Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Naša je tud bolj manekenka, še ličk nima polnih
, ampak je zadovoljna in upam, da poje dovolj.

. Je pa res, da ko človek srečuje mamice z
so po večini kar zaliti se začneš spraševati zakaj tvoj/a ni oz. ali je temu vzrok premajhna količina mleka, premalo kalorično mleko, ali otrok ne sesa dovolj itd...Tako je pri dojenju, da vedno tipaš v temi
No, priznam, da sem sama kriva, ker kar naprej jem in to dosti, v bistvu sem lahko srečna, da ni šlo še na gor
Ne upam si iti v dieto brez sladkarij, bom pa pristala na manj le-teh. Predvsem pa bo moja dieta nosila naziv "ne-požri-vsega-kar-vidiš"
.No naša je bila danes malo bolj zgodnja kot ponavadi in je popapcala v svojih 7 min, v spanju podrla kupček in spi dalje
Jaz sem naredila BC po 2 dneh zamude, da sem se prepričala,da ni, ker bi se drugače od živćnosti požrla.
D O B R O J U T R O
... Bom ji jest sporočila... a sreda velja
srečanje ni prišlo v poštev, ker je bila edinaos na bolniški, ima pa službo na tistem koncu). Mi smo bili ravno zadnjič tam in sem naredila ogled