rumba
|
Jutro! Meni pa RR ful šteka. Vsaka stran mi najprej javi napako, potem se pa šele po kakih 2-3 minutah počasi naloži. Jao, mi je kar muka brati. Čudi me pa to, da mi vse ostalo dela 100%. Kakorkoli, ne morem vas ponovno brati za nazaj, ker bom prej stara ratala. Pri nas je vse ok, Aneja smo dali na morje z vrtcem, Hano imamo na primorskem, midva pa ta teden urejava kredit za novo stanovanje. Jutri imamo preged stanovanja. Upam, da se do konca meseca selimo. corfu, v enem vrtcu, ko sem klicala, da mi malo povedo, kako se vrsta premika, me je ravnateljica tako nadrla po telefonu , pojma nimam zakaj, se nisem nikoli kregala niti dala pritožbe, tako da nisem izvedela, kako in kaj. V drugem, ki bo nam najbližji in kamor smo prejšnji teden vpisali Hano in Aneja, pa imajo že polno skupino, že vpisanih 14 otrok. Nam je pa ravnateljica povedala, da so iz MOL-a zahetevali vso našo dokumentacijo, oni so se samo čudili, ker še niso imeli takega primera, sedaj pa čakamo, kaj bodo rekli. Če da Jankovič zeleno luč za vpis Julije kot 15., potem smo not. A bo moral narediti orto izjemo. V kar skoraj ne verjamem.
|