|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mediteransko selo San Antonio Biograd - poročilo
21.7.2008 8:56:59   
Blink1
No... mi smo se vrnili iz Biograda. Takole je pa naselje. Na splošno lepo urejeno in mi smo se imeli lepo, do plaže ni daleč in plaža je super. Ampak še enkrat pa nebi šli. Čeprav naslednje leto imajo planirano instalacijo klim v sobe.

Naj povem, da smo rezervirali sobe in zraven, proti plačilu še majhen hladilnik (3€ na dan). Zdelo se nam je pametno imeti poleg mini bara, še hladilnik, da lahko za otroke daš noter kakšen jogurt ali puding ali kaj za opoldansko malico. Pa še pivo se mora ohladiti ne?user posted image
No, po začetnem prerekanju okrog razlike med mini barom in hladilnikom v sobi, smo se morali sprijazniti, da je mini bar v bistvu majhen hladilnik, ki ga plačaš če ga uporabljaš user posted image No ja... mini bar je bil v osnovni ponudbi, majhen hladilnik pa proti doplačilu... Jaz sem logično pričakovala, da dobimo še hladilnik. Pa ni bilo tako... in na koncu ga tudi nismo plačali, čeprav smo ga uporabljali.

Tako smo prvi dan, po prepirih z recepcijo in predstavnico Palme okrog hladilnika in mini bara, razpakirali in zavzeli položaje na plaži. V senci seveda. Ta je bila tudi naslednjih 8 dni naša najboljša prijateljica. Temperature se podnevi namreč niso spustile pod 32°C. Tako, da je bilo prekleto vroče. Tudi ponoči ni bilo dosti bolje... Kamnite hiške in borov gozdiček NISTA nadomestilo za klimo v sobi :) Idealno bi bilo že, če bi v sobah bil vsaj stropni ventilator, ki bi ponoči malo pomešal zrak. Tako pa smo se malo pajsali... Ok, vsaj veliko komarjev ni bilo :) Zahvaljujoč Raidu seveda. Vseeno pa je Nejo popikal vsaj eden... In to tako, da je imela velike fleke, ki so jo srbeli še kak teden... Groza.
Naslednja težava, ki se je v Mediteranskem selu pojavila, je bila večerja. Postrežna... Porcije? Katastrofalno male :) Zdaj se že lahko smejimo, ampak prva dva večera smo bili šokirani. Od svoje porcije (npr. juha, ena pečena kurja bedra, trije kroketi in malo dušene zelenjave) smo morali seveda dati tudi otrokom nekaj. Tako porcijo bi pojedla celo Neja sama, čeprav ni ne vem kaki jedec. Po treh dneh negodovanja in pritoževanja, so se porcije izboljšale. Precej na račun tega, da smo od tu naprej govorili samo še s šefico naselja. Naslednje večerje so bile OK. Porcije dovolj velike... ne vem ali samo naše, ali vse user posted image


"Pohvaliti" moram tudi Palmin mini klub - animacijo za otroke. Animacija se je izvajala od 10. - 12. ure dopoldan. Khm... pardon... ampak takrat je večina staršev z otroki na plaži. Al smo samo mi taki? Do devetih smo pojedli zajtrk, se počasi spakirali in šli na plažo, kjer smo bili do dvanajstih, pol enih, potem pa smo se vrnili na počitek do štirih in okoli petih spet šli na plažo. Hja... najhujšemu soncu se pa že ne bomo izpostavljali, ne? V glavnem... nimam pojma koliko otrok je bilo v mini klubu. Samo enkrat sem jih videla nekaj z animatorko, da so risali v kafiču. Pazi... v kafiču!!! Sicer zunaj, ampak vseeno se mi kafič ne zdi primerno mesto za otroško animacijo. Ok... naše itak niso bile zraven. Večerna animacija je bil mini disko, ki se je začel ob pol devetih. Ob tem času je bila velika večina otrok iz naselja še v restavraciji na večerji. Mi na primer, smo s plaže prilezli okoli sedmih... da smo se stuširali in pripravili, je vedno trajalo do osmih. In potem smo celo enkrat uspeli priti na mini disko. Deset minut čez pol deveto smo se iz restavracije, v družbi kar nekaj družin in otrok (bilo jih je nekje 10-15, otrok namreč), odpravili do kafiča v naselju, kjer bi naj bil mini disko. Ko smo prispeli, je bilo plesa že konec. Halo!!! Pred nami pa so bili tam štirje otroci. In animatorka mirno: "Ja, zdaj smo pa že odplesali." Ja, pa ja... Končno se je oglasila še ena gospa (da se nismo samo mi pritoževali) in rekla, da bi pa lahko teh 10 minut animacije ponovili, če je večina otrok šele prišla... Očitno težko, je animatorka le spustila glasbo, da so še enkrat zaplesali na 4 pesmice. Katastrofa... še jaz bi uspela organizirat boljšo animacijo.
Pa naj bo dovolj šimfanja... Vseeno smo ultra uživali... naselje je lepo urejeno, sobice luštne, morje kristalno čisto, na plaži ni bilo pretirane gneče, ob plaži svašta.. od kokic, palačink, hamburgerjev, kafan, trampolinov in ostalih igral za otroke, tobogan...

_____________________________

---------------------------------------

---------------------------------------
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mediteransko selo San Antonio Biograd - p...
21.7.2008 9:22:51   
karinka
Mi smo bili v Biogradu že 3x in  se nam zdi super. Na plaži je res toliko ponudbe, da otrokom sploh ni dolgčas.

2x smo bili v hotelu, zdaj pa v apartmaju in vedno je bilo super.

Leto smo tudi že bili in smo že skoraj 100 % da če bo vse OK, gremo drugo leto spet. user posted image

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mediteransko selo San Antonio Biograd - p...
21.7.2008 9:31:47   
felicia
no to  mi je všeč da se po počitnicah in dopustovanju piše poročilo, da lahko druge potem preberejo kam ja in kam ne pa zakaj! Super!user posted image

(odgovor članu karinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mediteransko selo San Antonio Biograd - p...
18.8.2008 11:28:42   
polo75
No, pa naj še jaz napišem mini poročilo. Mi smo bili tam od 02.8.-09.8.

Kar se tiče hladilnika, se strinjam z N&N - to res ni hladilnik, niti manjši hladilnik ampak mini bar. Mi smo se malo zafrknili in smo doplačilo za uporabo že plačali v agenciji - smola pa taka. Škoda, da tega poročila nisem že prej videla. No, nekaj malega smo pa vseeno lahko dali v njega. Čeprav hladil glih ni nevem kaj. Če si imel pijačo 24 ur noter je potem res bila hladna.

Kar se tiče hrane smo bili kar zadovoljni. Porcije res niso bile nevem kako velike, ampak smo že preživeli. Lačni nismo bili.

Kar se pa "palminega kluba" tiče, pa lahko rečem, da ni bilo ne duha ne sluha o palminem klubu. No, enkrat (to je bilo v četrtek) sem slišala njihovo predstavnico, da je pri večerji sosednji mizi rekla, da je ob 9-ih mini disco za otroke. Nam sploh tega ni omenila. To, je pa tudi vse kar smo imeli od palminega kluba.  Izgleda, da se bodo mogli pri Palmi še kaj naučiti kar se klubov tiče. Njihovo predstavnico smo spoznali ob prihodu. Ko smo ob prihodu prišli na recepcijo je tam pač sedela še ena punca in ko je vidla, da imamo voucher od Palme je rekla, da je poleg Globtoura še predstavnica za Palmo. To je bil ves kontakt z njo.

Imeli smo družinsko sobo. Ko smo prišli tja, smo ugotovili, da je takoj poleg bara in ceste. Mi je blo kar groza. Sem si predstavljala, da bodo v baru glasbo nabijali pozno v noč. No, na koncu pa ni bilo tak hudo. Bar se je že zaprl ob 22-ih, tak da ni bilo panike. Samo bližina ceste je bila malo moteča, samo je na srečo naš mali spal brez problemov. res pa je, da tudi doma nikoli nismo imeli čidsto tišino ko je šel spat, tak da je navajen. Bi rekla, da je bolj mene motil hrup od ceste kot njega. user posted image

Tak kot je N&N rekla je naselje lepo urejeno, morje res kristalno čisto. Kljub temu, da smo bili tam v višku sezone, smo našli kotiček, kjer ni bilo gneče in tudi senca se je našla.  Sobice so res luštne, samo klima bi bila dobrodošla. Samo pri nas ni bilo panike. Smo imeli samo ena vrata zaprta in je bilo vseeno nekaj zraka noter. Vreme je bilo čudovito (okoli 30°C). 

Skratka, lahko rečem, da je bilo lepo. Ni bilo pa tako super, da bi šli tja še drugo leto. Mogoče tudi zaradi cene, ki ni tako nizka.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Mediteransko selo San Antonio Biograd - p...
20.8.2008 7:50:46   
Neni13
Kako super, hvala vsem za poročilo..user posted image user posted image
Mi smo do sedaj tudi hodili v apartma v Biograd, zdaj pa gremo sami 3-je, pa sem iskala eno tako varianto.
Še dobro, da sem prišla na RR pogledat..Kar sem prebrala, pr men odpade San Antonio Biograd.
 

(odgovor članu polo75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
22.8.2008 14:10:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Neni13)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Mediteransko selo San Antonio Biograd - p...
25.2.2011 11:02:02   
Potpuhi
Takole! zaradi San Antonia v Biogradu sem se celo prijavila na forum. Želim vam opisati svojo izkušnjo, na podlagi katere boste ocenili, ali upate tja, ali ne. Na kratko: TRUMA!!! Tako poraznega dopusta še ne! Sicer je naselje super urejeno, čisto, golf travica . . . kljub temu je vse skupaj težki nateg! Iz kritike so izvzeti zaposleni kelnerji, sobarice, recepciionerji. prav smilili so se mi. delali so cele dneve in niso uspeli prikriti gnus, ki so ga čutili do svoje šefinje. Šefinja je ena zafrustrirana zlobna ženska, podobna Jovanki. V času zajtrka in večerje je poplesavala po jedilnici in zelo zviška gledala vse goste. Ker je bilo na večerji kar nekaj madih Slo družin, je imela veliko dela. Majhni otroci namreč ne jedo najlepše, kar naprej nekaj pada pod mizo . . . Gospa je poklicala čistilko, ki je pometala, ona pa je na ves glas komentirala "nečuveno, nevjerovatno kako su jedni ljudi brez kulture, djeca neodgojena . . . ". Mi smo kar zijali. Hrana je bila obupna! Nekaj tako groznega še nisem okušala. Pri tem je namreč ostalo. Enkrat se je celo zgodilo, da smo v juhi našli koščke plastične vrečke (če ne bi doživela, ne bi verjela). Sicer so pa bile juhe vsak dan istega "okusa" samo druge barve. Italjani so prvi večer celo večerjo zavrnili in potem se niso več prikazali.

Mislim, da gre krivda tudi agencija (mislim, da Odisej) ki prodajajo takšne aranžmaje. Sicer pa pišem o moji izkušnji iz septembra 2008. Lahko, da so se v tem času popravili:) Hudo močno dvomim. vsekakor ne mislim preverjati. Tako sem bila lačna v Biogradu, da se mi je zamerilo celo mesto in me tam nikoli več ne bodo videli.

Toliko od mene, namen tega poročila pa je, da ste pri San Antoniju zelooooooooooooooo previdni. Lastnik tega naselja je ZG odvetnik, ki se čez vikend pripelje z "RR". Faca! Strada goste, potem se pa po ZG preserava. Tema!

Lp


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Mediteransko selo San Antonio Biograd - p...
13.7.2013 19:40:25   
bbs1
Pozdravljeni!
Na forum pisemo izkljucno iz razloga, ker je bila tudi naša družina na dopustu v Mediteranski vasi San Antonio( hišice so polne mravl in komarjev). Moram povedati, da takšnega dopusta naša družina še ni preživela. KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!!!!In to mislimo resno in ne pretiravamo. Direktor oz. odvetnik lastnik se obnaša arogantno, na vse goste gleda z viška, tam dobesedno nisi nič. Natakarji so slabe volje, ker gledajo tega kretena in ga poslušajo, on pa hodi kot šerif po vasi in diligira, kadi cigaro....Natakarji pa namesto, da bi se ukvarjali z gosti, se morajo ukvarajti in strešti njemu in njegovima hčerkama. Hrana je obupna, juha vsak dan ista, večerja pa kot v menzi za 5 EURin mrzla. Sadje pri večerji najslabše kvalitete- gnile bananane. Pri samopostrežnem zajtrku je začelo zmanjkoivati hrane ob po devetih, čeprav traja do 9, rezine kruha pa tako tanke, da se vidi skozi. Brez besed. Prav do mene osebno se je obnašal slabše kot do zapolenih in mi prepovedal po kavo v restavracijo, ker sem bila v kopalkah, na bazenu pa ni bilo nobega natakarja pol ure kar sem tam čakala. Zatorej sem odšla po kavo do restavracije, vendar pa mi je na vhodu prepovedal vstop v restavracijo, ker sem bila v kopalkah. Otroke, ki so se ob dveh popoldne igrali v bazenu, pa je s takimi besedami ozmerjal, da ni za govorit, ker so se igrali z žogo in bili po njegovem preveč glasni. Ne rabi on Slovencev dol, je rekel, ko smo mu dejali, da bomo povedali v Sloveniji kako je dol. To se ni dogajalo samo nam, tude druge je ozmerjal in kregal, če so skakali v vodo ipd. Edino dobro, kar je bilo so bili Kompasovi animatorji, katerih je škoda za to vas, ker otroci tam niso zaželjeni. Animatorji se pa trudijo in so odlični, vendar pa bi jih morali premestiti, kam drugam, kjer bi bili lastniki bolj normalni.

(odgovor članu Potpuhi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?