|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolniška
17.6.2008 17:17:39   
žabica 24
Mene pa zanima kako je z bolniško v nosečnosti. G. me vodi kot kot rizično zaradi prvega prezgodnjega poroda, ki mi zarado oblike maternice grozi tudi v drugo. Poleg tega me že en čas spremljajo tudi bolečine in rahli krči, zaradi česar me je dala pri 18. tednih na bolniško, po njeno bi morala biti na bolniški do poroda.
Zdaj me pša zanima: kdaj komisija odliča o podaljšanju, glede na to da sem rizično noseča. A lahko komisija predčasno zaključi bolniško, čeprav G meni da je to najboljše zame in mojega otroka.
Saj ne da mi v službo za it, mi je kr fajn tam, samo me je pa res zelo strah ponovnega prezgodnjega poroda in se zaradi tega res ful sekiram.
Ne vem no, če se katera na to spozna naj mi prosim svetuje. Aja pa zaenkrat imam bolniško za 5 tednov!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolniška
17.6.2008 20:06:01   
Naja30
Če ti grozi prezgodnji porod, je to dovolj dober razlog za bolniško.

(odgovor članu žabica 24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bolniška
17.6.2008 20:07:38   
kajajaka
kdaj komisija odliča o podaljšanju, glede na to da sem rizično noseča. A lahko komisija predčasno zaključi bolniško, čeprav G meni da je to najboljše zame in mojega otroka.


kot pišeš imaš bolniško za 5 tednov. Potem bo tvoja zdravnica ponovno poslala predlog na komisijo za podaljšanje in če imaš kakšne nove izvide jih priloži - pa kopijo materinske... in ti bodo spet malo podaljšali... in tako do konca nosečnosti.

res pa je, da kuruser posted image  zavarovalniškim dol visi za tebe in tvojega dojenčka in so zmožni zaključit bolniško, čeprab neupravičeno. V tem primeru tvoj zdravnik napiše pritožbo in ponavadi zadostuje. Če bne, te da pa lahko na bolniško zaradi bolečin v križu- zaradi drugega vzroka, kot je bilo zavrnjeno...

Ti kar pogumno, da daj sebe in user posted image  na prvo mesto! Lepo nosečnost ti želim!

(odgovor članu žabica 24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bolniška
17.6.2008 22:32:00   
ključek
Če bne, te da pa lahko na bolniško zaradi bolečin v križu- zaradi drugega vzroka, kot je bilo zavrnjeno...


samo vmes moraš vsaj za en dan vzeti dopust v službi, da se prejšna bolniška prekine, in potem odpre nova. sem na istem, čakam, kaj se bo ljubljanska gospoda odločila. user posted image

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bolniška
18.6.2008 14:14:12   
sazi
Če bne, te da pa lahko na bolniško zaradi bolečin v križu- zaradi drugega vzroka, kot je bilo zavrnjeno...

samo vmes moraš vsaj za en dan vzeti dopust v službi, da se prejšna bolniška prekine, in potem odpre nova. sem na istem, čakam, kaj se bo ljubljanska gospoda odločila.


Nisem noseča, ampak upam, da bom kmalu. Sem imela v 1. nosečnosti težave in se bojim, da bodo v drugo tudi. 1. nisem bila nič na bolniški, ker je bil G tako poln sebe, da z mano ni nič narobe... No, ne bi o tem.

Hočem povedati samo, da mi naštete zgornje možnosti, da dobiš bolniško za drug problem ne pomaga čisto nič, ker delam v domači firmi in je čisto vseeno zaradi česa sem doma - če sem na bolniški b breme delodajalca - torej naših domačih gre iz našega žepa tudi bolniška, če pa komisija odobri bolniško, pa na strošek ZZZS-ja, kar je bistvena razlika.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?