Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Sunny kako je bilo pri zobarju, si mogla dolgo poslušat predavanje? Vse skupaj je trajalo dobrih 5 minut. Nič posebnega, razen da je zobozdravnica skoraj skup padla, ko sem povedala, da je imela Neja 4100g. Naredi s tabo skoraj en manjši intervju, Neji je pogledala usta in to je bilo to. Moramo poklicat septembra 2009, da se naročimo za naslednji pregled. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Sunny, da ne boš pozabila v petek ob 9 na Loki. Nisem pozabila, se je pa naš odločil, da bo v petek doma. Če naju bo kam peljal potem se bova opravičili, drugače pa prideva. Se sploh ne bi veliko zmenili za , če bi bil večkrat doma, vendar je tako redko z nama, da bova to kar izkoristili. Bom v četrtek sporočila, če se ni premislil. IZVIRNO SPOROČILO: katarinas IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK Punce! Maxi cosi TOBI v akciji v BC, znižan na 170 EUR. Pismo sem jezna, ker nisem počakala. To je najboljši avtosedež firme MC, drugače stane 250 EUR, to je pa že kar ugodna cena. Pa še take lepe vijolične barve, da jo lahko ima ali fantek ali punčka. Grrrrrrr , zakaj se mi je tako mudilo. No ja bo mogel biti priori xl tudi ok. Suzana po lanskih testiranjih je bil piori boljši od Tobija. Na slikici, ko je otrok v Tobiju sei zdi kot, da nima nobene stranske zaščite. Jaz še razmišljam in se spet nikakor ne morem odločit. Še dobro da se meni ni treba nič odločevati, ker bi spet kakšno fantastiko naredila , avtosedež bomo podedovali od nečaka...bo čist ok. Mi bomo pa morali po novem letu nabavit še enega, da ga bova imela vsak v avtu, ker bo on Nejo vozil zjutraj v varstvo, jaz pa jo bom šla po službi iskat.