|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A se kateri kdaj dogaja....
17.2.2005 12:12:54   
nejcko
maruškaD,
seveda pogrešamo metuljčke v želodčku...
Fino bi bilo pa, da bi se spomnile na tiste metuljčke za možmi, ko smo bile še njihova dekleta. Tudi takrat, ko za njimi pobiramo umazane nogavice po stanovanju. Verjetno bi nam bilo veliko lažje, a ne?

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   A se kateri kdaj dogaja....
17.2.2005 12:14:27   
maruškaD
Mogoče. Sej ko se navadiš je to tut OK.

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   A se kateri kdaj dogaja....
17.2.2005 12:48:23   
pika78
Tudi jaz se včasih zalotim, da premišljujem o bivšem - sploh, kadar nama s sedanjim kdaj zaškripa. Takrat razmišljam, da je bil pa prejšnji kar se nekaterih stvari tiče veliko boljši.
Ampak vedno je tako, da gre človek z nekom narazen iz nekega razloga - ki si ga takrat sigurno dobro vedel in razmislil o njem. Potem pa čas dostikrat olepša nekatere stvari oz. človek na slabše pozabi in ima o nekom lepše mnenje.
Bivšega verjetno kar tako iz glave ne boš mogla pregnati, sigurno bo pa sčasoma bolje... Premišljuj pa predvsem o tem, kaj imaš sedaj in koliko ti to pomeni. Ko ti bo šel spet bivši po glavi, pomisli na to, kaj ti takrat, ko sta šla narazen, pri njem ni odgovorjalo. Če si si takrat želela, da gresta narazen, tudi danes ne bi bila srečna z njim (tu materialne stvari žal nič ne pomagajo).
Je pa dostikrat tako (kot so že moje prehodnice napisale), da je na žalost za človeka bolj mikavno to, česar ne more dobiti, kot tisto, kar ima...
LP!


(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   A se kateri kdaj dogaja....
17.2.2005 13:10:04   
Titty
Hvala punce za vse vaše odgovore, ful ste mi pomagale. Upam,da bo dejansko čas naredil svoje,čeprav to upam že dve leti in pol...so dnevi,ko imam čisto mirno dušo in s tem lepo življenje...so pa dnevi,ko pride preteklost tako blizu,da me kar duši - tak je bil tudi današnji dan in me je kar imelo,da bi bivšega poklicala,poslala sms ali kaj podobnega, a kaj ko nebi vedela,kaj naj mu rečem,napišem....zato sem raje pisala tu gor in je res lažje,če na tak način "daš ven". Pa ne zamerit,če bom imela še kak tak dan in bom še malo potežila tu gori...
Lepo se imeje :rozica:

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   A se kateri kdaj dogaja....
17.2.2005 14:29:48   
inga
ti kar "teži" tukaj, to je dost bolj pametno, kot klicat bivšega. bo boljš!

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   A se kateri kdaj dogaja....
18.2.2005 9:55:56   
niki5
Jaz bom samo to rekla.. včasih preteklost idealiziramo in smo ujeti v preteklih občutkih, ki bi se v sedanjosti razblinili.
Že pred kar nekaj leti sem sama podobno čutila in ko sem se soočila s staro ljubeznijo sem spoznala, da to sploh ni več kar je včasih bilo, ampak je samo še stvar preteklosti.

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   A se kateri kdaj dogaja....
18.2.2005 11:37:11   
Anonimen

Hmm.. mislim, da taksna strokovna pomoc ne obstaja. Lahko ti samo napumpajo mozgane, da to ni prav.. pa spet ni prav.. in ni prav.. da mislis na prvega, ce si z drugim.. in s tem dosezejo, da se bos vecno pocutila krivo, ze itak se verjetno, drugace tega ne bi pisala.. ker ze druzba tako cudno deluje, da bi te celo kaksen malo obsodil zaardi tega. Lahko te pripeljejo samo do samoobtozevanja.. kar pa povzroci, da se bos sama sebi zdela grda.. in to je v bistvu samomor po obrokih.

Bolj zdravo bi bilo da se srecata s tenm clovekom in si povesta kar lezi v vama.. in vajin svet bo mnogo lepsi. Nisem pa rekel, da zrusita zdajsne druzine.. samo bodita prijatelja..

V naravi cloveka pac ne gre tko, kot smo se mi razpredlackali.. Tista tako opevana sila, ki ji nekateri recejo ljubezen.. pac ne ve za te nase cudne zadeve, ki se jih gremo v nasih glavah.. in ne glede na vse, gre svojo pot. Po mojih izkusnjah je mozno le eno.. slediti ji.. ker ona tebi ne bo sledila. Zal.. oziroma na sreco. :love:

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO! *** Tjazy

(odgovor članu Titty)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   A se kateri kdaj dogaja....
18.2.2005 12:09:33   
Titty
Tjazy, jaz bi si tudi želela eno srečanje z njim po dobrem letu in pol, vendar on ima zdej eno ljubosumno žensko do skrajnosti, pa pomoje me ne želi več videti, saj sem mu za novo leto in roj.dan poslala sms,pa ni bilo odgovora - niti za moj roj.dan mi ni poslal niti sms-a, tako da sem zanj preteklost,oz. se boji se srečati z mano,saj pomoje si ne želi nobenih stikov več - ker je tako lažje - zato pač jaz ne silim,a misli mi še vedno bežijo tja,kamor nebi smele. Če bi bilo to vsake toliko,ok! ampak bežijo nenehno podnevi in ponoči... sicer pa upam,da bo čas res naredil svoje,skušam držati glavo pokonci :zmeden:,hvala za skrb...

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   A se kateri kdaj dogaja....
18.2.2005 12:35:58   
Anonimen

Noo.. ce ima zdaj ljubosumno zensko. potem ima samo se en razlog vec, da bojo njegovi ventili slej ko prej popustili.
Ce je to res, da si vec ne zeli stikov, ker je to trenutno lazje.. potem je zate res najbolje, da malo pocakas.. ker slej ko prej bo situacija veliko drugacna.. Vecno ne more drzat vdih.. prisel bo izdih.

Do takrat pa imas ti priloznost, da malo sebe poservisiras.. uporabi te misli za to, da ugotovis, zakaj te vlece k njemu?

Tkole pravis.. da misli letijo, tja kamor ne bi smele.. Kdo je dolocil to, kam bi smele in kam ne bi smele leteti misli..?? To je tko, kot da reces soncu, da tvojega soseda pa ne sme obsijati.. Ker je druzba to tako organizirila.. je zdaj vse kar je drugace ocenjeno za narobe.. ampak nic resnega ni tole, da je nekaj prav ali pa narobe.. je le halucinacija.. V resnici samo JE..
Samo v bistvu je res.. ce hoces ziveti zunanji ideal potem zatres sebe.. pades v kolup, ki te slej ko prej naredi shizofrenika, ker ti ustvari 50 razlicnih osebnosti.. in to je to.. Otroci se kaj tako norega ne bi mogli spomniti.. ampak zakaj se ne naucimo od otrok? Vsi jih neki vzgajamo.. ampak resnica pa je taksna, da bi en otrok ta tvoj problem.. z neverjetno lahkoto v trenutku postimal.

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO! *** Tjazy

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO! *** Tjazy

(odgovor članu Titty)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   A se kateri kdaj dogaja....
18.2.2005 20:10:11   
mimica
Ob tem se mi poraja vprašanje zakaj ljudje nismo nikoli srečni s tisim kar imamo. Dobimo tisto kar smo iskali, pa hrepenimo po tistem kar smo imeli. Ni tako kot misliš. Ne bi bila srečna, ne bi živela nasmejana vse dneve, ne bi sedela zvečer ob ognju in ne, ne bi ti povedal,da je šele sedaj spoznal,da te je vedno ljubil,le da tega ni vedel. Bolj verjetno je, da bi bila nesrečna, nesrečna v dno duše. Bodi hvaležna, da imaš dobrega moža, poudarek na dobrem, saj je takšnega zelo težko najti. In ne bi imela otroka, ne takšnega kot ga imaš sedaj in vem, da ne želiš imeti nobenega drugega.
Naredi bilanco, potegni črto in odpri svoje srce ljubezni, ki je tu, ki jo doživljaš, ki ti jo daje dober človek, ki te ljubi. Ko boš odprla srce, boš pozabila, dokler pa se boš sprenevedala ter živela v sanjah pa ne boš nikoli srečna. Tudi, če greš k prvemu ter zaživiš tako kot sanjaš sedaj. Verjemi mi, ne bi bila srečna ! Vso srečo. In pusti preteklost preteklosti.




(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   A se kateri kdaj dogaja....
19.2.2005 19:42:13   
Titty
Samanta, upam,da si si prebrala sporočilo od babu - zelo dobro in zelo resnično...mi je dalo za misliti....vem,da je težko bivšo edino pravo(?) ljubezen pozabiti,iti čez to, ampak če razmišljaš v tej smeri, da bi recimo bila sedaj z njim - a misliš,da se v vseh teh letih ni spremenil do te meje,da sta kot individualni odrasli osebi postala drugačna karakterja in da morda sploh nebi več bila za skupaj, bi se kregala ipd.??? To je zelo možno veš, tako da bo že čas pokazal,zakaj je bilo dobro, da si danes z nekom drugim in ne z njim...usodo si sami krojimo, a vendar je verjetno že nekje zapisana in tako moramo tudi spejeti...na kakšen način jo bomo sprejemali, je pa (kot veš)odvisno od nas samih...

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   A se kateri kdaj dogaja....
21.2.2005 11:28:42   
Anonimen
Babu pravi..
"Ob tem se mi poraja vprašanje zakaj ljudje nismo nikoli srečni s tisim kar imamo."

Tole je zelo zanimiv pojav. In dejansko je tako. Mogoce zato, ker sreca ni odvisna od tega, koliko in kaj imamo?!.. ampak od tega da smo.

Malo sem se zamislil ob tem, ko pravis, da je dobrega moza zelo tezko najti. Hmm?!
Ce pa nisi te srece, da najdes dobrega moza.. kaj pa potem? Izberes najboljse med slabimi?

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO! *** Tjazy

(odgovor članu Titty)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   A se kateri kdaj dogaja....
21.2.2005 21:32:41   
mimica
Ne. Lahko govorim le za sebe, ampak potem sem raje sama. Vem, lažje reči, kot narediti, ampak moramo se imeti dovolj rade, da si privoščimo le najboljše kar mislimo, da je za nas. Pa naj gre to za obleko,stanovanje, prijatelje, moža. Pa ne me narobe razumeti. Ne govorim o najdražjem ali o popolnem, ampak o nečem oz. nekom, ki te osrečuje.
je tako kot si rekla : SVET JE NAREJEN PREPROSTO in je res tak.

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   A se kateri kdaj dogaja....
21.2.2005 21:45:50   
anajmad
Jst sem pred mojim sedanjim možekom imela resno vezo skoraj 4 leta.Tik pred poroko sem bila:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:.Pol sem ga pa pustila.Ko sem bila že v sedanji vezi ta dolgi sva po dveh letih in pol imela malo daljši stik.Sama sem ga poiskala in je res,da dvakrat pogreta župa nikol ni dobra.Čeprav ga srečam vsake toliko časa,mi je še zmeraj malček:zmeden2:nerodno.Čeprav pa vem,da me on nikoli ni prebolel,ker je ločen in se še kr neki lovi.Jst pa......niti ne razmišljam preveč o njemu,mogoče sedaj,ko sem prebrala vaše poste.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   A se kateri kdaj dogaja....
21.2.2005 21:48:58   
Anonimen
Ja, jaz tudi včasih za sekundo pomislim, kako bi bilo, če bi s kakšnim drugim bebcem ostala. Ker so vsi itak bili bebci. Vključno s sedanjim. Ta je še najbolj bebec. In kaj sem potem jaz?

(odgovor članu Titty)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   A se kateri kdaj dogaja....
21.2.2005 22:02:53   
TNT
si že našla odgovor splišni? bi ga rad prebral...

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   A se kateri kdaj dogaja....
21.2.2005 22:04:37   
Anonimen
Evo, še en butelj.

(odgovor članu Titty)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   A se kateri kdaj dogaja....
21.2.2005 22:06:11   
TNT
hmmm
a je zdej to odgovor al nova ugotovitev?

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   A se kateri kdaj dogaja....
21.2.2005 22:22:07   
Anonimen
Ja pa zdej si že dvakrat butelj. A boš še kaj vprašal?

(odgovor članu Titty)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   A se kateri kdaj dogaja....
21.2.2005 22:44:24   
TNT
hmmm
a je zdej to odgovor 1 al odgovor 2 al nova ugotovitev?

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   A se kateri kdaj dogaja....
22.2.2005 8:59:36   
Anonimen
Vse obenem.

(odgovor članu Titty)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?