Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 6.7.2008 8:56:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Spps in koliko si noseča??? daj miško na moj nick nad sliko,pa ti bo vse jasno sem že sama iskala kakšno novopečeno celjsko nosečko
< Sporočilo je popravil spps -- 6.7.2008 8:58:36 >
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 6.7.2008 9:06:46
|
|
|
|
|
vidla vidla lepo lepo jupi no pa sva dve ki sva kar blizu . A mi zaupaš kako si to nardila da ti pokaže ko greš na tvoj profil veš sem nova pa še nisem čist vešča vsega tle ...
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 6.7.2008 9:15:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita vidla vidla lepo lepo jupi no pa sva dve ki sva kar blizu . A mi zaupaš kako si to nardila da ti pokaže ko greš na tvoj profil veš sem nova pa še nisem čist vešča vsega tle ... sem ti poslala ZS.tam ko ti piše MOJA RINGARAJA imaš puščico.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 6.7.2008 14:58:32
|
|
|
|
spps
|
kako so danes nekatere razpoložene za čvek,so temo kar potisnile na drugo stran
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 7.7.2008 17:05:09
|
|
|
|
ksenci
|
vam moram povedat, da je 5.5. rodila naša čveka Lunica24 in to fantka Luko in ravno na dan PDP-ja čestitke robika medva pa še kr tu, a ne
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 7.7.2008 18:06:35
|
|
|
|
robika
|
ja ksenci midve pa se kr vztrajno tipkava,mene tile popadki cezdalje bolj matrajo in upam da bo napoved gin. drzala da naj bi dans slo cisto zares
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 8.7.2008 9:45:58
|
|
|
|
mishel
|
Lep pozdravček še vam tukaj!!! Javljam da smo že dva dni doma in da je vse OK. David je zelo priden in večino dneva tako prespi, jemo pa na 3 ure. Vsem želim veliko sreče in da boste dan, ko boste spoznale svoje sončke doživele tako lepo kot sva ga midva. Hvala vsem za čestitke in lepe želje.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 8.7.2008 9:59:32
|
|
|
|
brkn83
|
živjo punce, tudi jaz sem iz celja. No sem pa ravno v 8. tednu nosečnosti. Vidim, pa da vas je kr veliko tle gor iz Celja.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 8.7.2008 10:48:24
|
|
|
|
Nikita
|
No, pa sem po dolgem času spet na "nosečniškem" delu foruma...upam, da bo tokrat dlje trajal Pišem pa, ker rabim vašo pomoč. Pred kratkim sem se namreč iz MB preselila v Šempeter v Savinjski dolini. V petek sem delala test in kaj vidim . Potem pa sem se spomnila, da še nisem uspela zamenjati G. No in zdaj že 2 dneva kličem ordinacije in prosim, če bi me vzeli, ker bi se rada naročila na pregled in nič Vse polno!!! Lepo, lepo prosim, če katera ve za kakšnega dobrega G, ki še ima prosto in bi me hotel vzeti. Res bi vam bila hvaležna. Lep, pa čeprav deževen torek, vam želim
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 8.7.2008 10:49:30
|
|
|
|
bučkabb
|
ksenci in robika sej bo vsak čas , držim pesti mishel čestitam in uživajte v druženju in crtanju vašega Davida, sem ful vesela, a je vse OK in da se je vse dobro izšlo. brkn83 dobrodošla med nami in veliko užitkov ter zdravo in lepo nosečnost ti želim no jaz pa sem še vedno pri nakupu vozička, sem odprla temo o vozičku s kombinacijo usnja, ker me zanima kaj si mislite o tem, prosim obiščite jo in dodajte kakšen komentar, ker res ne vem kaj naj naredim.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 8.7.2008 10:53:51
|
|
|
|
bučkabb
|
nikita tudi tebi ena lepa dobrodošlica glede gin. pa ti ne vem kaj velik za povedat, jaz mam svojo gin. kar v bolnici, res je da moreš mal dle čakat na pregledih, sam je fajn ko je vse tam pri roki. vpraši tja v gin. ambulanto je velik ginekologov, mogoče ima kdo kaj fraj. sej so pa tam vsi vredo, kolker slišim, maš pa doktor Korena, Salobirjevo, Klančnikovo, ......pa še neki jih je sam se ne spomnim imenov.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 8.7.2008 11:18:54
|
|
|
|
Nikita
|
aha...hvala bučkabb. Če ne bo nobenega drugega konkretnega priporočila, bom pač na "slepo" nekam šla. Še enkrat hvala za trud
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 8.7.2008 11:21:43
|
|
|
|
robika
|
Mi pa cakamo in cakamo,celo noc me je zvijalo,pa se mal umiri pa spet po starem,G. je ocitno kiksnala ko je izjavila da se bo Tija rodila vceraj...saj bo upam da cim prej...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 8.7.2008 11:26:16
|
|
|
|
brkn83
|
Nikita - V zdravstvenem domu Celje, je ful dobra ginekologinja - Suzana Peternelj Marinšek, sam ne vem, če še jemlje kakšne nove paciente.
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 8.7.2008 11:51:04
|
|
|
|
Nikita
|
Ja, brkn83, danes sem ravno njo klicala in me je zavrnila
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 8.7.2008 12:02:27
|
|
|
|
mbd0411
|
Nikita Poskusi v Šempetru Dr Govčevo.Ima rada nosečke. Spps kako se pa to naredi (daj miško na moj nick nad sliko,pa ti bo vse jasno )Jaz bi tudi tako imela. Res ne vem
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 8.7.2008 12:08:28
|
|
|
|
alina2
|
Lepo pozdravljene . Tudi jaz sem iz celja. Imam pa en problem Nos3eča sem 35 tednov ginekolog me je pa naročil na pregled čez 4 tedne. Zanosila sem po umetni oploditvi in narejeno imam tudi cerklažo. A ni to malo smešno. Pa tudi papirjev za rodit nimam. Kaj naj storim.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 8.7.2008 12:19:29
|
|
|
|
Katjusa
|
Robika pri nas je blo podobno celo noč me je zvijalo in celo dopoldne in pol se je končalo in nič..... naslednji dan sem pa imela CTG (3 dni čez rok) in nič ni pokazalo no ko so me pa pregledali so pa ugotovili da sem 4 cm odprta in da grem rodit in čez dobre 3 ure sem držala svojega miškota v rokah..... zame je bil to sanjski porod :) V petek imam prvi pregled takrat naj bi bla točno 10 tednov noseča... komaj čakam in upam, da bo vse na mestu? Punce, ki ste rodile kako je blo na oddelku po zadnjih informacijah niso nič boljši kot so bli 2 lezi nazaj me je kr strah.... sicer je do tja še daleč sam bo hitro minlo...
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 8.7.2008 13:12:42
|
|
|
|
mbd0411
|
Alina2,pokliči svojega G in mu povej za papirje,ker je mogoče spregledal.Nič te ne stane,boš pa pomirjena,saj so papirji pomembni
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 8.7.2008 13:26:07
|
|
|
|
katja_p
|
Oj! Js sporočam, da smo včeraj izvedeli, da bomo dobili , PDP pa je prestavljen na 6.12. Tiste, ki ste v fazi kupovanja (al pa ste že kuple) vozičkov. Js sm dobila občutek, da se mamie odločajo predvsem med Jane in Quinny. In tadva se tud men najbolj dopadeta, sam ne vem, katerga naj vzamem. Nism pa niti se velik ukvarjala še s posmeznimi tipi vsakega. Rabim pa seveda takega, ki bo imel zraven eno dobro košaro. Ima katera izkušnje s katerim?
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 8.7.2008 13:44:40
|
|
|
|
mavo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nikita No, pa sem po dolgem času spet na "nosečniškem" delu foruma...upam, da bo tokrat dlje trajal Pišem pa, ker rabim vašo pomoč. Pred kratkim sem se namreč iz MB preselila v Šempeter v Savinjski dolini. V petek sem delala test in kaj vidim . Potem pa sem se spomnila, da še nisem uspela zamenjati G. No in zdaj že 2 dneva kličem ordinacije in prosim, če bi me vzeli, ker bi se rada naročila na pregled in nič Vse polno!!! Lepo, lepo prosim, če katera ve za kakšnega dobrega G, ki še ima prosto in bi me hotel vzeti. Res bi vam bila hvaležna. Lep, pa čeprav deževen torek, vam želim Nikita, v Šempetru je dr. Govčeva, ima zasebno ambulanto s koncesijo, tako da skoraj nikoli ne čakaš, sestra je fullll prijazna, z zdravnico sem pa jaz osebno tudi zelo zadovoljna. Sem imela probleme pri zanositvi, pa mi je takoj zrihtala napotnico za zdravljenje neplodnosti, pa klomifen mi je predpisala, ... pa sem šele 2 leti pri njej, ker sem se tudi sama preselila v regijo. Tel. ordinacije je 03/700-2020. Vendar to je le moja subjektivna ocena, naj ti bo v pomoč pri odločanju.
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 8.7.2008 14:46:36
|
|
|
|
Tejčika29
|
Nikita - v Žalcu je ginekologinja dr. Milovanovičeva, za Šempeter že veš, za bolnišnico tudi, v zdr. domu Celje imaš tudi nekaj ginekologov - Peternel Marinšek, Benčič Torbico in nekaj drugih. Nekje te bodo vzeli, ni vrag! Jaz bom vzela voziček Peg Perego switch, ker mi je važno, da se zloži v marelo (zaradi avta) in da je lahek za dvignit, športni del gleda proti meni ali v svet, kar je zelo priporočljivo, ker pri otrocih nikoli ne veš. To je to. Punce, ki čakate na porod - držim pesti za vas !
|
|
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 8.7.2008 15:00:00
|
|
|
|
mbd0411
|
Se pridružujem Mavo.Res je super G v Šempetru.Sem zelo zadovoljna že kakih 10 let.Malo pojamraj in jim povej,da si slišala zelo lepe pohvale onjej in ti bo uspelo. Meni bo 16.7. posnela 3D uz.Za 33€ kar je poceni kot berem drugod. Pokliči jo!
|
|
RE: Celjanke (z okolico) 8.7.2008 15:27:36
|
|
|
|
Nikita
|
Mavo hvala za priporočilo. Sem tudi danes že klicala, pa mi je rekla, da majo vse polno in da naj pokličem v začetku avgusta, če bi slučajn kej blo. Sam jst ne morem tak dolg čakat na prvi pregled. Bom pa preverla še tole v Žalcu, ki jo je priporočila Tejčika29. Ja, sej sem jst tud najprej mislila, da me bojo že nekje vzel in sem odlašala s prestavitvijo G, ampak zdej, ko ga pa res rabim pa nimam sreče. Čeprav povem, da sem delala test in je bil pozitiven, jim ne pridem do živega. Drgač pa me je danes začela utrujenost kr konkretn matrat. Pa tud občutek slabosti je neprijeten. Komi čakam, da končam dans službo in jo šibnem domov. Upam, da ne bom zaspala na cesti dijo
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?