bella02
|
sandra, mene bi likanje srajc kar ubilo. Sovražim srajce in k sreči jih mož ne nosi nič, razen na slavnostih, ki jih pa ni glih veliko . Sam kar je treba, je treba. naty, ti si to dobila že za paket? Jaz grem kutri v akcijo, če mi le nakažejo. Pa sem šla dons mimo bankomata, pa nisem pogledala . dojenč, če veliko piješ, je voda zato brezbarvna in prav je tako. Če je fajn rumena, to pomeni, da premalo piješ in ni glih najboljš. Vsaj meni je bilo tako razloženo. nyna84, smola za avto , ne bi bila rada v podobni situaciji, ker si ne predstavljam, da sva brez njega, imava tud samo enega. No ja, najbrž bi ga tast posodil, sam ima novega, pa se to do zdaj še ni zgodilo . Danes sem imela CTG. Mali je živahen, trdnjava je trdno zaprta. Nimam izcedka, le včasih se na papirju pojavi malce prozorne sluzi. Preventivno bom 3x vzela Vitagin C. Ni nič G rekla, da bi to lahko kaj pripomoglo k porodu. Erin, naslednji pregled imam 23. 7., kg sporočim naknadno. Se merim po moji tehtnici in to zjutraj, tako da to še javim. Če nam pa slučajno kam pobegneš, pa hitro opravi. Zdaj smo pa že tam tam ... Upam, da bomo danes kaj spale. Zunaj še nič ne godrnja in se ne sveti. Pa fino se je shladilo . Nočka
|