|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ležišče - Dollar ali Hitex ?
12.6.2008 10:07:06   
Mijavček
Oj,

z možem kupujeva nov jogi, nekako sva se že odločila za čisti latex in se ne moreva odločiti med Dollar in Hitex. Ima mogoče kdo izkušnje z enim ali z drugim?
Odločava se med 7 točkovnima Hitex Variant ali Dollar Ergonomic. Meni se zdita zelo podobna, tudi cena je podobna....
Zelo bi bila hvaležna, če kdo napiše izkušnje, plusi, minusi,.... (lahko tudi drug model, bolj me kvaliteta izdelave zanima).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ležišče - Dollar ali Hitex ?
12.6.2008 11:39:55   
2 Sraki
Ko sva kupovala, sva sprobala oba, vendar je Dollar pristal v najini spalnici. Meni osebno ni žal. Zelo dobro spim in hrbtenica me res ne boli več. Zelo pomembno je ko se uležeš na jogi, da v predelu križa resnično počiva celotna hrbtenica, da ni nobene luknje. Kar pa se tiče izdelave pa nimam pripomb. Če želiš lahko slečeš in daš oprat vrhnji del.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ležišče - Dollar ali Hitex ?
12.6.2008 12:39:47   
Aja32
Dollar - mi jih imamo in smo zelo zadovoljni... 

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ležišče - Dollar ali Hitex ?
13.6.2008 8:57:12   
robinzon
Imamo dollar in smo zadovoljni, izbran je bil zato, ker nam je bil bližji. Kaj dosti med temi prodajalci ne prebereš, saj vsi uvažajo, proizvajalcev pa tudi ni prav veliko. Naši "proizvajalci" lateks samo narežejo in oblečejo.

Me pa nekaj moti pri teh 7 conskih. Vsaka cona naj bi podpirala določen del telesa, vse so na istem mestu, le ljudje se precej razlikujemo po dolžini in tiste cone pri nekom, ki meri 190 in drugem, ki meri 160 pridejo drugače. Pa nekdo spi stegnjen, drugi skrčen, v čem je potem sploh smisel conskih ležišč. To bi jaz pred nakupom premislila, ker tele cone znajo biti drage, je pa pod vprašajem
njihov smisel.

Me malo spominja na xxx fazne tablete za pomivanje posode. Meni vse pomijejo slično.

< Sporočilo je popravil robinzon -- 13.6.2008 8:58:21 >

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ležišče - Dollar ali Hitex ?
14.6.2008 10:00:34   
Mijavček
user posted image  se strinjam, ja. Tusi jaz podobno razmišljam. Je pa res, da sem pred dvemi leti tudi bila "brihtna" in kupila en pofl jogi v Rutarju,..., no po dveh letih ga menjamo.... ima že luknjo, tam kjer ima mož rito.user posted image  Tako, da gremo zdaj v mal večjo investicijo pa bomo vidli.
No, meni je 7 consko ležišče priporočila prijateljica (ona ima Dollar), sem se pa tudi v salonu vlegla gor in mi je bilo fajn.
Sem mislila, da ima mogoče kdo pa slabe izkušnje z njimi ali pa kakšen več, ki ima dobre s Hitexom, pa vidim, da je res verjetno vseeno. Tako da... Dollar it is!

Hvala vsem za mnenja!

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ležišče - Dollar ali Hitex ?
14.6.2008 11:02:00   
CHICA 83
Cao punce!
Sem zasledila, da se pogovarjate o ležiščih, in moram povedat, da je Dollar res boljši od Hitexa.Midva ga imava od Dollarja pa je res bomba, hrbtenica me ne boli več. Kar se pa con tiče je pa tko, da so na polovici ležišča simetrične, tko da višina nič ne vpliva, cone vedno isto pridejo ne glede a siti velek 160 ali pa 200 cm. Pa še nekaj, če se boste odločile za nakup pejte rajši v poslovalnico domžale, ker so tam prodajalke veliko bolj prijazne, kot v cityu.

lp 

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ležišče - Dollar ali Hitex ?
14.6.2008 14:25:24   
robinzon
Ne vem, kaj si mislila s tem, da so cone  na polovici ležišča simetrične. Se mi zdi, da se obleka za človeka 160 cm ali pa 200 cm razlikuje po dolžini in podobno mi je s temi conami. Če logično pogledaš, imamo vsi glavo približno na istem mestu, noge pa bojo enemu gledale ven, drugi ima pa še precej placa, ker je toliko manjši. Cone so pa povsod enake. Podpirale naj bi določene dele telesa. Pa mi povej, kako jih  lahko pri  vseh enako.

(odgovor članu CHICA 83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ležišče - Dollar ali Hitex ?
14.6.2008 14:37:11   
CHICA 83
Robinzon- to pomeni, da, če mi ležišče prepognemo lahko preslikamo cone na drugo stran, od sredine ležišča naprej se spet ponovijo, tako, da imamo tiste dele za katere so cone pomembne: ramena, ledveni del in zadnjico na teh conah, ki pridejo do polovice ležišča. Noge pa imajo tako ali tako vsi različno dolge in ne vplivajo na cone. Cone pa itak aktiviramo s svojo težo ne pa z višino.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ležišče - Dollar ali Hitex ?
14.6.2008 20:26:58   
robinzon
Chica, me ne boš prepričala o conah, imam  pa občutek, da prodjaš ležišča od dollarja. Ne vem, po čem sklepaš, da je boljši od drugih. Po mojem ni med njimi velike razlike.

(odgovor članu CHICA 83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ležišče - Dollar ali Hitex ?
15.6.2008 10:59:50   
Mijavček
Men tud ni jasno chica, seveda ima veze; saj če mava z možem riti v isti coni, ima on ramena veliko višje kot jaz, pa kaj potem če so od sredine gor in dol cone simetričneuser posted image  Simetrične so verjetno zato, da je vseeno kako ga obrneš.

Kokerkol, jaz bom kupila 7 conskega, ker so mi ga priporočili in ker sem v salonu sprobala in je bil fajn.

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ležišče - Dollar ali Hitex ?
16.6.2008 10:33:33   
Pobalami
Midva imava dollar ergonomik in sva res zelo zadovoljna.

Kakšen je hitex ne vem, zato primerjave ne morem dati. Fora con je pa v tem, da tam kjer je rit je "jogi" bolj mehak, je bolj naluknjan. Jogi tudi kupiš glede na težo oz. kaj ti je bolj všeč. Jogi od moža je bolj trd kot moj. Minusov nima.

< Sporočilo je popravil Pobalami -- 16.6.2008 10:37:48 >

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?