|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.6.2008 9:27:37   
dojenč
pozdravcek še od mene.
najprej čestitke za bušije, vse ste tako lepeeeeeeee, za znoret, tako rada vidim srecno in veselo nosečnico.
erin-KJE SI PA KUPILA TA BABY FON, TUDI JAZ SEM GA GLEDALA SAMO NA SPLETU, NEVEM PA V KARI TRGOVINI SE GA DA KUPIT, PS KOLKO STANE.
katja-dobrodošla spet med nami.svaka cast tvojemu dragemu, da je tako skrbel za nas in man poročal kako sta.
nyna84-upm da se boš zdržala kaih 14 dni.pol pa jaz tud ne bom šla zdaj več na morje bomo vsi trije šli septembra.
 
 
KAJ MISLITE DA ČE LAZJE DIHAM KOT PREJ PA ČE ME ŠPIKA FULL SPODAJ, DA SE JE SPUSTIL NIŽJE ALI V KANAL AL KAM ŽEuser posted image .SICER PA IMAM V TOREK KONTROLO PA BOM VIDELA.
jaz se sploh niam nič zauser posted image , edino vozicek, kinderped me čaka pri sestri pa previjalna.
pol pa se mam flasko aventovo ki sem jo dobila kot darilo ob nakupu vozička, pa 3 dude, 2 je dobil dragi za rojstni dan, 1 pa kot darilo ob nakupu vozičkauser posted image user posted image haha upam da se ne bosta prepirala glede duduser posted image
 
BAMBI-kje pa si se ti potepala, a si bila na morju?kakšna je voda
 
MICHEL-me veseli da si bolje, in da so se naše zelje in prošnje uresničile.sem vesela da pridno raste in da se dobro počutiš, tako da  še naprej počivaj počivaj in pocivaj.tudi tvojemu dragemu user posted image  da nas je obveščal
NATY-jaz se bi tudi mogla spravit k genaralki,a mi ni, daj ti svojega poslji k meniuser posted image to pa ni lepo da se spravlaš delat take stvari, ki so tzi lahko nevarne, ša se padla si.pa je vse uredu, DAJ PREPUSTI TE STVARI OSTALIM, saj vem da je to full težko ampak daj punca pazi nam se.da ne bomo kaj trgičnega poslušale  zadnji mesec.TO VELJA ZA VSE PUNCE.težko je ampak zdržmo.TAK ZDAJ SEM TE MAO POKREGALA
krysia-user posted image user posted image  za tosamo in nakupljene stvari.vidiš, kaj pa si jih dala na popravne, zdaj pa si mislijo naj trpi,ne bodi stroga pa jih kar lepo skoz spusti, da boš ti in oni imeli lep dopust.mal heca
andreja boris-lepo da si je tvoj tamali zaslužil traktorčka,kaj se pa kopanja v toplicah tice, je bolje da se temu sedaj izogneš, saj razhaja trebušna gripa, in  na bazenih je full bakterij, takoda zdaj res bolje da nas kar s šlavhom hladijo.jaz sem tud jutri mislila iti zdaj pa ne bom šla
MIŠKOLINČEK-ubogaj  zdravnika pa se zdrži,kaj boš odprla avgustuser posted image
SEM VAS MALO POKOMENTIRALA CE SEM KERO VEN SPUSTILA PA SE OPRAVIČUJEM

_____________________________

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.6.2008 9:30:43   
dojenč
SANDRA123-lepo da si si malo privoščila, bog ve kako dolgo si več ne boš moglauser posted image deci vinčka pa tud ne škodi.
jaz sem zadnjič spila pivo ker mi je tako pasalo da se nisem mogla ubranit pa sem bila kar malouser posted image .
sem pa opazla da mi zjutraj in zvečer pase mlekouser posted image

_____________________________

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.6.2008 9:44:17   
naty13
Jutro.

Miškolinček hvala za user posted image . Si jo moram še pristavit. Sva si pa z user posted image  privoščila palačinke za zajtrk zunaj na balkončku. user posted image  Pri nas pa ni bila niti pod razno dobra klima za spat. Do nas ni prišel dežek in je bilo soparno ko user posted image . V KR je pa lilo, ko sva šla v trgovino.

Sandra lepo, da si si vzela čas za prijateljici. user posted image  In da ste se fajn načvekale. user posted image

Dojenč, kaj še čakaš, hitro v nabavo, da Žana ne bo naga okol skakala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja noč je bila katastrofalna. Spala nisem od 1h do 5h. user posted image  Ko pa že zaspim, sem se pa že ob 7.15 zbudila. Ležala sem do 8.30, je bilo kar fajn se mal premetavat po postelji. Sem pa morala ponoči nujno magnesol vzeti, ker mi je ful trebuh otrdeval. user posted image  K sreči je prijel v 15minutah. user posted image  Jaz sem bila pa tako budna da ne in ne zaspat. user posted image  Zdej sem pa zombi. user posted image  Postelnina se že pere. Kdo bo pa posesal in pomil po tleh pa ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image  Se mi ne da. user posted image  Zdej se spogledujem s knjigam, jih bo treba zgrabit in odpret. user posted image  Moj user posted image  gre zdej mal delat ven, potem me pa na kosilo pelje. user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.6.2008 9:55:54   
Ryssa
Dobro jutro!

Zvečer vedno ne morem zaspat, zdaj sem pa malo potegnila do pol desetih user posted image

Dajte mi nekaj povedat, kaj mislite s tem da imate slabo vodo? Kaj vsebuje?
Jaz sem zadnjič šele ko sem šla od G opazila na izvidu, da imam levkocite v urinu in sicer 500 (!), meni se to zdi veliko, noben pa mi ni nič rekel. Že zadnjič sem imela levkocite, ampak 100, pa že to mi je bilo veliko. Pa v krvi sem tudi imela povišane. Ne vem kaj to pomeni user posted image A ima še katera levkocite?

naty13
čuvaj se, ne preveč pospravljat user posted image


(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.6.2008 11:05:28   
dojenč
AJA sem vam pozabila povedati da verjetno ne bom na ptuju rodila ampak bom sla v mb.
tako sem se odločila,ker je veliko slabih besed za slišat.je ze res da nekaj same napihnejo, sploh pa sedaj ko vidijo kako zelo se bojimo poroda, ampak vseeno, sem videla kaj so delali moji sestri pa me je kar minilo, pa tudi odpor sem dobila sedaj ko sem bila v bolnici, so me imeli kot kravo, pa so se mi zamerili, no vse je odvisno kaj in kako se bom zmenila z g.

_____________________________

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.6.2008 11:20:19   
anita goitan
dan punce,
se vam samo na hitro oglasim preden spakirava in šibneva v Lesce oz bolj natančno Bodešče na piknikuser posted image
Včeraj sva imela mal žurke pr nama, piknik na terasi, v Kamniku se je fejst usulo, pa zrak je bil zakon za spatuser posted image .
Super lepe bušije imate punceuser posted image user posted image
naty vi2 sta pa na medenih bi se reklo, sama doma, Nejc v varnih rokah, super privoščita si!
miškolinček si pridna in hvala za kavico

Čao punce, se beremo kaj jutri proti večeru, jutri dopoldan jo mahneva nekam gor, mogoče na Vršič in potem na Sleme mal fotkat.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.6.2008 13:06:53   
miškolinček
Dojenč, ne mislim nič prehitevat,pač me mal spodaj špika, kar je pa tudi po eni strani dobro, se bo v 1 mesecu lepo zmehčalo pa naštimalo pa bo pol lažje. Men se zdi, da bo Naty prehitela, ker doma tako drgne in pospravljauser posted image user posted image .
No, NAty ti pa ornk gnezdiš,a se mogoče že za kam naštimuješ. Kar malo bolj počasi,pusti tvojemu naj to naredi,če bo pa kje kak prahec ostal pa kaj druzga razmetanga pa tud ni nič hudega. JAz sem tudi prej vsako soboto drgnila ko nora,vse po vrsti. Zdaj sem se pa že navadila da moj samo osnovno postori,ostalo se pa pač malo bolj poredko opravlja. Bo potem boljše.
MOj nasvet: rajši primi za knjige, te ti ne bodo škodile,kvečjemu zaspiš lahko ob njih kar pa tudi ni slabo glede na tvoje nočne pohode(ne mislim nič slabga). Pol boš še težje ko boš imela 2 razgrajača pri hiši.

Ryssa,glede levkocitov,jaz jih imam,zadnič sem jih imela čisto malo, zdaj pa toliko kot ti. To je znak,da ali premalo piješ,sploh na dan pregleda glej da čim več spiješ in polulašuser posted image preden greš na pregled,največ levkocitov ti pokaže če daš zjutraj prvi urin, potem jih ni več toliko,ker se ledvice že malo ščistijo če piješ.
Lahko pa so tudi znak vnetja ali pa kadar daš oz. polulaš premalo vode (prej premalo piješ),voda je potem vedno slaba. V krvi so ponavadi povišani takrat ko si prehlajena ali pa si bila nedolgo tega nazaj.
Pri otrocih ki so bolni in pediater ne ve ali gre za virozo ali angino,mora dati otrok kri iz prsta da ugotovijo raven levkocitov. Povišani levkociti so znak mislim da viroze in da otrok ne potrebuje antibiotikov (mislim da se nisem zmotila in da to ni angina??,kakorkoli že ene od teh dveh).
Drugače pa ne skrbi zaradi tega,če bi kaj bilo bi ti že G. povedala. Ni to nič takšnega,meni vedno kadar jih imam reče, da moram več piti.
Upam da sem ti kaj pomagala.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 28.6.2008 13:07:06 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.6.2008 13:09:57   
miškolinček
Joj, Anita ti pa si pravi hribolazec,če še zdaj s trebuhom lezeš navkeber. Svaka ti čast, nimaš kaj,boš mela fajn kondicijo za rodit. Jaz že po stopnicah v stanovanje komaj prilezem,diham pa pol tko kot da bom dušo spustila.
Dobra si, kar tako naprej. Ti boš kasneje sigurno potrebovala nahrbtnik da bošuser posted image  s seboj nosila ko bo malo večji, a ne?

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 28.6.2008 13:12:41 >

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.6.2008 13:29:47   
sandra123
Ryssa, tudi jaz imam levkocite povišane, v urinu in krvi, pa mi je G rekla, da je to čisto normalno, glede na to, da sem noseča...levkociti so kot obramba organizma pred tujki v telesu in otrok v maternici predstavlja tujo "snov" v telesu, zato naj bi bila malo povišana količina le-teh normalno prisotna v telesu nosečnice... V urinu pa se ponavadi pojavijo tudi, ker so ledvice in mehur bolj obremenjeni v času nos., sploh se poviša njihova koncentracija ob koncu nos., ker otrok pritiska direktno na mehur in sečila...izločanje urina ni tako izrazito v nos., kot drugače...user posted image

Jaz imam pa končno vozičekuser posted image user posted image user posted image user posted image , ful je lep, imam že sestavljenega v sobi, se kar ne morem načuditi, kako je velikuser posted image user posted image user posted image


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.6.2008 13:37:04   
Ryssa
Hvala ker sta mi razjasnili, sem že iskala po internetu pa nisem nič pametnega našla. Bom pa zdaj veliko pila, pa bom videla na naslednjem pregledu kako bo.

sandra super da imaš voziček user posted image user posted image Daj prilepi kakšno slikico!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.6.2008 14:03:41   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Erin, luštna si,pa kok maš dolge in lepe lase,pa kiklca je tudi fletna. Kje si jo pa kupila? Jaz bi tudi imela eno nosečniško kiklco,sploh zdaj ko je tako vroče, da bi bilo malo prepiha med nogami.user posted image user posted image user posted image


Hvalaaaaaauser posted image user posted image user posted image Saj bi pripopala celo slikico pa je nebi ravno dajala na ogled, ,če pa katera želi naj mi pa na ZS piše...
Laski so na sliki že krajši za 10 cm,user posted image sem bila 2 dni nazaj pri frizerju pa imam krajše...je bilot reba konice stran dat.
Kiklca je pa iz Mane oz Metroja, sem si lani kupila 2 kom, ker so mi samo take šle na rit in lepo padle, pa sedaj tudi prav pridejo ker so na elastiko. Mislim da jih imajo letos še vedno nekaj na zalogi. Jaz sem si rekla da bom koj to kiklo dala gor ko bo voda odtekla...še najmanj se bo videlo da "spuščam"user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

erin-KJE SI PA KUPILA TA BABY FON, TUDI JAZ SEM GA GLEDALA SAMO NA SPLETU, NEVEM PA V KARI TRGOVINI SE GA DA KUPIT, PS KOLKO STANE.


Jaz sem ga kupila SONČKU     imajo ga pa tudi v BABY-CENTRU

Stane pa 140€ user posted image
nyna - počivaj in zdrži vsaj še 2 tedna. Počitek zelo pomaga, nas ima z njim izkušnje že kar nekaj punc .user posted image user posted image user posted image



_____________________________

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.6.2008 14:12:28   
anaya
Dan punce....

Najprej sayuri iskreno sožaljeuser posted image user posted image , Mishel pa Katja lepo da sta doma, so vama vseeno dali možnost da uživata v pripravljanju stvari za dojenčka.

Dojenč: glede poroda v MBsem pa jaz slišala, da so v porodnji skoraj vsi zelo zelo korektni, oddelek je pa druga pesem, sicer po moje odvisno kaj pričakuješ...ene že mislijo, da grejo v Habakuk rodit, pa da jih bojo stregli spredi pa zadi....

Sej ne vem če sem se že pohvalila, da imam končno skoraj vse za našo bejbo, no razen tetra plenic, zdaj pa še samo za mamo nabavimo nekaj (črpalka itd....) Pa sobico pripravimo pa vse lepo notr poštimamo, pol pa lahko počasi pride.

zanima me pa, če je potrebno tut odejico in povšterček (sta še nova zapakirana) preprat???
 
Pa še to, kar bo sicer malo čudno vprašanje ( samo se mi zdi da je na materinski nekaj govorila o tem), kaj še kateri občasno (vedno bolj) zateka zunanje spolovilo?....če bo šlo tako naprej bo meni nerodno it rodit, ker sem spodi taka kot da bi me čebela pičla....

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.6.2008 14:26:51   
nell
Pozdravček babike!

Men se je končno uspelo vsaj malo oglasit tukile gor, tolk da vas pozdravim in povem, da še živim.

Najprej lepo pozdravljene babike, ki ste že doma. Katja in Mishel sem obljubljala, da pridem in nisem, ker mi nikakor ne znese. Tud Bambi14, ves čas mislila nate, ampak ni šlo...punce js mam čez glavo te selitve, pakiranja, razpakiranja, kopalnice in vsega skp...js si želim sam mal spočit. Včeri priletela iz službe in začela zlagat v škatle, končala nekje ob desetih in vam povem, da nog nisem prepoznala...tok zatečene nisem mela še nikol, pa tud nenormalno so me bolele. Sam upam, da se čimprej konča tale selitev in da dokončajo kopalnico, da jo počistim in mam potem vsaj malo miru.

Mislim, da bo zdaj vsaj malo lažje, saj sem štartala z dopustom in ja novička...šefica mi je podaljšala pogodbo, do 31. avgusta - bravo, vsaj nekaj.

Glede stvari za bebiko, men manjkajo še kakšne drobnarije, ki poa mimogrede nanesejo celo bogastvo :) Sicer pa moja mami že pere cotke za bebiko, odejico, posteljnino ipd. Hvala mami btw. Se mi zdi, da mi zdej res ogromno pomaga in HB, da imam še starše moje in njegove, ker drugače ne vem kako bi...je naporno kr vse skp.

Nič pikice pokice lepo se imejte in eno prijetno senčko vam želim


_____________________________

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.6.2008 14:26:52   
Erin
anaya- meni so svetovali naj kupim črpalko le v primeru če ne bo mleka, tako da ta morebiten nakup šparam. Najprej bo treba preveriti zmogljivosti moje mlekarneuser posted image

Odejico in povšterček bi jaz oprala, je pa priporočljivo da se povšterček ne uporablja do 2 leta in da otrok leži na ravni podlagi. Tudi zaradi manjše možnosti zadušitve in položaja hrbtenice.

Spolovilo tudi meni oteka, sicer ne tako zelo ampak je bistveno drugačno kot je bilo. Nekje sem prebrala da se v času user posted image v njem nahaja več krvi, možno da je potem to to?

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.6.2008 14:29:47   
Muklla
Punce imam eno vprašanje. Dude in flaške (imam plastično) je treba pred prvo uporabo prekuhati, a ne? A to dam oboje v mrzlo vodo, do vretja segrevam in še 5 min, vzamem ven in to je to? Namreč strah me je, da bi se mi kr kej stopilo. Obstaja tudi ena tekočina za take zadeve, prav za sterilizacijo flašk in dud, sam ne vem od katerega proizvajalca je. Kako pa gre s tem?

Drugače pa, v ponedeljek začnem odštevati zadnji mesec. Skoz sem govorila, da bi rodila kar v avgustu, zdej pa komi čakam, da se znebim te prtljage - VROČE!!!user posted image

PDP imam sicer 30. julija, po nekaterih izračunih 1. avgusta, ampak bi blo pa tudi fajn, če bi rodila 27. julija, ko imam RD, a ne?

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.6.2008 14:37:34   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla

Punce imam eno vprašanje. Dude in flaške (imam plastično) je treba pred prvo uporabo prekuhati, a ne? A to dam oboje v mrzlo vodo, do vretja segrevam in še 5 min, vzamem ven in to je to?


To pa tudi mene zanimauser posted image user posted image user posted image ker bom jaz tudi tako delala...škoda denarja še za sterilizatorje-vsaj meni.

Jaz tudi v pon začnem odštevati ker imam PDP 31.7. ALI 1.8. pa bi tudi raje malce pohitelauser posted image iz istih razlogov-vročinauser posted image okornost... Me že vsak dan lažni popadki "zategujejo" mogoče bo pa res malce prej?

Fajn bi blo rodit na RD ja, midva imava pa obletnico 30.7. in sem premišljevala kaj če bi mali kar okronal najino 5 leto..bi bilo tudi fajn...

Oh...lačna sem...pejmo kuhat....user posted image

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.6.2008 14:43:09   
sandra123
No, da ne pozabim....danes praznuje rojstni dan naša Gajka, tako, da ji iz srca želim vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.6.2008 15:00:02   
K_a_t_j_a
Sporočam veselo novico od mishel:

Danes 28.6. ob 12.43 uri je čisto nežno vdihnil in zajokal najin David, dolg 47 cm in težek 2605g. Za naju je to največje presenečenje in najsrečnejši dan, saj bova ponosna straša. Lep pozdrav od mamice Maje, atija Gabrijela in Davida.



ISKRENE ČESTITKE ZA KORENJAKA DAVIDA!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Gajka vse naj naj za rojstni dan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.6.2008 15:08:57   
Erin
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke ob rojstvu Davida! Vse naj naj!user posted image user posted image user posted image
user posted image

Kdo bi si mislil da bo mishel "odprla našo turnejo"user posted image user posted image user posted image

K_a_T_j_a- boš dala to obvestilo še na RODILI SMO?

---------------------------------------------------------

Gajka
- Vse najboooooooljšeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.6.2008 15:10:59   
K_a_t_j_a
Erin tudi tam sem že dala objavo. Lahko pa še ti daš na Celjanke (z okolico).

_____________________________

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.6.2008 15:23:14   
Erin
    user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image
                         
30.6. - Nevaeva
30.6. - Tamy30
30.6. - URSKAP
30.6. - ozziebo
30.6. - maartinca

01.7. - vika1
01.7. - astrea
01.7. - dojenč
01.7. - tatly
01.7. - andrejaboris
02.7. - Erin
02.7. - kaja02
02.7. - gajka
03.7. - Neža7
03.7. - Julija08

03.7. - anaya
04.7. - Muklla
04.7. - Maja T.
07.7. - tejkaz
07.7. - bella02
07.7. - Zoja Miša
08.7. - buhtlčk
09.7. - sandra123
09.7. - betty
10.7. - Žanneža
10.7. - PABLO
10.7. - Krysia
11.7. - miškolinček
11.7. - ANA_P
14.7. - Maja T.
14.7. - bella02
15.7. - košuta
15.7. - anita goitan

16.7. - naty13
16.7. - Vilika
17.7. - cebrca
17.7. - Erin
21.7. - andrejaboris
21.7. - PABLO
23.7. - MATEJKA_
23.7. - nell
24.7. - dojenč
25.7. - aradej
30.7. - Ryssa
01.8. - dojenč
06.8. - dojenč


   user posted image         


ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI      user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ


(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.6.2008 15:23:57   
sayuri
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, saj ne morem verjet. Avgustovke smo začele rojevatuser posted image user posted image user posted image .

Mishel je doletela ta čast, da je kot prva avgustovka postala mamica user posted image user posted image user posted image .

Mishel, čestitke tebi in atiju. user posted image user posted image user posted image  Malemu princu pa veliko sončka in igrivega nasmeha. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.6.2008 15:24:34   
Erin
user posted image  user posted image user posted image

                          ~  115 nas je ~
user posted image PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.,-imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------

user posted image 28.07.

~ Gajka (1.user posted image user posted image ) 28.let  CE/ +9 kg

user posted image 30.07.

~ Muklla (1.user posted image user posted image Špela)  +10 kg

user posted image 31.07.

~ PABLO (2.user posted image user posted image ) 33.let  CE  

user posted image 01.08.

~ Erin (1.user posted image user posted image ) 26.let  Jesenice/ +13 kg
~ ozziebo (2.user posted image user posted image ) 33.let +9 kg
~
ankhesenpaaten
~ cinca marinca (2.user posted image ) 

user posted image 02.08.

~ izabella08 (1.user posted image  user posted image ) 27.let +7 kg
~ Nevaeva (1.user posted image user posted image ) 28.let  LJ/ +8 kg
~ arait (1.user posted image user posted image ) 26.let  LJ/  +1 kg
~ Tato (user posted image Jaka) 28.let +10 kg

user posted image 03.08.

~ lana78
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šempeter
~ mkj
(1.user posted image user posted image ) 26.let  LJ

user posted image 04.08.

~ dojenč (1.user posted image  user posted image Žana) 21.let MB/ +13,5 kg
~ bella02 (2.user posted image  user posted image   ) 29.let +12 kg
~ bavc
~ nyna84
(2.user posted image user posted image )
25.let Šem. pri Gorici/ +8,5 kg


user posted image 05.08.

~ sayuri
(2.user posted image user posted image  
user posted image Lovro & Zara) 32.let  PO/ +16 kg
~ cebrca
(1.user posted image user posted image Erika/Klemen,Kristjan) 31.let LJ/ +15 kg
~ m@j@
(2.user posted image user posted image ) 27.let  LJ 

~ Odette (3.user posted image user posted image ) 32.let Jesenice/ +5 kg
~ katjakoc

user posted image 06.08.

~ arsha (user posted image Isabela) PO
~ karmen83
(1.user posted image user posted image ) Ptuj/MB/ +2,5 kg

~ sonce84 (1.user posted image user posted image ) 23.let  MS/ +1 kg
~ kaja02 (3.user posted image  user posted image Leja) CE/ +15kg

user posted image 08.08.

~ Maja T.(1.user posted image user posted image Nuša/Zara) 34.let  MB/ +14 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image user posted image )
~ simona2
(2.user posted image user posted image ) LJ


user posted image 10.08.

~ maartinca
(2.user posted image user posted image ) +8 kg
~ Arašida
(1.user posted image user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image user posted image )
30.let


user posted image 11.08.

~ ANA_P (1. user posted image user posted image Tai) 29.let  +13 kg
~ bili1
(1.user posted image user posted image ) 28.let +4 kg
~ miškolinček
(2.user posted image  user posted image ) 29.let Jesenice/ +5,5 kg
~ iva77
(3.user posted image user posted image ) 30.let  KR/ +8 kg


user posted image 12.08.

~ LenaG
(user posted image ) MB/ +10 kg
~ daja27
(user posted image Leon) +10 kg
~ sonjaa
(1.user posted image user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28.let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image  user posted image ) 23.let  CE/ +5,5 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image  user posted image ) 31.let  Jesenice/ +18 kg
~ meeryana
(1.user posted image user posted image ) 30.let
~ žanneža (3.user posted image  user posted image Lana) 35.let CE/ +8 kg

~ Tamy30 (1.user posted image user posted image ) 30.let  +19 kg
~ suzili
(1.user posted image user posted image  user posted image ) 28.let +16 kg


user posted image 14.08.

~ naty13 (2. user posted image user posted image Jošt) 23.let  KR/ +8 kg
~ iskanje (1.user posted image  user posted image ) 25.let PO
~ anita goitan (1.user posted image user posted image ) 30.let +9 kg
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let


user posted image 15.08.

~ košuta (1.user posted image user posted image ) 25.let  CE/ +8,5 kg
~ MATEJKA_(user posted image ) 27.let MB/ +11 kg
~ Ninaaa
(1.user posted image user posted image )
29.let
  LJ/ +2 kg

user posted image 16.08.

~ mbrume6 (3.user posted image user posted image )

user posted image 17.08.

~ buruolan (1.user posted image  user posted image ) 27.let  LJ/ +6 kg
~ nateja (1.user posted image user posted image Luka) 28.let
~ erta
(1.user posted image  user posted image )
28.let +8 kg
~ ena_mici
(2.user posted image )
~ Jelenche (3.user posted image user posted image Katarina) 27.let LJ/ +6 kg

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +13 kg
~ Neža7 (2.user posted image  user posted image Neža/Aleš) 27.let  CE/ -15 kg
~ anaya (1.user posted image  user posted image Alina/Lucas) 27.let  MB/ +8 kg
~ tejkaz (2. user posted image  user posted image ) 24.let  LJ/ +2,5 kg
~ astrea (1.user posted image user posted image Tine) 30.let  +12,5 kg
~ Višnja (2.user posted image user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image user posted image ) 25.let  Trbovlje
~ dar10 (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +10 kg
~ čipka
(1.user posted image  user posted image ) 25.let PO/ +14 kg
~ Arany
(1.user posted image user posted image ) 32.let CE/ +6 kg
~ Tinka14
(user posted image Nejc) 27.let +7 kg

~ mee (1.user posted image  user posted image )
~ KRNEKDO


user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image user posted image Tibor/Tit) 28.let CE/ +11 kg
~ uskaa
(user posted image )
~ srecka30
(1.user posted image user posted image ) 30.let
~ Ariella
(1.user posted image user posted image ) 31.let
~ TINA0100 (2.user posted image )
~ betty (1.user posted image user posted image ) +10 kg

user posted image 21.08.

~ matejchi (2.user posted image  user posted image ) 29.let MB
~ bambi14 (1.user posted image user posted image Ela) 28.let  +10 kg
~ soncek3
(1.user posted image user posted image ) 30.let  NM/ +7 kg
~ bibika24 


user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image user posted image ) 30.let  CE
~ NJINJA (1.user posted image user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image user posted image  user posted image Taja & Teja) 30.let CE/ +10 kg
~ renatka  (1.user posted image user posted image ) 28.let MB/ +8 kg
~ majah (1.user posted image  user posted image ) 28.let  LJ/ +7 kg
~ andrejaboris (2.user posted image  user posted image Tian/Luka) 27.let +8 kg


user posted image 23.08.
~ petrushka
(1.user posted image  user posted image ) 22.let LJ
~ Krysia (1. user posted image user posted image ) 31.let   LJ/ +7,5 kg

user posted image 24.08.

~ Ryssa (1.user posted image user posted image Lan) 21.let CE/ +10 kg
~ Manika
(2.user posted image user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image  user posted image Tristan) 27.let KR/ +8 kg
~ karmar
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +9 kg
~ Amelia (1.user posted image  user posted image ) 32.let +12 kg
~ tatly
(1.user posted image  user posted image ) Ptuj/ +4 kg


user posted image 25.08.

~ LinaK(1.user posted image user posted image ) 25.let
~ clara23 (user posted image )
~ Barbarinha
(1.user posted image user posted image Luka) 28.let Ptuj/ +9 kg


user posted image 26.08.

~ krtek1 (2.user posted image user posted image ) 29.let +13 kg
~ ČebelicaMaja
(2.user posted image user posted image )


user posted image 27.08.

~ aradej (2. user posted image user posted image ) 26.let  CE/ +1,5 kg

user posted image 28.08.

~ URSKAP (user posted image ) 29.let +8 kg
~ pingo80
(1.user posted image user posted image ) 27.let  +6 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image user posted image ) Ptuj/ +15 kg

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image  user posted image Vana Pia) 33.let MS/ +15,5 kg
~ Zoja Miša
(1.user posted image user posted image ) 31.let LJ/ +12,5 kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (2.user posted image user posted image ) 31.let 3 kg

user posted image xx.08.

~ LEDO1974
(2.user posted image ) 36.let CE
~ pikicai
(user posted image )
~ Neja31

~ anonimna AJ

~ hubertina

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image



< Sporočilo je popravil Erin -- 28.6.2008 15:38:47 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.6.2008 15:25:10   
sayuri
Erin, bomo imele kakšen poseben seznamček za naše rojene princeske in prince? user posted image

GAjka, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
28.6.2008 15:25:57   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Erin, bomo imele kakšen poseben seznamček za naše rojene princeske in prince? user posted image




Ups, vidim, da si že uštimala user posted image user posted image user posted image  Luštno user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?