Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 11:00:48
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka no neki me pa še posebej zanima. paprika in paradižnik pa kumare - a mora to vse počakat do 1 leta???? Papriko in kumare je že jedla, paradajz pa še ne. Pa pe paradajza po ne vem kakšnem čudnem naklučju ni jedla. Sam kumare pa papriko je na primer jedla v rižoti, same pa še ne. Aja, ne lažem, tud samo je že jedla.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 11:00:49
|
|
|
|
April
|
zalenka, teletino jaz že dajem...sicer ne samega mesa, ker ne mara, ampak juhco skuham. Jaz mislim, da lahko zdaj že kosilo jedo z nami. Jaz sem včeraj krompirjev golaž skuhala (čebula, krompir, začimbe), pa bi mu dala tud to za jest, če bi hotel. Al pa zadnjič je imela tašča grah v omaki, pa pečen krompir, pa sem mu tud ponudila.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 11:05:19
|
|
|
|
April
|
antiolopa, a maš kaj pametnega ugledanga iz amerike? jaz danes že čakam na eno pošiljo od tm. nisem zdrava, če vsak emsec kaj prek neta ne naročim. Zdaj ene čevlje ogledujem.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 11:18:55
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: April Jaz mu dam res že skoraj vse, sam da bi se kam premaknilo. Včeraj je še burek lizal. anita je pa včeraj prvi obliznila sladoled - sm jedla toma in je tolk gledala pa sm ji dala za obliznit. no pol sm mogla kr stran, drugač bi mi vse pojedla. pa nisem hotla dat - ne ne toma pa ne dam. ta je samo zame sm škrt ane? saj kmal več ne boš mogla tako umaknit...kar še uživej sama v sladoledu ...na ice so pa vsi mahnjeni. to je bla prva hrana, ki jo je beno pojedel več kot par žlic naenkrat. ne ne, sladoled bom pa kr neki časa še šparala sam zase
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 11:21:09
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: April zalenka, teletino jaz že dajem...sicer ne samega mesa, ker ne mara, ampak juhco skuham. Jaz mislim, da lahko zdaj že kosilo jedo z nami. Jaz sem včeraj krompirjev golaž skuhala (čebula, krompir, začimbe), pa bi mu dala tud to za jest, če bi hotel. Al pa zadnjič je imela tašča grah v omaki, pa pečen krompir, pa sem mu tud ponudila. madoniš, jaz pa res zaostajam. torej paprika, kumare in celo čebula že. ma neč zdej bom pa jest tud mal manj začela komplicirat. zdej vidim da res mal kompliciram, pa se mi prej ni zdel tko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 11:22:48
|
|
|
|
zalenka
|
pa pol npr porovo rižoto tud bi lahko. kaj pa od začimb že uporabljate? ker est še nič kak peteršiljček, drobnjaček to bi lahko ane? kaj pa ingver, bazilika, šetraj, origano, cimet, majaron ????
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 11:25:36
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: zalenka no neki me pa še posebej zanima. paprika in paradižnik pa kumare - a mora to vse počakat do 1 leta???? Papriko in kumare je že jedla, paradajz pa še ne. Pa pe paradajza po ne vem kakšnem čudnem naklučju ni jedla. Sam kumare pa papriko je na primer jedla v rižoti, same pa še ne. Aja, ne lažem, tud samo je že jedla. jaz zelenjavno rožoto zmeraj naredim na putru. a puter že lahko ane? pol bi dejansko lahko skupaj za vse skuhala. dones bova pa midva makaronflajš. tuki je pa paradajza ful pa čebula tko da ji pa ne bom upala kr naenkrat tolk novga. nitka bo pa kr standard - kuhana zelenjavca
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 11:26:47
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: April antiolopa, a maš kaj pametnega ugledanga iz amerike? jaz danes že čakam na eno pošiljo od tm. nisem zdrava, če vsak emsec kaj prek neta ne naročim. Zdaj ene čevlje ogledujem. Ne jaz... moja sestra... pa bi raje plačala 2x poštnino kot 1x carino jaz drugače raje kupujem v Sloveniji... Daj povej, kje gledaš čevlje... sem v soboto menda vse trgovine s čevlji pregledala, da bi našla kaj za svoj izbirčen okus
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 11:27:43
|
|
|
|
zalenka
|
vidim da sem čist sama. zdej lahko pa monologe špilam a že kofetkate kaj. sej za druzga kot kaj tazga al pa ležanje dans res ni. pri nas lije že od zjutraj na ful. ampak na vrtu je pa vse tako pognalo ko je zalilo. sam na žalost tud plevel
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 11:28:44
|
|
|
|
zalenka
|
aha antilopa pa si me prehitela. prej ko sem gledala pa ni blo še nobene
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 11:32:24
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: April Jaz mu dam res že skoraj vse, sam da bi se kam premaknilo. Včeraj je še burek lizal. anita je pa včeraj prvi obliznila sladoled - sm jedla toma in je tolk gledala pa sm ji dala za obliznit. no pol sm mogla kr stran, drugač bi mi vse pojedla. pa nisem hotla dat - ne ne toma pa ne dam. ta je samo zame sm škrt ane? saj kmal več ne boš mogla tako umaknit...kar še uživej sama v sladoledu ...na ice so pa vsi mahnjeni. to je bla prva hrana, ki jo je beno pojedel več kot par žlic naenkrat. ne ne, sladoled bom pa kr neki časa še šparala sam zase Lina ga pa do drugega leta sploh ni hotela... očitno je bil premrzel zdaj pa... ne vprašaj
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 11:34:38
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka pa pol npr porovo rižoto tud bi lahko. kaj pa od začimb že uporabljate? ker est še nič kak peteršiljček, drobnjaček to bi lahko ane? kaj pa ingver, bazilika, šetraj, origano, cimet, majaron ???? vse to ...pa cimet je sploh ok,,,saj ga tud velik kašic vsebuje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 11:35:17
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka jaz zelenjavno rožoto zmeraj naredim na putru. a puter že lahko ane? pol bi dejansko lahko skupaj za vse skuhala. dones bova pa midva makaronflajš. tuki je pa paradajza ful pa čebula tko da ji pa ne bom upala kr naenkrat tolk novga. nitka bo pa kr standard - kuhana zelenjavca Zalenka, dosti manj škodljivo (oz celo zdravo) je kokosovo olje ali mast... dobiš pa jo tudi v Mercatorju - sicer ni poceni, ampak pri meni to niti ne igra vloge - bolj mi je pomembno zdravje
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 11:37:03
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: April antiolopa, a maš kaj pametnega ugledanga iz amerike? jaz danes že čakam na eno pošiljo od tm. nisem zdrava, če vsak emsec kaj prek neta ne naročim. Zdaj ene čevlje ogledujem. Ne jaz... moja sestra... pa bi raje plačala 2x poštnino kot 1x carino jaz drugače raje kupujem v Sloveniji... Daj povej, kje gledaš čevlje... sem v soboto menda vse trgovine s čevlji pregledala, da bi našla kaj za svoj izbirčen okus ene camperce si ogledujem, take čist klasik črne s 5 cm peto...sam so ene 130 pa potem še vegetarian shoes -ful fajn so eni modeli, me zanima, če se dobr nosjo. so mi tud ene čist klasične všeč.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 11:39:04
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: zalenka jaz zelenjavno rožoto zmeraj naredim na putru. a puter že lahko ane? pol bi dejansko lahko skupaj za vse skuhala. dones bova pa midva makaronflajš. tuki je pa paradajza ful pa čebula tko da ji pa ne bom upala kr naenkrat tolk novga. nitka bo pa kr standard - kuhana zelenjavca Zalenka, dosti manj škodljivo (oz celo zdravo) je kokosovo olje ali mast... dobiš pa jo tudi v Mercatorju - sicer ni poceni, ampak pri meni to niti ne igra vloge - bolj mi je pomembno zdravje saj ni drago...tista kokos fett v ploščicah v merkatorju je nekaj vewč kot 1 evro. meni je fajn. ena bio v lončku je pa res kar 4 evre.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 11:39:24
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: April antiolopa, a maš kaj pametnega ugledanga iz amerike? jaz danes že čakam na eno pošiljo od tm. nisem zdrava, če vsak emsec kaj prek neta ne naročim. Zdaj ene čevlje ogledujem. Ne jaz... moja sestra... pa bi raje plačala 2x poštnino kot 1x carino jaz drugače raje kupujem v Sloveniji... Daj povej, kje gledaš čevlje... sem v soboto menda vse trgovine s čevlji pregledala, da bi našla kaj za svoj izbirčen okus ene camperce si ogledujem, take čist klasik črne s 5 cm peto...sam so ene 130 pa potem še vegetarian shoes -ful fajn so eni modeli, me zanima, če se dobr nosjo. so mi tud ene čist klasične všeč. a daš link, prosim lepo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 11:41:16
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: April saj ni drago...tista kokos fett v ploščicah v merkatorju je nekaj vewč kot 1 evro. meni je fajn. ena bio v lončku je pa res kar 4 evre. ja, bio je dražje, pa tudi embalaža mi je boljša... tisti v ploščicah razpada in nikakor ga ne morem nazaj zapakirat . tisti 4 € je najcenejši, se mi zdi, da sta druga dva še skoraj 1x več
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 11:41:24
|
|
|
|
April
|
jaz tud čedalje več na kokosu kuham. olivca pa za dodajanje, ne kuhanje.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 11:42:43
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: April saj ni drago...tista kokos fett v ploščicah v merkatorju je nekaj vewč kot 1 evro. meni je fajn. ena bio v lončku je pa res kar 4 evre. ja, bio je dražje, pa tudi embalaža mi je boljša... tisti v ploščicah razpada in nikakor ga ne morem nazaj zapakirat . tisti 4 € je najcenejši, se mi zdi, da sta druga dva še skoraj 1x več v kalčku jo imajo kar v škafih, po liter... pa tud 16v evrov
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 11:46:55
|
|
|
|
April
|
http://www.vegetarian-shoes.co.uk/default.aspx modeli so bolj klasika, men so sam dvoje všeč, je pa zanimiva ideja www.camper.com ....tle bi pa lahk kr zbirala...ene so sigurno moje, jih bom šla pa kar v trgovino kupit
< Sporočilo je popravil April -- 20.5.2008 11:48:17 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 11:49:47
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: zalenka jaz zelenjavno rožoto zmeraj naredim na putru. a puter že lahko ane? pol bi dejansko lahko skupaj za vse skuhala. dones bova pa midva makaronflajš. tuki je pa paradajza ful pa čebula tko da ji pa ne bom upala kr naenkrat tolk novga. nitka bo pa kr standard - kuhana zelenjavca Zalenka, dosti manj škodljivo (oz celo zdravo) je kokosovo olje ali mast... dobiš pa jo tudi v Mercatorju - sicer ni poceni, ampak pri meni to niti ne igra vloge - bolj mi je pomembno zdravje ja saj kokosovo maščobo poznam. sam a tud za naše mladičke je to ok. ne vem pa kakšna bi bila rižota na temu, jaz sem to uporabila samo za slaščice.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 11:54:45
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: April http://www.vegetarian-shoes.co.uk/default.aspx modeli so bolj klasika, men so sam dvoje všeč, je pa zanimiva ideja www.camper.com ....tle bi pa lahk kr zbirala...ene so sigurno moje, jih bom šla pa kar v trgovino kupit o, hvala... moram malo pošnjofat
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 11:56:13
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka ja saj kokosovo maščobo poznam. sam a tud za naše mladičke je to ok. ne vem pa kakšna bi bila rižota na temu, jaz sem to uporabila samo za slaščice. ne vem, kakšnega okusa si navajena, ampak jaz ne zaznam, da bi bilo kaj slabše ali boljše. verjetno bi bilo bolj čutiti prehod iz svinjske masti na olivno olje
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 12:06:59
|
|
|
|
April
|
zalenka, men je fajn...jaz sem za vikend osliče gor ocvrla, pa se sploh en čuti razlike. Včasih sem pa sam na olivnem kuhala. sicer pa, ko si že vprašala. jaz mislim, da ful kompliciraš glede nitkine prehrane. ampak ne jemlji tega grdo, ker te občudujem, da greš po regelcih in počas uvajaš. Ke je prav, da se počas začenja, ne pa da organizem že od začetka posiljujemo z vsem, kar lahko še počaka.In bi jaška z veseljem zaupala teb v oskrbo. Ampak mislim, da zdaj-pri 9 mescih pa res lahko več ali manj daješ tisto kar vidva jesta. Do enega leta se izogibaj samo znanim alergenom. Nekateri so pri 10 m že v vrtcu, tam imajo pa tud vse že na emniju. Skratka, do sedaj si anredila vse kar si lahko. Zdaj pa začnite uživat v skupnih kosilih. Pa ne čakaj, da ti p pove kaj lahko in kaj ne. Saj veš vsak po svoje pove, eni pa celo pozabjo. Kar sem jaz do sedaj od jaškove p slišala...bi bil še zmeraj an rižku, bananci, korenčku
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 12:08:18
|
|
|
|
April
|
zakaj pa vidve nista v supernovi?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtecPreden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?