|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
23.2.2005 13:49:05   
maruškaD
Verjetno ni noben tako nor, da bo posodil, ko bo pa sam potreboval bo moral pa ponovno kupiti, ker ni dobil stvari nazaj pravočasno?

Tudi jaz rada pomagam, ampak sem ugotovila, da je dobrota sirota. Pa še počasi razmišljam, da glede na to, da ima namen imeti še kakega otroka ni ravno pametno posojati stvari v nedogled, ker potem na koncu bo vse tako oguljeno da ne bom mogla več uporabljati.

Pa če bi bil vsaj kdo kdaj hvaležen, ne pričakujem drugega kot hvala.

Jaz sem moževi teti vedno z vrnjenimi stvarmi dala še kakšno čokolado za hčerko, pa nekajkrat sva ji kupla kako majčko,...

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
23.2.2005 19:01:02   
lin
Brez besed.Zame to prijateljica ni!Sej maš nas ane!!!!!!!!!!!!:)

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
23.2.2005 20:44:19   
Pupica
polona2 oprosti ampak si zgrešila poanto mojega pisanja. Sem namreč bila jezna sama nase, ker nisem vsega kupila, ter na znanko ki me je tako na limance speljala.:hudicek:

Da pa tudi sama sposojam sem omenila le v kontekstu ko se je debata razvijala v to smer. Moj namen ni bil tega zdaj poveličevati:(

Mi je bilo že žal da sem sploh napisala, ampak sem si mogla dušo olajšat, in sem to storila tukaj kjer lahko z prijateljicami to tudi delim, drugače bi me žrlo še kar nekaj časa:(

Seveda ima lahko vsak svoje mnenje, tako tudi jaz samo še enkrat povem kakšen je bil moj namen in se opravičujem, če sem napisala kot eno veliko hvalo meni:zmeden::ups::ups::ups:
Pa tudi na znanko nisem bila v bistvu jezna, saj sem ji hvaležna da mi je posodila, ampak mi je žal naredila samo medvedjo uslugo in bi raje vidla, če mi te "usluge" ne bi naredila.

Lp:kuza:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
24.2.2005 1:23:07   
india
Pupica, ja take stvari se dogajajo ravno tistim,ki smo najbolj pripravljeni poamgat. Ko sem jaz rodila 3. hčero, imela sem ogromno "starih" stvari in tudi precej novih,me je prosila najboljša priajteljica, če ji posodim stvari za hčero, ki je malo mlajša od moje tretje. In seveda sem ji posodila. Ko sem čez 4 leta pričakovala sina, sem jo poklicala in prosila, če mi lahko moje stvari vrne,ker jih bom potrebovala. In odgovor:Joj, jaz pa sme jih že dala sestri,ki bo rodila približno istočasno kot ti,pa če hočeš se zapleji k njej ( v AVSTRIJO!!!!)in ti jih bo dala. No, enkrat sem se potem res mimogrede ustavila pri tej sestri in dala mi je stvari mojih punčk, označene s flumastri za textil, da se je vedelo, čigavo je!
Nikoli več ne posodim, ali dam ali pa nič!

Vsaka šola je dobra za nekaj, pa res je tisto: vsaka šiba ima dva konca!:miska:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Danes sem pa jaz :grrrrrrr:
24.2.2005 14:39:37   
Anja
Morm pristavit pisker glede sposojanja.

Ko sem imela prvega otroka sem bila študentka v 2. letniku faxa. Vse, ampak res vse sva si kupila sama. O kakem posojanju ni blo ne duha ne sluha, pa čeprav smo imeli v sorodstvu takrat kar nekaj mamic.

Enostavno sem želela imet vse reči svoje. Nobena od sorodnic mi ni nčesar ponudila (pa bi mi lahko) vprašati pa nisem želela. Oz. je bilo tako, da ko smo se enkrat pogovarjali o opremi mi je sestrična lepo povedala: da mi nima namena posoditi ničesar. Ja pa kaj, ne nucam!

No in 2 leti kasneje se rodi še en nečak. In jaz koza ji posodim kar veliko reči. Sirota ni imela (za otroka ne, za druge reči pa :grr: )

In jaz koza že drugič, posodim eni gospodični (šivilji) kar nekaj cot, da bi si vzela kroj. Aha, siga je vzela, ja! Čez mesec dni je zanosila, lani decembra rodila, jaz pa kljub večim opozorilom in prošnjam naj mi vrne, gledam, ko bik v nove vrate, ko gledam moje prazne police.

Ne posodim več nič. Tujega nočemo, svojega ne damo. Evo, pa kolegica gor al dol.


...ja, mi je lažje ;)

Anja, s praznimi policami:(

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?