Polynesia
|
Grrrrrrrrrrrr, najprej bom zdele mal znorela ...napišem cel roman in potem mi ga noče poslat in mi zgine vse kar sem napisala ......hahahaha, no pa pejmo še enkrat . Najprej pozdravček punčke moje . No moram vam prvo povedat novičko, da greva danes z možem po moji službi za vikend na MOOOOORJEEEE ......jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...sem tko vesela, da bova šla to poletje vsaj 1x na morje in da se malo umakneva iz Ljubljane, tko da sem prav vesela in se že veselim. Te 3 dni bova poskusila max uživati in se prepustiti dogodkom. vebo mene so tudi bolele noge, največ pete, za znoret je bilo, čist zares. Nato sem dobila nasvet, naj si kupim Crocse in sem si jih res in jih uporabljam doma kot copate in me pete ne bolijo več. Ker ne stojiš direktno na trdih tleh, ampak tista guma malo ublaži in je zares super, no vsaj jaz sem zadovoljna, jih pa imam samo za doma, ker so mi drugače grde . materinska šola v Lj. je tudi v avgustu, ne glede na dopuste/počitnice, jaz pa bom hodila s 01.septembrom in sicer zjutraj ob 10h ko ni gužve, takrat pa bom itak že na dopustu tko da ne bo problem. Mož pa bo šel ko se mu zdravstveno stanje izboljša samo na hitri tečaj za bodoče očke, mi tudi ni do tega da bi z mano skos hodil na tisti dolg tečaj. Drugače pa je v Lj. letos novost tak, da so tečajn v avgustu prestavili v porodnišnico v klimatizirane prostore, da se ne bi nosečke stopile . vse nove novembrčice dobrodošle in le pridno klepetajte z nami . No evo mi pa čakamo v službi na kitajsko hrano, nas šefica časti in mi že prav dišiiiiii, ker sem namreč nora na kitajsko hrano, njamiiiiiiiiiii .
< Sporočilo je popravil Polynesia -- 18.7.2008 12:52:14 >
|