gajka
|
Pozdravček še od mene! pa tale RR! Mi je pravkar cel post zbrisalo, ker sem bila toliko pametna, da nisem copy-paste variante uporabila... Zdaj pa jovo na novo... Kljub odpustnici, za katero sploh še nisem dala prošnje , še vedno vztrajam v enem kosu! Pa pridno prepričujem , da bova v enem kosu ostala še nekaj dni čez PDP. Ali mi bo uspelo, pa je že druga zgodba... Drugače pa še vedno trmasto vztrajam in si torbe za v P še nisem pripravila in je tudi še ne nameravam prehitro in pika! No, mogoče bom počasi vsaj seznam reči na kak listek zapisala, da ne bo panika, če me kaj preseneti... Kot pravijo, za vsak slučaj ima še župnik kuharco... Moram pohvalit mojega , ker je včeraj uspešno zmontiral vse luči (no, razen v jedilnici, ker morava najprej še mizo nabavit in potem luč direkt nad mizo zmontirat). Pa danes mi je malo pomagal pospravljat in se je lotil ploščic v kopalnici in WCju. A katera ve, a dedce tudi tole gnezdenje daje? Zoja Miša - drži se in prepričaj svojo , da bo vsaj do avgusta še na varnem pri tebi! mishel - hvala za porodno zgodbo in vse druge informacije, kako se štimate z . Vidim, da sicer zelo uživaš v novi vlogi. sandra123 - a tebi pa tega likanja nikoli ne zmanjka? A Tina te je že uspela prepričat, da bi ji kakšne pleničke dovolila zlikat? Tile tvoji krči pa upam, da se ti bodo malo umirili, da ne boš na koncu zaradi take male količine spanja že kot kak zombi... A svojega še vedno nisi uspela prepričat, da te malo ovekoveči vsaj za naše firbce potešit? Sem pa bila jaz tudi zvečer deležna masaže nog, poleg tega pa še masaže hrbta in bušija! sayuri - upam, da si svoji štručki že dobila v naročje in se zdaj veselo crtljate! K_a_t_j_a - vse OK? nell - se ti pridružim pri lenarjenju. To je tudi moj plan za danes, če mi bo seveda uspelo spregledati kaj, kar bi bilo še za naredit... Pa kje za se naša Neža7 skriva? Vem, da je nekaj morje omenjala, ampak to je že ful časa nazaj...
|