lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma jaz mislim, da je lunco včeraj prizadela debata o alergijah. Ker ni hotla težit, ampak samo povedat da ko te alergija doleti-šele takrat vidiš kak drek je to! Meni je tko zgledalo, kot da se je skrila . Ne vem, no... Moja hči je imela alergijo in dieto samo 2 meseca, pa se nam je svet postavil na glavo. Ne predstavljam si, kako bi bilo če bi se rodila taka, ker je zelo težko tako živet. Samo, včeraj se mi ni dalo razpredat o tem, da bi debata čimprej šla skoz, ampak se mi zdi, da Lunca pa ni tega zdržala. Ker njen fantek je alergik. Ne nisem se skrila,ampak smo odpeketali od doma,zvečer pa sem bla zmatrana od vožnje in mela noge ko jeti,tako,da sem šla zeo hitro ležat.O alergijah pa tako kot si rekla,dokler te ne doletijo je vse super in ne kompliciraš,ko pa jo spoznaš je ,ampak kot sem rekla,moj namen je bil samo,da napišem,da obstaja tega čedalje več in da se splača bit malo pozoren.Samo dobronamerni nasvet,jaz bi ga bila hvaležna pred petimi leti in bi moj sinek danes mogoče živel normalno živjenje,ne pa polno odrekanja.Nič pa nisem zamerila,vsak ima pravico do svojega mnenja.
|