|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
6.6.2008 15:16:38   
lex
populis jaz te popolnoma razumem. Komaj sem našla rumeno posteljnino z drugimi živalmi kot medvedi (moji se namreč pišejo tako in mi je bilo čisto mimo, da bi bilo vse medvedkasto) user posted image taka je, kupla sem jo pa v BC pred 3 leti prevleko za povšterček pa uporabljam potem namesto pleničke (oz. imam tak mali povšterček ko kašljajo, pa tam gor oblečem

< Sporočilo je popravil lex -- 6.6.2008 15:17:31 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
   [Brisano sporočilo]
6.6.2008 15:16:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1552
6.6.2008 15:17:31   
kenya
lex, hvala za odgovore. Sej jaz tud ne vem, če je malinov čaj imel kaj pri prejšnjem porodu, ampak škodit ne more user posted image  . Grem pa ravno jutri v avstijo v toys-a, pa bom še pogledala za tele potiskane plenice, drugače mi preostane pa še Pikapolonica.  Jaz sem prejšnjič za popek uporabljala samo fiziološko po navodilu babice. No, bom šla še vseeno alkohol nabavit, bo pa mogoče še kaj drugače prav prišel, mogoče kot pri tims user posted image   user posted image   user posted image

Neboglasnica, tvoje dete je pa res že kar veliko.  Meni se zdi, da včasih res mal mimo udarijo pri napovedi teže, samo, če je šla pa 3x preverit, potem bo pa verjetno držalo.

Nobody promised you easy life.

Neposredna povezava do sporočila: 1553
6.6.2008 15:33:39   
tims
Populis, ti kar prišparaj. Pridem. Ribe bi pa tud 3h zjutraj jedla user posted image . A v BC si kaj pogledala? Tam se spomnim, da so imeli komplete (veter+postelnina). In to kar lepe motive. Drugače pa se spomnim, da se je tudi v Nami dalo dobiti zelo lepe postelnine in pa v Bali. Ja, pa Maxi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
6.6.2008 15:36:49   
Blacky30
Sem že doma. Je bil moj bratec tak prijazen in me je peljal do vrtca in potem nazaj. Sva bila takoj doma.

Ja, tudi pri nas smo imeli alkohol za čiščenje popka.

Kako pa izgledajo potiskane plenice? Ima katera kakšno slikico?

Mandljevo olje smo mi uporabljali vsak dan pri negi. Ko ga z pleničko lepo umiješ ali skopaš, ga v celoti po telesu namažeš z mandljevim oljem in ga potem oblečeš. To ti bodo tudi v P pokazali, ko te bodo naučili nego.

Glede noska pa smo mi imeli kremico za nosek, nam jo je pediatrinja priporočala, ker otroci ravno niso vedno ful navdušeni nad kapljicami in je potem jok. Najprej zmočiš košček vate, nato narediš svaljke in s tem počistiš mucke iz noska. Potem pa vzameš to kremico Nisita in jo samo nastaviš k luknjico od noska in stisneš noter, ima tak zelo ozki tulec, potem pa malo stisneš nosek in to je to. Je fajn delovala.

Glede ležalnika niti ni nujno, da boste imele težave, če otroček ni nagnjen k potenju. Morda bo čisto ok deloval, ker za to ceno se ga je res splačalo kupiti. Zdaj je enkrat dražji.user posted image

Neboglasnica, čestitke k obletnici poroke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Zelo lepo od možeka, da se je spomnil na to s tako lepim darilom.
No, za obletnico pa si od g. dobila še darilo, da si izvedela spol!user posted image user posted image user posted image  Ker jaz mislim, da se ni mogla zmotit, potem bi se v moškem spolu. Ker "otrok" je moškega spola.
Pa res je tvoje detece veliko, marička, ti pa res proizvajaš VELIKE otročke.user posted image  No, na koncu se ti še želja uresničila in boš res imela junijsko dete.user posted image

Lunica, ne vem, če ni res kaj na vodi, če ti v P ni bilo nič. Kupi si raje veze navadne vode in jo imej doma v plastenki, pa samo tisto pij.

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
6.6.2008 15:41:24   
neboglasnica
tims, flower, a ne, kok je fino, če imajo drugi velike otročke? No, naj bi bila noseča 35 tednov. Upam, da bom res prej rodila, sicer je pa obljubila, da ne bo pustila, da bo dete pretežko. (sitne muhe mi nagajajo)

populis, skrajni čas, da ti je trebuh zrasel, saj si bila čisto šlang

Hvala vsem za čestitke!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
6.6.2008 15:52:34   
tims
Neboglasnica, ma sej je res kar fino, a niuser posted image ? Jaz sem bila prav ponosna na našga Tima. Sem tam po porodnišnici hodila kot en pav, ker je bil tisti čas največji. Je pa res, da je pa zdaj tak drobižek in med manjšimi v svoji skupini. Samo pri porodu je mogoče težje.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
   [Brisano sporočilo]
6.6.2008 15:53:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1558
6.6.2008 15:57:23   
Tinky
Ciao punce

Danes je bil kar pester dan.
Končno sem dobila odločbo iz CSD za porodniško in paket oz. denar (piše, da bo nakazano 12.6).
Iz občine sva dobila izračun komunalnega prispevka....neverjetnih 1.800 EUR, kar je super, saj sva pričakovala full več. In rešila sva še zadnje malenkosti glede gradbenega dovoljenja, ki naj bi ga dobila do 25. junija.

Sem full full vesela!!!!!

Še vedno pa nimam za ta malega nič pripravljeno.....razen kufra za v porodnišnico user posted image user posted image user posted image . Upam, da bom po 20.6. lahko kej začela, ker me že počasi panika grabi.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1559
   [Brisano sporočilo]
6.6.2008 16:06:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1560
6.6.2008 16:11:48   
frutka_
Razmišljam da bi si kupila tole nosilko za otroka. Mei tai se imenuje. Tukaj lahko pogledate:

http://www.altermama.com/ 

Neposredna povezava do sporočila: 1561
6.6.2008 16:11:52   
Blacky30
Iiiii, to pa so lepe pleničke. Moram kakšno kupit. Hvala, zimska!user posted image

Tak, kosilo je v želodčku, zdaj pa že mažem sladoled. Mnjamii.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1562
   [Brisano sporočilo]
6.6.2008 16:13:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1563
6.6.2008 16:17:50   
lex
Zimska tiste ta prve imamo mi in so fullllllllllll lepe (meni lepše kot in bipe)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 1564
6.6.2008 16:26:41   
Tinky
Zimska, na žalost nimam možnosti pripravit za malega prav nič, ker bo od naslednjega tedna tle cel kažin, namreč se selimo (smo prodali bajto) in moramo stvari selit, nekaj v bajto od mojih in nekaj k moževim staršem.
Če bom rodila prej, bo pa mama poskrbela, da bojo stvari oprane in zlikane, pa še moža imam zato, da kej pomaga user posted image
Na žalost je tako, da je s selitvijo in user posted image prav vse na kupu.

Ah, sej bo.....

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1565
   [Brisano sporočilo]
6.6.2008 16:41:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1566
   [Brisano sporočilo]
6.6.2008 16:55:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1567
6.6.2008 16:58:29   
pety78
Pa v Mullerju tudi imajo te potiskane plenice.

Ali katera ve, kje se da dobiti tisto previjalno podlogo, ki jo je zadnjič ena prilimala in sicer je iz Baby centra, vendar je nimajo ne v Kranju ne v LJ. user posted image

Bi imela pa točno to bež barvo, oziroma barvo kakava.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173667

Neposredna povezava do sporočila: 1568
6.6.2008 17:01:43   
Inigo
pety - mi mamo tut tako. smo jo kupli v MB. ampak že precej časa nazaj. najbolje da jo BC naročiš.

hruška - tut jst bi rabla par stvari iz Ikee, pa se mi ne da spravit tja. sploh pa ne zdj, ko me že nekaj hoče matrat... pa da še v Grazu rodim?! bomo šli po porodu enkrat user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
6.6.2008 17:06:19   
Tinky
Pety, zakaj je ne naročiš kar preko neta? Nad 20 eur je poštnina brezplačna.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
6.6.2008 17:23:44   
Blacky30
Uf, se bolje počutim. Sem kar eno kitico odspala zdaj na kavču poleg malega. On je gledal Mojstra Miho zraven, zdaj pa njega tudi že zmanjkuje. Moram se spravit pecivo pečt. Jutri imam s sodelavkami piknik pri meni, imamo t.i. "baby shower", pa še zadnjič pred mojim porodom se dobimo vse skupaj. Komaj čakam!!user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
6.6.2008 17:25:58   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Pety, zakaj je ne naročiš kar preko neta? Nad 20 eur je poštnina brezplačna.

U, pa res. To sem pa čist pozabla. Čeprav pride manj kot 20 EUR. Bom pa mogoče še kaj naročila. user posted image

Super! user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
   [Brisano sporočilo]
6.6.2008 17:31:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1573
   [Brisano sporočilo]
6.6.2008 17:32:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1574
   [Brisano sporočilo]
6.6.2008 17:34:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?