Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in
vse vredu, lepo napredujeta. Rodila je 16.5 v MB z CR, teža obeh skoraj enaka 1570 in 1540 g. 10 dni pred porodom je dobila tudi injekcijo za razvoj plučk, tk da HB oba že sama dihata, sta sicer na infuziji, vendar že pijeta tudi mamino mleko po flaški.
. Ko vstajam, moram prav počasi preložiti težo z ene noge na drugo, pa še to komaj, ob opori. Kaj češ, kile naredijo svoje. Moram pa reči, da sedaj vem, zakaj otroci jokajo v spanju, ko rastejo, resnično so to bolečine, ko rasteš. Otroci sicer v višino, jaz pa v širino
.
. tudi jaz imam plajške, pa bom nekaj časa na široko povijala, da bodo prav prišli. Tudi za moj boljši občutek. Prideš jutri?
Vem, da je bilo zapisano v Kolektivni pogodbi za gospodarske dejavnosti, ko je ta še veljala. Zdaj pa je treba to iskat po panožnih kolektivnih pogodbah za posamezne panoge. Pa verjetno imajo določena podjetja to urejeno tudi z internimi akti. Naj vaši možje pobrskajo, kje je to za njih zapisano. Bi blo škoda ne izkoristit, če ti pripada.
kregala, on pa se raje umika, ker se ne želi prepirat, pa me še bolj razkuri. Prav smešna sem sama sebi. No, ko sem v logičnem stanju in vidim vse čisto.
.
za boljšo noč.
? Niti nočem mislit na to.