Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
da pokažem našo lepotičko. 
, pa ima kar lep popek, nič zagnojen
.
)
.
je pa ful prehlajen. Eno očko ima okol in okol zatečeno in rdečo, nosek zamašen, ko kihne se mu kar pocedi ven
dostikrat ven na kavo - mali gre lepo v voziček, punci na rolerje oz. skiro in uživamo
zateguje glavico nazaj. O povečanem MT je nekaj govorila ena sestra v P, ko pa sem o tem vprašala (arogantnega) pediatra, me je pa zabil z besedami, češ da to vsaka mamica sprašuje. Ga pogledal od daleč in rekel, no, mogoče pa ..., ga prijel za obe rokici in dvignil od podlage, ter zviška spustil na posteljico, da je kar zabobnelo. Jaz sem obstala z odprtimi usti in prav tako moji sosedi v sobi. Šele ko je odpeketal iz sobe mi je uspelo zapreti usta in dojeti kaj se je zgodilo. Sicer imamo pa v petek posvetovalnico in bom tam povprašala kako in kaj. Tudi link sem si ogledala in večinoma postopamo tako kot kažejo slike.