*nina*
|
hojla punce, kakšne dolge debate imate, za par dni grem izpred računalnika, pa imam tolk za prebrat no pa začnimo... voziček: sem opazila, da se nobena ne bo odločila za peg perego, zakaj ne? jaz iščem tak voziček, ki bo vse v enem, da ga bom lahko imela od rojstva naprej. Bolj ko ne vse dobim od kolegice, samo voziček bi pa rada imela svoj. Quinniji so mi všeč, sam se mi zdijo tako ogromni, da nevem kako bi ga pol jaz lahko v avto spravla jaz bi imela čisto nekaj preprostega in praktičnega, ne mislim nič komplicirat, čeprav ko gledam po netu kakšni vse vozički so..joj...zelo se mi dopade od peg peregota culla, tak malo starinski je in se mi ful dopade. Pa Quinny Speedi, sam se mi tist športni del zdi tako ogromen Kilogrami:jaz nevem s kolikimi sem začela, mislim da tam nekje 59kg, sedaj jih pa imam okoli 62,5 ( 16t), niti se ne obremenjujem preveč s tem, jem normalno tako kot sem takrat ko še nisem bila noseča. Morje:bolj ko ne se mi zdi, da je morje primerno za nosečnico, bolj odsvetujejo otoke, zaradi povezav (trajekti..), najboljš je, da če katero skrbi, da se posvetujete s svojimi g.
|