Anonimen
|
Hay punce. Jaz res ne vem kaj se dogaja s tem vremenom. Po eni strani mi paše da ni vroče, ker potem ne zatekam, po drugi je pa pretirano mraz za ta letni čas. Pa še pritisk je tako nizek, da bi samo spala. Perilo se mi suši že tri dni in še ni suho - ja, to je pa to, ker nimam sušilnega stroja kam dat in potem gremo na stari dobri način sušit perilo. Ko gledam slikce malčkov, bi pa najraje videla, da bi šla takoj zdajle proti porodnišnici, pa bo treba očitno še malo počakati, kajti včeraj na CTG je bilo vse mirno. Še sestra je prišla in mi začela premetavat trebuh kot da bi imela žogo v roki, ker tudi mali ni bil nič aktiven. Se je odločil, da bo spal in se ni pustil motiti. Sem pa začela piti malinov čaj. Mene je najbolj strah, da bom šla čez rok, ker vem da bom skoz v skrbeh ali je plodovnica še ok, ali se mali dobro počuti itd. Jaz sem imela zadnji pregled pred več kot enim mesecem in ga do poroda ne bom več imela. Takšen sistem ima moj G. in mi ni pretirano všeč. Raje bi videla, da vsaj še malo pogleda kaj se dogaja, kakšen je maternični vrat, sem kaj odprta itd. Tako pa nič. Ste kdaj razmišljale, če bi imele možnost izbirati kakšen znak po horoskopu bi bil vaš malček, kaj bi izbrale? Tiste, ki ste ravno na meji recimo. Bi raje da je dvojček, rakec, levček? Imam ideje za razglabljat kajne, he he, to pa vreme dela
|