....)
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 9:47:15
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: April ojla, jaz sem pa žalostna , ker ima pikec spet vročino. je že zvečer bilo hudo za zaspat. sem upala, da zjutraj ne bo več, a imaa še vedno 38. mogoče je reakcija na včerajšne ceplenje ali pa spet viroza. pa imela sem namen pridt v supernovo, sploh da še kawasakico spoznam. lepo se imejte. mogoče je res od cepljenja... veš kok je siten. sploh noče zaspat. sem se z p pogovarjala prejle,pa ej rekla naj ga pripeljem, če bo kaj slabše. svečko sem mu dala, vročina je padla, sam sitkan je pa še zmeraj.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 9:49:09
|
|
|
|
Sisy
|
sej ne da se vtikujem v prehrano vaših malčkov ampak a to je kul da pr 9-ih mesecih tok mal GH jejo? Čist tko me zanima, iz firbca...Pa da nau ker kej zamerla...Sam firbec me matra ker mam skos občutek da je pr njihovi velikosti in teži ki jo imajo sedaj mlek kr mal premalo....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 9:50:34
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika lenča, kakšen avatar men je tud kar!!! si napravljena že, kdja pride kawasakica k teb? lina že spi , se zbudi in v LJ. Supernova ne? Midva tudi prideva. Lenča, lahko greve skupaj. vaju pridem iskat? k jo dam sam v lupino... k jo mam že nastavljeno koj k se zbudi...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 9:52:05
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy sej ne da se vtikujem v prehrano vaših malčkov ampak a to je kul da pr 9-ih mesecih tok mal GH jejo? Čist tko me zanima, iz firbca...Pa da nau ker kej zamerla...Sam firbec me matra ker mam skos občutek da je pr njihovi velikosti in teži ki jo imajo sedaj mlek kr mal premalo.... ja, ja, ziher ciljaš na Mio in Jaškota sej vedno več papata.....sam...eni otroci pač niso veliki jedci..., tudi, če se jim hrano ponudi ko naj bi bili lačni.... Sej Mia proti večeru malo več poje....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 9:54:05
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy sej ne da se vtikujem v prehrano vaših malčkov ampak a to je kul da pr 9-ih mesecih tok mal GH jejo? Čist tko me zanima, iz firbca...Pa da nau ker kej zamerla...Sam firbec me matra ker mam skos občutek da je pr njihovi velikosti in teži ki jo imajo sedaj mlek kr mal premalo.... Sisy pri nas pa jemo že skoraj vse se JAkcu tudi fajn pozna , je že skoraj 90% vključen v našo skupno prehrano . Pri nas je še minimalno stvari, ki jih ni jedel: svinjina, jagode, beljak (kot tak sam), fižol, zelje drugo vse je. Se pa tudi še doji.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtecPreden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?