|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
20.5.2008 11:00:48   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

no neki me pa še posebej zanima. paprika in paradižnik pa kumare - a mora to vse počakat do 1 leta????

Papriko in kumare je že jedla, paradajz pa še ne. Pa pe paradajza po ne vem kakšnem čudnem naklučju ni jedla. Sam kumare pa papriko je na primer jedla v rižoti, same pa še ne. Aja, ne lažem, tud samo je že jedla.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
20.5.2008 11:00:49   
April
zalenka, teletino jaz že dajem...sicer ne samega mesa, ker ne mara, ampak juhco skuham. Jaz mislim, da lahko zdaj že kosilo jedo z nami. Jaz sem včeraj krompirjev golaž skuhala (čebula, krompir, začimbe), pa bi mu dala tud to za jest, če bi hotel. Al pa zadnjič je imela tašča grah v omaki, pa pečen krompir, pa sem mu tud ponudila.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
20.5.2008 11:05:19   
April
antiolopa, a maš kaj pametnega ugledanga iz amerike?user posted image

jaz danes že čakam na eno pošiljo od tm. nisem zdrava, če vsak emsec kaj prek neta ne naročim. Zdaj ene čevlje ogledujem.user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
20.5.2008 11:18:55   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: April

Jaz mu dam res že skoraj vse, sam da bi se kam premaknilo.user posted image  Včeraj je še burek lizal.user posted image

anita je pa včeraj prvi obliznila sladoled - sm jedla toma in je tolk gledala pa sm ji dala za obliznit. no pol sm mogla kr stran, drugač bi mi vse pojedla. pa nisem hotla dat - ne ne toma pa ne dam. ta je samo zame user posted image user posted image user posted image

sm škrt ane? user posted image user posted image user posted image

saj kmal več ne boš mogla tako umaknit...kar še uživej sama v sladoleduuser posted image ...na ice so pa vsi mahnjeni. to je bla prva hrana, ki jo je beno pojedel več kot par žlic naenkrat.

ne ne, sladoled bom pa kr neki časa še šparala sam zase user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
20.5.2008 11:21:09   
zalenka

zalenka, teletino jaz že dajem...sicer ne samega mesa, ker ne mara, ampak juhco skuham. Jaz mislim, da lahko zdaj že kosilo jedo z nami. Jaz sem včeraj krompirjev golaž skuhala (čebula, krompir, začimbe), pa bi mu dala tud to za jest, če bi hotel. Al pa zadnjič je imela tašča grah v omaki, pa pečen krompir, pa sem mu tud ponudila.

madoniš, jaz pa res zaostajam.

torej paprika, kumare in celo čebula že.

ma neč zdej bom pa jest tud mal manj začela komplicirat. zdej vidim da res mal kompliciram, pa se mi prej ni zdel tko user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
20.5.2008 11:22:48   
zalenka
pa pol npr porovo rižoto tud bi lahko.

kaj pa od začimb že uporabljate? ker est še nič

kak peteršiljček, drobnjaček to bi lahko ane?

kaj pa ingver, bazilika, šetraj, origano, cimet, majaron ????

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
20.5.2008 11:25:36   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

no neki me pa še posebej zanima. paprika in paradižnik pa kumare - a mora to vse počakat do 1 leta????

Papriko in kumare je že jedla, paradajz pa še ne. Pa pe paradajza po ne vem kakšnem čudnem naklučju ni jedla. Sam kumare pa papriko je na primer jedla v rižoti, same pa še ne. Aja, ne lažem, tud samo je že jedla.

jaz zelenjavno rožoto zmeraj naredim na putru. a puter že lahko ane?

pol bi dejansko lahko skupaj za vse skuhala.

dones bova pa midva makaronflajš. tuki je pa paradajza ful pa čebula tko da ji pa ne bom upala kr naenkrat tolk novga.

nitka bo pa kr standard - kuhana zelenjavca

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
20.5.2008 11:26:47   
Antilopa

jaz danes že čakam na eno pošiljo od tm. nisem zdrava, če vsak emsec kaj prek neta ne naročim. Zdaj ene čevlje ogledujem.user posted image

Ne jaz... moja sestra... pa bi raje plačala 2x poštnino kot 1x carino  user posted image   jaz drugače raje kupujem v Sloveniji...

Daj povej, kje gledaš čevlje... sem v soboto menda vse trgovine s čevlji pregledala, da bi našla kaj za svoj izbirčen okus user posted image user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
20.5.2008 11:27:43   
zalenka
vidim da sem čist sama. zdej lahko pa monologe špilam user posted image user posted image user posted image

a že kofetkate kaj. sej za druzga kot kaj tazga al pa ležanje dans res ni. pri nas lije že od zjutraj na ful.

ampak na vrtu je pa vse tako pognalo ko je zalilo. sam na žalost tud plevel user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
20.5.2008 11:28:44   
zalenka
aha antilopa pa si me prehitela. prej ko sem gledala pa ni blo še nobene user posted image

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
20.5.2008 11:32:24   
Antilopa

Jaz mu dam res že skoraj vse, sam da bi se kam premaknilo.user posted image  Včeraj je še burek lizal.user posted image

anita je pa včeraj prvi obliznila sladoled - sm jedla toma in je tolk gledala pa sm ji dala za obliznit. no pol sm mogla kr stran, drugač bi mi vse pojedla. pa nisem hotla dat - ne ne toma pa ne dam. ta je samo zame user posted image user posted image user posted image

sm škrt ane? user posted image user posted image user posted image

saj kmal več ne boš mogla tako umaknit...kar še uživej sama v sladoleduuser posted image ...na ice so pa vsi mahnjeni. to je bla prva hrana, ki jo je beno pojedel več kot par žlic naenkrat.

ne ne, sladoled bom pa kr neki časa še šparala sam zase user posted image user posted image user posted image

Lina ga pa do drugega leta sploh ni hotela... očitno je bil premrzel  user posted image   zdaj pa... ne vprašaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
20.5.2008 11:34:38   
April

pa pol npr porovo rižoto tud bi lahko.

kaj pa od začimb že uporabljate? ker est še nič

kak peteršiljček, drobnjaček to bi lahko ane?

kaj pa ingver, bazilika, šetraj, origano, cimet, majaron ????

vse touser posted image ...pa cimet je sploh ok,,,saj ga tud velik kašic vsebuje

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
20.5.2008 11:35:17   
Antilopa

dones bova pa midva makaronflajš. tuki je pa paradajza ful pa čebula tko da ji pa ne bom upala kr naenkrat tolk novga.

Zalenka, dosti manj škodljivo (oz celo zdravo) je kokosovo olje ali mast... dobiš pa jo tudi v Mercatorju - sicer ni poceni, ampak pri meni to niti ne igra vloge - bolj mi je pomembno zdravje user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
20.5.2008 11:37:03   
April
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

Ne jaz... moja sestra... pa bi raje plačala 2x poštnino kot 1x carino  user posted image   jaz drugače raje kupujem v Sloveniji...

Daj povej, kje gledaš čevlje... sem v soboto menda vse trgovine s čevlji pregledala, da bi našla kaj za svoj izbirčen okus user posted image user posted image

ene camperce si ogledujem, take čist klasik črne s 5 cm peto...sam so ene 130user posted image
pa potem še vegetarian shoes -ful fajn so eni modeli, me zanima, če se dobr nosjo. so mi tud ene čist klasične všeč.

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
20.5.2008 11:39:04   
April

Zalenka, dosti manj škodljivo (oz celo zdravo) je kokosovo olje ali mast... dobiš pa jo tudi v Mercatorju - sicer ni poceni, ampak pri meni to niti ne igra vloge - bolj mi je pomembno zdravje user posted image

saj ni drago...tista kokos fett v ploščicah v merkatorju je nekaj vewč kot 1 evro. meni je fajn. ena bio v lončku je pa res kar 4 evre.

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
20.5.2008 11:39:24   
Antilopa

ene camperce si ogledujem, take čist klasik črne s 5 cm peto...sam so ene 130user posted image
pa potem še vegetarian shoes -ful fajn so eni modeli, me zanima, če se dobr nosjo. so mi tud ene čist klasične všeč.

a daš link, prosim lepo user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
20.5.2008 11:41:16   
Antilopa

saj ni drago...tista kokos fett v ploščicah v merkatorju je nekaj vewč kot 1 evro. meni je fajn. ena bio v lončku je pa res kar 4 evre.

ja, bio je dražje, pa tudi embalaža mi je boljša... tisti v ploščicah razpada in nikakor ga ne morem nazaj zapakirat user posted image . tisti 4 € je najcenejši, se mi zdi, da sta druga dva še skoraj 1x več user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
20.5.2008 11:41:24   
April
jaz tud čedalje več na kokosu kuham. olivca pa za dodajanje, ne kuhanje.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
20.5.2008 11:42:43   
April

ja, bio je dražje, pa tudi embalaža mi je boljša... tisti v ploščicah razpada in nikakor ga ne morem nazaj zapakirat user posted image . tisti 4 € je najcenejši, se mi zdi, da sta druga dva še skoraj 1x več user posted image

v kalčku jo imajo kar v škafih, po liter...user posted image pa tud 16v evrov

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
20.5.2008 11:46:55   
April

http://www.vegetarian-shoes.co.uk/default.aspx

modeli so bolj klasika, men so sam dvoje všeč, je pa zanimiva ideja

www.camper.com ....tle bi pa lahk kr zbirala...ene so sigurno moje, jih bom šla pa kar v trgovino kupit

< Sporočilo je popravil April -- 20.5.2008 11:48:17 >

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
20.5.2008 11:49:47   
zalenka

ja saj kokosovo maščobo poznam. sam a tud za naše mladičke je to ok. ne vem pa kakšna bi bila rižota na temu, jaz sem to uporabila samo za slaščice.

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
20.5.2008 11:54:45   
Antilopa

http://www.vegetarian-shoes.co.uk/default.aspx

modeli so bolj klasika, men so sam dvoje všeč, je pa zanimiva ideja

www.camper.com ....tle bi pa lahk kr zbirala...ene so sigurno moje, jih bom šla pa kar v trgovino kupit

o, hvala... moram malo pošnjofat user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
20.5.2008 11:56:13   
Antilopa

ja saj kokosovo maščobo poznam. sam a tud za naše mladičke je to ok. ne vem pa kakšna bi bila rižota na temu, jaz sem to uporabila samo za slaščice.

ne vem, kakšnega okusa si navajena, ampak jaz ne zaznam, da bi bilo kaj slabše ali boljše. verjetno bi bilo bolj čutiti prehod iz svinjske masti na olivno olje user posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
20.5.2008 12:06:59   
April
zalenka, men je fajn...jaz sem za vikend osliče gor ocvrla, pa se sploh en čuti razlike. Včasih sem pa sam na olivnem kuhala.

sicer pa, ko si že vprašala.user posted image  jaz mislim, da ful kompliciraš glede nitkine prehrane. ampak ne jemlji tega grdo, ker te občudujem, da greš po regelcih in počas uvajaš.  Ke je prav, da se počas začenja, ne pa da organizem že od začetka posiljujemo z vsem, kar lahko še počaka.In bi jaška z veseljem zaupala teb v oskrbo. Ampak mislim, da zdaj-pri 9 mescih pa res lahko več ali manj daješ tisto kar vidva jesta. Do enega leta se izogibaj samo znanim alergenom. Nekateri so pri 10 m že v vrtcu, tam imajo pa tud vse že na emniju.
Skratka, do sedaj si anredila vse kar si lahko. Zdaj pa začnite uživat v skupnih kosilih. Pa ne čakaj, da ti p pove kaj lahko in kaj ne. Saj veš vsak po svoje pove, eni pa celo pozabjo. Kar sem jaz do sedaj od jaškove p slišala...bi bil še zmeraj an rižku, bananci, korenčkuuser posted image

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
20.5.2008 12:08:18   
April
zakaj pa vidve nista v supernovi?user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?