|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
6.6.2008 13:47:23   
Naja30
essa, Tija še vedno pije po slamici. Ji je najbolj všeš, čeprav zna (bolj nerodno) tudi iz kozarca, ampak vedno zahteva slamico nazaj user posted image

ema, tole je pa hudo user posted image  Sam da sta spet zdrava, saj spanje se bo uredilo.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
6.6.2008 16:18:54   
Bubacka
Zdravo zdravo čvekice!!!
Evo mi2 nazaj z dopusta! Lahko rečem da že drugega! Mi2 čist razvajanke! Bili smo pri moji mamici v Ukrajini 1,5 mes, in odpotovali 30 marca, in sem bila zelo žalostna da nisem šla na srečanje! A mpak se bo še kdaj! Potem pa sva bili pri tašci v Trenti, kje prava idilija za dušo! Zrak je fenomenalen (kar se ne da primerjati z Ukrajino)! Stella spala ko bomba, uživala in laufala!
V glavnem!!! Sem vas pozorno prebrala (moram rečiti da je bilo velik za brat)! Zeloo lepe slikce sem pogledala vaših malihuser posted image
R1ta si pa prava mojstrica glede oblek!!!user posted image user posted image user posted image  Bi lahko naredila razstavo!!! Ali karjero kutjurje!!!

Maticu castitke za kobacanje!
Vsim malčkam čestitke za prve besede!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam da bodo vsi uspešno dobili vrtce!
Stella je dobila odločbo da gre v vrtec Zarja v Celju!

Lepo tudi da ste se spomnile na nas Shorty in Naja!

Zelo sem bila žalostna glede Aleksejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stella pa je super punčka! Zelo priden in miren otročiček! Velik govori, pokaže z rokico! Isto kot pri Aniki obleče mi copate! Pospravlja igračke! Smeti! Briše! Pegla! A najraj pa se igra z svojim dojenčkom, ga zavija v dekico in ziba, mu da svojo dudiko in reče AM MAM MAM, kao mu da za jest! Ali pa isto naredi z žličko, mene tudi hrani in atija!
Pove mama, tata, baba, papa(adio), mumu(krava), mimi(miška in mamin nosek), maaaa(mucek), a-a-a-a-a(kužek), ta-ta-ta(ptička ali račka), lja-lja(user posted image otroček), nja(izvoli), daj-da(daj mami), ti-ti-ta(urica), ti-ti-li-ti(peteljin), ba(balončke), bam(cerkev ali nekaj padalo), am-mam-mam(jedla bo in teče k stolčku), ne-ne-ne, na-na-na(po ritki dobi), popi(popek), ilja( mama Julija ali ziza) To bi bilo vse za enkrat!

Imamo 12 zobkov! Visoka je 82 cm. Težka 12.600 kg. Obožuje igrišča in tobogane!!! Skutice in meso!!! SOKOVE!!!!!! Sploh mi neče piti vode (mala razvajanka)
Televizija pri nas laufa non stop in to najraj kak MTV!
Mlečnih izdelkov dobi velik! Zjutraj-skutica 100 ml. Za popoldansko malico obožuje jogurt tekoči na slamico 200 ml. Zvečer obvezno kašica z mlekom!
Na dopusta pa gremo na Ciper h prijateljam!
A preveč sem napisalauser posted image

Punce a bo že v bližnjem času kako srečanje? Sem še vaša?
Ok se spišimo!!!

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
6.6.2008 17:19:22   
Bubacka
evo nas! se nekaj zadnjih slikic!

Mala agentka FBI

Tako sem velika......

Pa se tako znam pozirati!!!

Pa tako še voham rožice!!!

A to babi (mama od mamice) in Jaz!

Deda (ati od mamice) in Jaz!

Ana-Marija pelja me v vozičko (starina) od moje mamice 

A sem lepša od rožic! A ne!!!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 20:58:37 >

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
6.6.2008 17:23:31   
r1ta
Joj Bubacka ti si tako prisrčno simpatična! Prav lepo te je brati! Sem se mogla nasmejat, ko si napisala da ima Stella 12.600kg! user posted image user posted image  Pa da "se spišimo" je tudi simpatično!

No, se spišimo!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
6.6.2008 17:25:32   
r1ta
U, Stella je pa zrastla! Prava damica je! Babi in dedi pa izgledata zelo mlada!user posted image  Lepe slikice!

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
6.6.2008 17:38:33   
crci06
Bubacka, dobrodošla nazaj!

Jaz sem se tudi prisrčno nasmejala tvojemu postu.
Tako, res prisrčno... kot otrok, ki pravkar shodi.
Hodi že, to že, ampak na vsakem tretjem koraku se mu vidi, da zaraca po otroško.

Sicer pa - kapo dol!
Dobro obvladaš slovenščino!

Stella ti je pa zelo podobna, kajne?
Lepa punca!

Se spišimo!

< Sporočilo je popravil moj_moj -- 6.6.2008 17:39:03 >

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
6.6.2008 19:49:25   
r1ta
Če se mene vpraša je tale Bubackin "se spišimo" lahko zaščitni znak decemberk! Tako originalno se mi zdi, navihano kot smo navihane me!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
6.6.2008 22:32:06   
Naja30
Bubacka! Seveda si naša in mi smo tvoji! user posted image  Zelo sem vesela, da si se oglasila. Stella je zelo luštna punčka, prava mala dama. Vidim, da je ful zrasla user posted image  Ima isto belo jopico kot Tija.user posted image

se spišimo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
7.6.2008 15:47:51   
Barbk
Kljub temu, da še ni tiralice razpisane se pokorno javljam. user posted image  Sicer bom zeloooo kratka, ampak samo tolk, da veste, da sem še vaša. Vse slikce in vsi škratki so cortih. user posted image  O kilah ne bom!user posted image  Se spretno izogibam ogledalu.user posted image  Tako kile kot moja ta rdeča me nečjo zapustit. user posted image  Za kilce sem si sama kriva, ker nisem prav nič pridna športnica, ta rdeča bi pa lahk kam šla, ker seksam pa pridno, ja.user posted image  V glavnem cajt beži še bolj hitro zdaj ko sem v službi, Manca hodi v vrtec in vsi trije že odštevamo dneve do morčka. Še tri tedne pa gasa na Korčulo. Komaj čakam, da bom čofa čofa. user posted image  Po morju plava kit, iz vode kaže rit...to bo pisalo pod slikco z Barbk v kopalkah. user posted image  Mal heca na svoj račun pa mora bit. No mi imamo sistematičnega 20.6, cepli se bomo pa verjetno po morju. Zdaj pa šibam...Priden bodite, pa lipčka vsem. Se spišimo je špica.user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
7.6.2008 22:26:44   
r1ta
Ojla punce!

O Barbk si le prikukala na plano!user posted image

Mi smo pa danes praznovali roj. dan od mojega dragega in sem utrujena. Totalno. Samo tale link vam dam, da si pogledate katera pesem je bila hit, ko ste se rodile. Moja je bila od Abbe Dancing Queen. Od mojega dragega pa Pesem Roda Stewarta I dont want to talk about it. Obe sta mi všeč! No pa počekirajte še ve! http://www.everyhit.com/dates/index.html

papa .... pardon, popravljam, se spišimo!

< Sporočilo je popravil r1ta -- 7.6.2008 22:27:16 >

(A. Einstein)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
7.6.2008 23:14:01   
Naja30
The Bee Gees - Night Fever user posted image user posted image  Direkt zame!

Ko se je moj dragi rodil pa je bil popularen Chuck Berry s svojo My Ding-A-Ling user posted image  Sem tak mlada al zakaj ne poznam tega komada?? user posted image

Ko se je Tija rodila pa je bil Take That - Patience user posted image  A niso oni že velik za časom, ne sam leto in pol?

Barbk, nice to read you. Dej se večkrat oglasi. user posted image  Držim pesti, da je ta mesec ne dobiš.

r1ta vse najboljše tvojemu "dvojčku"! user posted image

Moje zdravje se vrača v stare tire. Šlo je za dobri stari s.t.r.e.s. user posted image  Me je malo zadelo te dni, ja. Kot da ni dovolj psihično, me je še fizično zdelalo. Ampak sem se pobrala in spet ok.

Nočko in se spišimo.user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
7.6.2008 23:17:21   
Strawberrie Cherrie
Men At Work - "Down Under"

Tale pesem ubija, mene je zadnjič skor kap, ko sem šla videospot na UTUBE gledat, ravno zavoljo te straniuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
8.6.2008 9:02:43   
emaa
MEN JE PA VŠEČ DOWN UNDER OD MEN AT WORK, NA MOJ RD (ups caps lock), je bla pa save your kisses for od brotherhood of men,  od mojga pa Pussycat mississippi

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
8.6.2008 14:06:31   
Strawberrie Cherrie
En lep pozdrav od nas dvauser posted image user posted image user posted image :

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 20:58:59 >

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
9.6.2008 8:20:00   
Naja30
SC, ful lepa fotka! user posted image

Pa še dobro jutroooooo!

Tiji raste zgornja desna trojka in temu primerno je razpoloženje v naši bajti - sitna, nervozna, utrujena, cartljiva (to mi zelo paše user posted image ) in tako. Vstali sva zelo zgodaj, zajtrk je že pojedla, jaz pijem kavico. Današnji plan je spucat teraso. Upam, da mi bo ratal poleg ostalega "nujnega" dela.

Neposredna povezava do sporočila: 2115
9.6.2008 8:36:59   
Strawberrie Cherrie
Kaj zdej ženske, nič ne boste pisale več. al je včerajšni mrk RR pripomogel k temu, ob nedeljah je vsaj poročilo od frufru.

Naja3, pa ne govori, no ziher je nekaj v zraku, ker je Ožbej nemogoč. Včeraj je zopet pridobil kazen '2minuti v svoji sobi na postelji oz tleh', ker je neutrudno, kljub opozorilom, s kladivom (tistim plastičnim) na vso moč razbijal po radiatorju. Pa včeraj cel dan je bil nekaj čuden, itak smo se pregovarjali že za popoldansko spanje, zvečer je bil pa nasploh nemogoč. 45minut sva se pregovarjala, da bi zaspal, on bi spal, če bi lahko ležal gor na meni, jaz že cela sfrkana, sem mu pobrala vse igrače, ninice za kazen, nič ni palilo, on je še kar plesal in se smejal, potem sem šla za 3minute iz sobe, se je drl kot jesihar, ko sem prišla nazaj, je sedel sredi postelje ves zaripel v obraz, nato sem ga pa mogla 10min čohat po podlatih, da je zaspal. Tako da ja, nekaj je v zrakuuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
9.6.2008 11:24:28   
r1ta
Ojla ženskice!

Mi smo preživeli vikend zelo lepo. V soboto smo praznovali in je seveda bila Ana v središču pozornosti. Malo smo vrgli na žar, da so tile naši nizozemci okusili balkanske dobrote - čevapčiče, za katere pravijo da so čivave, ker ne morejo rečt čevapčičiuser posted image . Včeraj pa smo odjadrali na obisk k prijateljem, ki so na dopustu v enem od otroških kampov. Ta otroški kamp je za otroke do 6. leta starosti in je temu tudi prilagojena ponudba in program. Vsako uro se dogaja kaj luštnega. Tako smo se šli ob treh kopat v bazene, ki so seveda otroški, z maksimalno globino vode 30cm in raznimi igrali, tobogani, gradovi, medvedki, ki špricajo vodo... skratka res luštno. Ob štirih je bila predstava v otroškem gledališču in sicer sneguljčica na malo drugačen način. Ana se je čudila in gledala in neizmerno uživala, na koncu pa animirala vse po vrsti. Ta deklica se res ničesar in nikogar ne boji. Na začetku predstave nas je pri vhodu pozdravil velik medo (človek oblečen v medveda) in sem mislila, da se ga bo bala. Ma ja! Takoj je stegnila rokice k njemu in mu pod nogami cepetala, da jo je opazil in objel, pa mu je rekla: "Mo, mo" (moj, moj). user posted image  Potem pa še večerja in dan se je končal. V avtu je zaspala v eni minuti!
Če pa vam povem kaj se mi je ponoči zgodilo mi boste pa težko verjele. Živimo v osmem nadstropju. In ker je bilo včeraj vroče in je tudi noč bila topla, smo pustili balkonske vrate odprte. Ob pol treh pa me zbudi neko praskanje. Odprem oči in pogledam proti smeri praskanja. Zaradi luči zunaj sem videla neko črno gmoto pri vratih omare, zato prižgem nočno lučko v tistem pa ta črna gmota smuk proti balkonskim vratom. Še vedno zaslepljena od luči in šokirana, začnem vpiti na J. da imamo žival v stanovanju! Prižgema vse luči, J. pregleda vso stanovanje, jaz pa sem stala na postelji vsa prestrašena in razmišljala na katero omaro bom pobegila, če ta žival začne letati po hiši. Nič nisma našla in očitno je ta reč pobegnila direkt nazaj na balkon in iz njega po poti kot je prišla. Okay, malo sem že začela dvomit vase, kar mi res ni logično, kako bi žival lahko prišla v naše stanovanje. Edina možnost je po balkonu, ker so balkoni našega nadstropja povezani in bi še dober akrobat lahko hodil po zunanjih zidovih balkonov. In če ima kateri od sosedov mačko, je le-ta lahko smuknila ponoči ven in po pomoti prišla k nam. Samo potem se ne bi ta žival tako zelo ustrašila. Res nobene logike. Jaz sem že pomislila, da se mi meša, potem sem pa pri omari, kjer je praskalo našla črne živalske dlake. Lahko verjamete, da od tega trenutka naprej nisem spala kaj preveč dobro...user posted image  

Danes sem že okopala Aniko, ker je včeraj rovala po pesku, zdaj me čaka še perilo in malo pospravljanja, likalo se bo pa samo, če se hoče!

No, se spišimo!

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 2117
9.6.2008 16:42:53   
Naja30
SC, si me nasmejala s tistim "čohat po podplatih" user posted image  A to mu paše? Ga nič ne žgečka?
Sem misla nate danes, ko sem dala cunje prat in sem rekla, ajd bom pa probala na ene fleke pošpricat W5 (sej se tak reče, ne? Ne da se mi zdej it gledat user posted image ). No in od čokolina je šlo dol, od sadnega soka pa ne.user posted image
Če boš našla kaj drugega, pa povej. Zdej imamo vse poflekano, ker je mala miss nerodna in se še uči jesti sama.

r1ta, verjamem, da nisi dobro spala po tej nočni dogodivščini. Mene bi kap! user posted image

Tukaj je tako aprilsko vreme - še vedno. Malo dežuje in se ohladi, malo pa sonček sije in zagreje. Sem ugotovila, da imam zelo dobro sosedo. Mi je pobrala perilo s štrika, da se ni zmočilo, ko je začelo padat, nas pa ni bilo doma. Ful lepo. Zdaj je treba pa samo še zlikat. Pa nisem sigurna, če se bo samo user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
9.6.2008 18:26:55   
Strawberrie Cherrie
Naja3, ja direkt po podplatihuser posted image Drugače sem pa zadnjič možeka poslala v trgovino in sem rekla, prinesi kar misliš, pa je kupil zelen Oxy, pa je šlo vse dol. Celo zemfuser posted image Ja, naš ima obsesijo na Zemf in kečap. user posted image Pa mandarine in pač vse, kar dela obupne madežeuser posted image

< Sporočilo je popravil Strawberrie Cherrie -- 9.6.2008 18:27:11 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
9.6.2008 20:22:18   
frufru
Naš je bil zgleda v prejšnjem življenju user posted image al pa žaba al pa user posted image , no neki kar ne gre brez vode. Sva šla na sprehod, pa je Lovru ena dve ulici naprej rekla, če gre pogledat gusarsko ladjo (majo dva fanta in ladjo za napihnit, pa vodo šprica) In naš je kar poletel, seveda direkt na kukr vodni top, pol pa še v bazen. Voda je mela tam okoli 19 stopinj user posted image On pa kar v cunjah in čevljih po vodi brodi. No pol sva pa domov tekla (cca 50m), da se je malo segrel. Pol je pa doma tekel direkt v kopalnico in začel s tušem okoli špricat. Smo mel spet Benetke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2120
9.6.2008 20:53:00   
Naja30
SC a je ta oxy gel, ki ga namažeš na flek pred pranjem? Mi je ena omenila, da je super. Bom probala.

frufru, naša Tija je tudi čisto nora na user posted image  In da se malo pohvalim; danes je povedala svoj prvi stavek:
"Mami pa pa!" user posted image user posted image  

Kje pa so ostale čveke danes??

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
9.6.2008 20:58:08   
Strawberrie Cherrie
Naja, moj ga je kar v šprici prinesel in sem ene par min pred pranjem gor našpricala. ja res je dober.

Frufruuser posted image , naš ima tut neko manijo na vodouser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
9.6.2008 21:04:53   
r1ta
Evo, lahko oddam detektivsko poročilo glede nočnega obiska.

Smo šli vprašat sosedo, če je njena mačka bila ponoči doma in glej ga zlomka, prvič se je sinoči zgodilo, da je gospa pozabila zapreti balkonska vrata in je šla muca na potep. Seveda kam drugam kot k nam. In baje doma tudi hoče v omaro. Zdaj ne vem ali je po pomoti zamenjala stanovanje ali pa si je zaželela novega domauser posted image  Vem pa vsaj to, da ni bila na obisku kakšna nova živalska vrsta, ki leta po zraku in ljubi omare, predvsem pa da nisem nora, ker je mojega dragega že pošteno skrbelo moje psihično zdravje.user posted image user posted image user posted image

Ja, mi imamo tudi prva stavka in sicer: " Ne gre"! (ne gje) in : "Kaj delaš?" (kaj deas) user posted image  Ne gje je kar naprej na tapeti, kaj deas pa predvsem, ko se mami zapre v kopalnico ali na wc user posted image .

O Lovro je pa užival! Ta bo ziher mornar!user posted image

Grem likat! Se spišimo!

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
9.6.2008 22:23:22   
frufru
Pri nas so zaenkrat samo 3 povezave
Ata/Mimi/dedi/bibi  brmbrm (gremo se vozit, Oči/mami/dedi/babi pelje avto)
Mimi njamnjam (mami, jedu/pil bi zanjga to ni razlike)
Je pa tale bibi, mimi v uporabi 1 teden, brej je bilo pa baba,mama, Zgleda da bom kmalu mumuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
9.6.2008 23:06:24   
r1ta

Takšna je bila pa danes, ko sem ji snela "špangice". Cukr moj mali!

user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

koliko ste stari? :)
marjetica23

do 20 (7%)

20-25 (17%)

25-30 (29%)

30-35 (30%)

35-40 (9%)

več kot 40 (7%)

Število vseh glasov: 377

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!