tejčica30
|
Hvala vam za lepe želje, pa za tolažbo, da HSG ni nujno da boli. Do zdaj sem imela informacijo, da je to zelo boleč postopek, vendar sem se s tem soočala tako: ziher ne boli bolj od poroda, tega pa si želim bolj kot vse na svetu. In bom potem tudi HSG pokončno dala skozi. Seveda pa je tudi upanje, da mi ne tega ne bo treba biba12, kako to da čakaš dva meseca na HSG? Kaj so take čakalne dobe? Meni je zadnjič G rekla, naj ko dobim M (čeprav mi želi da je ne), pokličem in imava že določen datum v začetku avgusta (v Postojni). Tudi meni je zdaj že uplahnila bolečina. Vidim, da se dogovarjate za zmenek. Tudi jaz bi se pridružila, če bom imela čas in če ne bo predaleč. Veste, zaenkrat nekako ne govorim okrog o svojih težavah, (razen dvema prijateljicama, ki sta na drugem koncu Slo), tako da se mi včasih hoče kar zmešat, se mi zdi, kaj čem to govorit, saj me noben ne more razumet - razen vas, ki ste na istem. Ne vem, kako dolgo še bom zdražala, vem pa, da se bo novica o najini neplodnosti razširila s svetlobno hitrostjo po našem malem kraju, če bom samo eni osebi povedala. Jaz bi vas rada spoznala, ker je v živo čisto nekaj drugega kot tole na forumu - čeprav moram priznat, da mi tudi forum veliko pomaga - že dejsvo, da nisem sama s svojimi težavami. Lep dan vsem!
|