timnala
|
Heja ! Cestitke vsem za dobre rezultate na pregledih.. Zadnjic sem pozabila napisati, da imam naslednji pregled 11.8. Mi2 z sva v redu - energije mam na pretek (sem se v sluzbi, ampak grem verjetno drug teden ze na bolnisko - vsi mi govorijo naj se spravim ze pocivat, celo moja dohtarca mi je to rekla pa sem rekla, da bi se malo delala - zdej sem se pa odlocila, da stres 8h na dan (pisarna in ponudbe in guzva) in voznja pol ure v eno smer, ne dene dobro ne meni, ne .. Pa ogromno zensk - mladih in starih mi je reklo, da naj grem v bolnisko in uzivam ta kratek cas in se posvecam sebi in otrocicku.. Drugace sem pa v fazi nabiralnistva opreme za . Mam ze kr neki stvar in par skatel cotk od kolegic pa se mi kr ne da brskat in iskat male stevilke, ker so mi nabasale cotke vse tja do enga leta Pa bo pol to lustno opravilo, ko bom doma.. Zanima me pa nekaj - danes sem vstopila v 30. teden in ene dva dni bolj malo cutim otrocicka..sicer se redno oglasa, ampak gibi so veliko blazji, tako da me je malo zaskrbelo, ampak sem potem brala, da se je veliko to dogajalo okol 30. tedna in videt ima dete ze manj prostora.. Po moje je vazno, da miga skoz celi dan..verjetno bomo pa tud meli eno nezno deklico Sicer za pa za spol ze 2x pozabila vprasati..hecno, a ne Ampak glede na to, da moj dragi ne zeli vedeti spola, mene tud ne matra tolk firbec, ker bi pol morala kar pazit, da se ne zagovorim in bom verjetno tud jst zdrzala do rojstva Pozdravcek in maksimalno uzivajte z busiji in , timnala