Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

bratrančka. Tak je sedel in začel govorit: ne morem dihat, dajte ga vstran, ne morem dihat
Karkoli drugega
Predvsem v tej vročini to ni fajn.
sprožiš porod, ker so v spermi ene snovi ki vzpodbujajo popadke, al nekej tazga... tko da vem da ene mal pred porodom pospešeno telovadijo da bi sprožile porod, sploh če so že čez PDP.
. Imela sva srečo z vremenom. Bilo je sončno, ampak je vseskozi pihal hladnejši vetr in je blo prav luštno. Hrvatje so pa tolk cene navil, da je za pop... Sem šla na kavo in zanjo dala 14 kun, dragi pa za pivo 21 kun. Da ne rečem, da zaračunavajo parkirnino, drugače se ne moreš pripelajt z avtom do plaže oz. čim bližje. Včeraj, ko se je začela sezona so pa še vsem, ki so parkirali ob obali lepo listke pisal, s tem, da so plačali 50 kun za parkirnino. Čist noro. Je tip naletel na nosečnico, ki je čist znorela nanj, mi je blo tko smešen. Hormoni ji delajo s polno paro. Amapk moram rečt, da je bil kr miren in se ji ni pustil sprovocirati.
ta teden službeno v Avstrijo, in grem v torek prvič sama na pregled pa tud tko bom prvič sama doma v nosečnosti. in me zgleda en majčken skrbi.................
je šel v Avstrijo na dirko.Meni pa se zdi prevroče ,da sem cel dan na vročini.Se raje doma hladim.
.Jaz sem skoraj vsak dan,moj
so super... js sem tudi levček... mogoče bi zato rajši, da bi bil moj