Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ampak sem optimist. Misla sem, da se mi bojo znaki umirili, pa so se spet pokazale neke slabosti, pa precej boleče joške. 
in stiskam pesti, da bomo vse priplezale do decembra.
Sočustvujem s tabo in držim pesti, da je vse ok
drugače je pa Strahova res v redu, tako da priporočam. Mi je tudi namignila spol, samo še ni točno, tako, da za spol bo treba še mal počakat.
. Glavno pa je seveda, da bo z mojo pikico vse v redu, pa naj stane koliko hoče
.
(nisem bila noseča, pa je vseeno lahko bil prisoten). Tako da kar sestro vprašaj, ga potem, ko si ti že notri, pokličejo skozi druga vrata.
Pojem kakšen lekadol, včeraj sem pa še magnezij kupila, je super za
iz več razlogov (FidiMag 300 + C vitamin).
baje da se lahko vzame Lekadol v nosečnosti, čeprav v navodilih piše da naj se ne bi brez posvetovanja z G.... tako da sem kar lepo trpela cel dan, no danes je malo bolje... Je pa zanimivo, da so me začele vedno bolj mučit slabosti, ko naj bi se že počasi nehalo mene zagrabi in sem danes zjutraj med umivanjem zob
groza!!!
bom vsaj mirna, da je vse tako kot mora biti opravljeno, pa še 2x bom lahko gledala
- sicer
še nisem slišala ampak se ne obremenjujem preveč... naj bi se slišalo od 12.tedna naprej, ene punce slišijo tudi prej tako da me sploh ne skrbi...
pred decembrom še videl kdaj najinega