Azzurra
|
amaya - kolikokrat na dan pa kaka tako driskasto? Daša tudi kaka tako - ko se pokaka, jo moram ponavadi vso umit in čisto vse preoblečt, pa naj bo na riti Pampers, Fixies ali Muller! Ja, ona ponavadi kaka tako ful mehko, skoraj tekoče, na začetku je zelenkasto in nato pride take barve kot je gorčica, diši ne niti malo. Saj se spomneš kako se je pokakala v Udinah?! No, tako je to. Samo če ni glih kakanje non stop, potem ni driska. Jaz bi še počakala, preden bi zagnala paniko - če ne kaka non stop in še posebej če ne bruha - potem bi znalo bit samo prehodno. Zdaj se njim prebava šele uravnava in včasih zna bit kak tak škerco. Če pa misliš, da je kaj narobe, če se tudi obnaša drugače, potem pa pokliči k pediatrinji. Evo, perilo je zlikano - ampak samo tisto od vikenda. To, kar se danes "suši" in kar sem včeraj zvečer pobrala - pa še ne. Ej, to je brez konca in kraja, se mi zdi, da se vrtim v krogu, tega perila ni nikoli konec.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|